Samsung S3310 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petrkupb 10. 7. 2009 16:48

Stal jsem se majitelem tohoto tel. a rád bych založil diskusi o něm. Návod je strašně stručný a tak by bylo dobré se zde podělit o zkušenosti s ním. Vím že majitelu ještě není moc a ti co sem přispívají se zajímají spíš o tel. vyšší třídy ale i tak to zkouším. Zatím se s ním seznamuju je to muj první Samsung tak je plno věcí jinak než jsem byl zvyklí. Tak pište pokud budu vědět rád poradím.
petrkupb
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 19. 7. 2009 06:31

Kde a za kolik jste telefon koupil? Obsah balení se jednotlivých prodejců liší, co bylo v balení ve Vašem případě? Podporuje telefon funkci AoC? Jaká je výdrž akumulátoru? Kolik a jaké položky má telefonní seznam?
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod petrkupb 19. 7. 2009 13:24

Koupil jsem ho u T-Mobile na smlouvu + body za 2200 kč. V baleni byl telefon nabíječka a sluchátka a taky stručný návod. Co je AoC nevím a tak nemohu napsat jestli ji podporuje. Zatim jsem nabíjel 2 krát a i když se sním seznamuju a tudíš je dost v provozu tak vydržel 3 - 4 dni. Položky tel. seznamu : jméno ,příjmení,zobrazené jméno, mobil soukromí,telefon soukromí, E-mail soukromí,skupina,ID volajícího,zvonění,poznámka.
Další je zde:http://www.samsung.com/cz/consumer/detail/detail.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=mobilephone&model_cd=GT-S3310ASAXEZ
petrkupb
Junior

Odeslat příspěvekod S0T0 19. 7. 2009 17:36

2190Kč v rámci šrotovného u samsungu.. výbava stejná jak psal kolega... jinak nejde nejak nastavit funkci praveho kontext tlacitka popripade aby display nechal info o zmeskane udalosti???
Lenovo T420 + 16GB RAM +mSATA SSD, Huawei G6
S0T0
Junior

Odeslat příspěvekod udo xxx 19. 7. 2009 18:51

Mám ho zhruba 2 měsíce a jsem s ním spokojený. Lepší než nokia 6300, kterou jsem měl předtím. Výborná je hlavně výdrž baterie a kvalitní displej. Zpracování mobilu je na dobré úrovni, vypadá odolně a je z kovu. Je trochu pomalejší, sluchátka by mohli být kvalitnější, rádio přehrává jen se sluchátky. Na prohlížení internetu stačí, mám v něm Operu mini. Editace v telefonním seznamu je výborná.
udo xxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ozzakk 21. 7. 2009 20:10

Zdravím, mám dva dny S 3310 a jsem spokojený až na jednu maličkost. Když si nakopíruju muziku do telefonu, některé alba se mi v přehrávači rozdělí na dvě složky (je to kompletní, ale rozdělené) ... Bohužel mně jako detailistovi se to v tomhle případě nelíbí... nevíte někdo čím to může být, popřípadě jak to vyřešit? Děkuju moc...
Ozzakk
Junior

Odeslat příspěvekod Endli 21. 7. 2009 23:45

to Ozzakk: dneska si přítelkyně koupila S 3310 a k němu 2GB paměťovou kartu,tak jsem jí tam chtěl nahrát nějaké mp3,ale nepodařilo se mi najít v telefonu možnost nastavení, kam se budou ukládat soubory posílané přes bluetooth.Nahrávalo se to pouze do paměti telefonu,takže to pokaždé při zaplnění napsalo chybu,ale nenabídlo uložení na kartu.Takže jsem stáhl ze stránek Samsungu program New PC Studio 1.1.2 ID3, ve kterém se dá určit,kam se soubory nahrají a taky přímo vytvářet nové složky a plno dalších věcí.Každopádně mi to nijak nerozděluje,tak to můžeš vyzkoušet,pokud už se nestalo. Aby se tento program podařilo spojit s mobilem, musí být v mobilu úvodní obrazovka,jinak píše chybu. Taky je celkem problém,že pokud jednou program vypnu,tak zůstane vpravo na liště pouze ikona sledování bluetooth zařízení a z ní už nejde nijak maximalizovat a ani zástupcem na ploše,takže je třeba pokaždé restart windows,což mě celkem nebaví.
Taky mě celkem udivil ten stručný manuál a že na netu není ke stažení podrobnější.
Pokud někdo víte,tak mi napište,co znamená na displeji ten modrý čtvereček s bílým rámečkem a písmenem E hned vedle ukazatele signálu a další věc je, že jsem nenašel možnost úplného vypnutí zvuku kláves v normálním profilu.Vypne se pouze v tichém režimu,ale to i s ostatními zvuky.
Endli
Junior

