VoiceSms

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SonyLuke 19. 4. 2005 19:11

Samsung představil nový telefon, ve kterém už nemusíte psát sms! Stačí je jednodue nadiktovat! :tleskani
SonyLuke
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lojza_ 19. 4. 2005 22:09

A má to českou T9 :D ?
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 20. 4. 2005 09:52

Rozpoznani hlasu je ale fakt moc tezky. Podle me to huste navysi cenu telefonu.
Stacil by text-to-speech, ktere uz byva v PDA.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 4. 2005 09:53

Ja mam s voice dost špatné zkušenosti hlavně co se týka hlasového vytáčený už jen proto že se to "chytne" jen v "absolutním" klidu na ulici neboi v autě nemáte moc šanci
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lojza_ 20. 4. 2005 11:20

IcemanCZ píše:... jen v "absolutním" klidu na ulici neboi v autě nemáte moc šanci.n/quote]

Tak to se musím ohradit. Nevim, jaký telefon jste používal vy, ale mně u Ericssonu T65 šlo hlasově vytáčet i na ulici, nebo ve vlaku. Pravda, musel sem mluvit víc nahlas, abych přehlušil okolní rachot, ale zase tak hrozné to nebylo. A fungovalo to!
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 4. 2005 11:30

Byly to různé druhy Nokií zejména řady 6xxx ale to není důležité a ted napřiklad to nepoužívam z toho důvodu jak jste zmiňoval že musíte razantně zvýšit hlas. Nedokážu si představit že bych křicel na nádraží nebo v tramvaji např. "Tatínek" nebo některé jíné jméno nebo dokonce nicky :)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lojza_ 20. 4. 2005 13:32

Tak je pravdou, že sem ve vlaku vytáčel přes hlas jen pokud sem tam byl sám. Osobně nemám rád lidi, kteří jdou po ulici a vyřvávají do telefonu, jako by chtěli, aby je slyšeli všichni - pozor, teď telefonuju JÁ. Nemluvě o autobusu, nebo prostředcích MHD. Momentálně mám Samsunga a zpočátku mi hlasové vytáčení docela chybělo, ale člověk si zvykne. Ericsson uměl hlasově ovládat i změnu profilu, které Samsung pro jistotu nemá vůbec :x Taky sem si musel zvyknout.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 4. 2005 16:37

jo mi pripomina jak kazdy kolem me zejmena babicka nebo deda krici do telefonu nekdy je to sranda kdyz clovek slysi souseda ::D
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guiksilver 20. 4. 2005 17:07

IcemanCZ píše:Ja mam s voice dost špatné zkušenosti hlavně co se týka hlasového vytáčený už jen proto že se to "chytne" jen v "absolutním" klidu na ulici neboi v autě nemáte moc šanci
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 4. 2005 17:12

jde o to jestli to rozezna respective si vezme z okoli prave ten váš hlas... ja s tím nemám dobré zkušenosti na žádném telefonu
IcemanCZ
Mírně pokročilý