od Endli 21. 7. 2009 23:45
to Ozzakk: dneska si přítelkyně koupila S 3310 a k němu 2GB paměťovou kartu,tak jsem jí tam chtěl nahrát nějaké mp3,ale nepodařilo se mi najít v telefonu možnost nastavení, kam se budou ukládat soubory posílané přes bluetooth.Nahrávalo se to pouze do paměti telefonu,takže to pokaždé při zaplnění napsalo chybu,ale nenabídlo uložení na kartu.Takže jsem stáhl ze stránek Samsungu program New PC Studio 1.1.2 ID3, ve kterém se dá určit,kam se soubory nahrají a taky přímo vytvářet nové složky a plno dalších věcí.Každopádně mi to nijak nerozděluje,tak to můžeš vyzkoušet,pokud už se nestalo. Aby se tento program podařilo spojit s mobilem, musí být v mobilu úvodní obrazovka,jinak píše chybu. Taky je celkem problém,že pokud jednou program vypnu,tak zůstane vpravo na liště pouze ikona sledování bluetooth zařízení a z ní už nejde nijak maximalizovat a ani zástupcem na ploše,takže je třeba pokaždé restart windows,což mě celkem nebaví.
Taky mě celkem udivil ten stručný manuál a že na netu není ke stažení podrobnější.
Pokud někdo víte,tak mi napište,co znamená na displeji ten modrý čtvereček s bílým rámečkem a písmenem E hned vedle ukazatele signálu a další věc je, že jsem nenašel možnost úplného vypnutí zvuku kláves v normálním profilu.Vypne se pouze v tichém režimu,ale to i s ostatními zvuky.