Odeslat příspěvekod Endli 21. 7. 2009 23:48

Jo a ještě se chci zeptat, jestli neznáte nějaké stránky pro Samsungy, kde se dají stáhnout nějaké témata,pozadí,SW atd. jako je třeba pro Sony Ericsson SEmania.cz
Endli
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzakk 22. 7. 2009 08:26

To Endli: Jasně, ten program mám nainstalovanej, ale stejně ho nepoužívám zatim moc... nahrávám si mp3 a podobně do paměťové karty klasicky jak do vyměnitelného disku (flash disk) To jsem si nastavil na telefonu v nastavení telfonu - připojení k počítači. Ale bluetooth k připojení nepoužívám. Každopádně když se s paměťovkou (4gb) v tel. zkusim připojit přes ten program New PC Studio, tak to telefon nenajde. Takže normálně kopíruju alba do složky, kterou jsem si jednoduše vytvořil v PC a takhle to v telefonu potom zlobí... Ten rámeček u ukazatele signálu "E" je funkce Edge. Tak si o tom něco přečti, sám bych Ti to popsal, ale nic o tom nevim :) A vypnutí kláves i třeba v normálním režimu nastavíš tak, že v té úvodní obrazovce reguluješ těma postraníma tlačítkama hlasitosti. O témata jsem se zatim nezajímal, ale postupně zkusim taky vyhledávat... zatim o žádným takovýmhle serveru nevim.
Ozzakk
Junior

Odeslat příspěvekod udo xxx 22. 7. 2009 08:32

Aby se mp3 ukládaly tak jak mají, musí být ve WMP přesně upraveny, tzn. interpret, album, skladby, žánr ... Pokud to není,musí se tam upravit, aby byly složky s hudbou správně seřazené. Pozor na malá a velká písmena. Např. Manowar nebo manowar, a už je jiná složka. E = edge (připojení k internetu). Klávesy jdou v pohodě vypnout - nastavení-profily-normální-volby-upravit-ton tlačitek. Na tak jednoduchý mobil není návod potřeba. Mám internet v mobilu, a aplikace a hry stahuji přímo v něm (opera mini), např. sosej.cz, mobilweb.sk atd.
udo xxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Endli 22. 7. 2009 09:38

Jo s tím Edge mě to později napadlo,že by to mohlo být ono.
Ale to s tím vypnutím tlačítek jsem zkoušel už předtím tak, jak píšeš, ale jsou tam pouze na výběr tóny, ale žádná možnost "vypnout" nebo "žádný" apod.
Endli
Junior

Odeslat příspěvekod udo xxx 22. 7. 2009 10:03

Ještě jednou: nastavení-profily-normální-volby-upravit-pravým kurzorovým tlačítkem najet na ton tlačitek-najet dolů na hlasitost zvuků telefonu-dál to pochopíš.
udo xxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Endli 22. 7. 2009 13:20

Aha,tak to ani není třeba dělat tak složitě,protože to samé udělá tlačítko +/- na levém boku telefonu, jenže se tím ztlumí nejen zvuk klávesnice,ale všechny zvuky, takže je to stejné,jako nastavit tichý profil,ale pořád ne to,co jsem původně chtěl.
Teď tady ten mobil nemám,tak se nemůžu podívat, jestli jsem to fakt nepřehlídl,ale myslím,že jsem tam prolezl všechny možnosti ohledně zvuků. Kdyžtak dám vědět,až ho tu budu mít. ;-)
Endli
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzakk 22. 7. 2009 15:31

udo xxx:
Díky moc, už vim jak na to... ovšem ne, že by mě to moc těšilo, v albech mám chaoz trošku :)
Endli: Nene, v úvodní obrazovce, když použiješ postraní tlačítka, tak vážně ztlumíš nebo naopak zesílíš pouze tóny tlačítek, žádné jiné zvuky...
Ozzakk
Junior

Odeslat příspěvekod strup 22. 7. 2009 22:14

hoj
od včerejška mám tenhle mobil a koukám že s ním mám podobný problémy jako vy. V baleni jsem neměl USB kabel, takže musím přenášet MP3,... přes bluetooth, ale když to zkouším přímo z mobilu,tak se mi to ukládá do telefonu a ne na kartu. Když to zkouším přes program který jsem dostal k bluetooth adapteru (BlueSoleil), tak se přes něj do telefonu dostanu ale vložit do něj nic nejde-odmitne mi to přístup. Přitom ten adapter s programem mám přes rok a se SE W810 mi šlo všechno stahovat v pohodě. Zkoušel jsem všechno možný v nastavení telefonu,ale nic nepomáha. Tak jsem to nakonec zkusil přes new PC studio jak tady píšete,ale nejde mi to vůbec připojit,ani ručně.
Jesli mi mužete aspoň s sněčím pomoc, tak dejte vědet....dik a čus
strup
Kolemjdoucí

Další stránka