Samsung S3310 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod adel123 2. 11. 2009 21:28

nazdar lidi, podporuje S3310 i microSDHC karty, bo jen microSD? nevíte? díky za odpovědi
adel123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod buban 29. 11. 2009 10:22

Mám pár otázek na majitele tohoto telefonu,uvažuju o něm pro přítelkyni,která nemá na telefon žádné extra požadavky,takže funkcemi by určitě vyhovoval,ale zajímá mě,jestli umí pár blbinek,na které je zvyklá.
1. Umí přiřadit ke jménu v seznamu melodii a obrázek?

2. Lze do sms zpráv vkládat ems animace,případně nějaké obyč. smajlíky?
3. Obecná informace jak se na telefonu píše by taky dost napověděla
Díky
buban
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vencos 4. 12. 2009 23:01

sice tohle téma už trochu ochablo,ale mě by zajímalo pár banalit:
1) jak moc špatně to fotí? měl by někdo fotku?
2)jak to hraje z repráčku? (občasné večery v garáži si žádají pořádnou porci rock n´rollu)
3)fotky jdou přibližovat nebo ne?
4) co je na NetFrontu špatného?
5)sluchátka co u toho jsou stojí za vyhození?
6)USB kabel je přítomen?
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod skworanda 6. 12. 2009 12:24

Ahoj ja si samsung s 3310 koupila vcera a vse bez problemu mi jde.A kdyz si stahuju pres bluetooth jak pisnicky tak obrazky tak se mi to stahne obrazek do telefonu a pak dam jen "presun" a mam to v pametevce a muzika vyborna.
Jsem s telefonem maximalne spokojena a veci co tadry resite vy tak ja snim vazne takove problemy nemam :o))
skworanda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rbrdc 6. 12. 2009 14:55

Vencos: Telefon mám pouze pár dní a zatím ho zkoumám. Balení kabel USB neobsahuje, je ho nutné dokoupit. Výměnu dat zatím zkouším pomocí poomocí Bluetooth. Přibalená sluchátka mají pouze konektor do telefonu. Kvalitu zvuku si netroufnu posoudit. Přehrávání z repro na max je slušně hlasité. Pro použití jiných sluchátek bude potřeba zakoupit redukci... Zobrazené foto je možné si přiblížit a a pohybovat s výřezem. Zobrazení mi ale přijde docela pomalé... Neumím zobrazit foto na celý display jinak, než ruční úpravou (otočením) a následným zobrazením v režimu "Prezentace".
Neporadí někdo s přehráváním videa v celoobrazovkovém módu? V menu "Možnosti" jsem volbu pro otočení neobjevil... Narazil jsem i na chybu "nesprávné rozlišení videa", který hlásil soubor, který v telefonu SE nebo Nokia šel přehrát. Oba mobily měli rozlišení menší nebo stejné jako tento Samsung.
rbrdc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vencos 6. 12. 2009 23:53

Děkuji všem za odpovědi,nicméně jsem tenhle víkend strávil s K750 a byl mi nabídnut,takže si ho koupím,ušetřim tisíc korun,nebudu mít problém s instalací aplikací,dostanu kabel,můžu si posvítit na cestu diodou a ofotit tahák na písemku.
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SamsungMania 9. 1. 2010 17:35

Ahoj všichni!
Jsem majtelem S3310 a chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá nějáké zkušenosti s funkcí: "Samsung Stopař" službu mám aktivovanou a nevim jak zjistit polohu telefonu jelikož se mi ztratil tak T-Mobile pro mě mohli udělat jediné Blokace SIM karty :-( :-( a o telefon nechi přijít!! Tak Vás prosím o pomoc!
PS.: Samsung S3310 je jeden z těch lepších mobilů!!!!

udo xxx píše:Ještě jednou: nastavení-profily-normální-volby-upravit-pravým kurzorovým tlačítkem najet na ton tlačitek-najet dolů na hlasitost zvuků telefonu-dál to pochopíš.

má to jeden háček vypneš VŠECHNY zvuky telefonu
Naposledy upravil Kniter dne 9. 1. 2010 19:03, celkově upraveno 1
Důvod: príspevky zlúčené, edituj!
SamsungMania
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Endli 13. 1. 2010 13:56

Čaute, prodám tento telefon z důvodu, že se seká při hovoru, takže bych ho doporučoval spíše tomu, komu například spadl a rozbil se kryt nebo display a potřebujete náhradní díly. Není nijak poškrábaný ani jinak poškozený (byl nošený v látkovém pouzdře), baterka je asi půl roku stará a prakticky všechny díly jsou funkční pravděpodobně kromě desky nebo software. Možná by to šlo nějak opravit, ale tím se nechci zabývat. Případným zájemcům můžu poslat detailní fotky telefonu a další informace. Telefon prodám ale pouze v celku a k němu přislušenství + krabici!
Kontak na mě: tom.endli@seznam.cz
Endli
Junior

Odeslat příspěvekod cini 24. 1. 2010 18:02

Přenos obrázků a muziky řeším tak, že vyndám paměťovku z mobilu a strčím ji do počítače. :)
Prosím poraďte mi, jak vytvořit další skupiny volajících. Mám v mobilu jen 3 skupiny a chci jich více. Teda doufám, že to jde. Díky. Ondra
cini
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejmis 4. 2. 2010 16:56

Zdravím, může mi prosím někdo poradit jak můžu psát sms pomocí T9?? Když zadám např. čau, tak to napíše bat, ale nikde není tlačítko, kterým bych si mohla vybrat další možnosti!?! Musím si všechny slova přidat?? Nebo co s tím můžu dělat? Pak jsem se chtěla ještě zeptat jestli jde nastavit na displej hodiny, když je v klidu a zamčený? Pokud ano, tak jak?? Jak dostana na domovskou obrazovku jiné obrázky než, které jsou ve výběru?? za radu, předem dííííky
kejmis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Flaiming 23. 2. 2010 20:42

Zdravim,
mam tento telefon ted novy a zkousim tam nahrat nejake aplikace. Sehnal jsem na to soft i navody, nicmene po zadani kodu *#52828378# pro vyvolani skryteho menu se nic nestane...uz jsem to opisoval alespon 10x, takze chyba v opsanimuze byt vyloucena. Ani kdyz to pak zkousim nejak odeslat to nefunguje. Setkal se s tim nekdo?
Flaiming
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rbrdc 24. 2. 2010 21:55

Synovi jsem tento mobil kupoval k vánocům a našel jsem následující návod: http://3310metro.blogspot.com/2009/09/w ... s-and.html
Kód pro menu který mi fungoval je následující *#6984125*#
Celý postup instalace aplikací jsem zatím neověřoval, protože ještě nemám USB kabel. Syn si zatím některé aplikace stáhnul z internetu.
rbrdc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavlovic1 26. 2. 2010 20:51

Skoušel sem ten návod a zhořel sem u kroku 8.Zadal sem com1, 115200 podle návodu.To ješté fungovalo.Pak sem zadával com2-10 kdy mi to mělo najit ten telefon a nenašlo.Nechce mi to v tom TK file exploreru ve spodnim okně najit telefon.Píše to nějakou chybu.Pokud někomu funguje návod od rbrdc víše poradte prosím.Jinak děkuji rbrdc za návod.Děkuji za případnou pomoc.
Pavlovic1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod astorplex 7. 3. 2010 13:17

zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že mi nejde přehrávat v počítači video, které jsem na tom telefonu natočil.nejde ani ne winampu, ani v WMP9 jen ve VLC jde obraz, ale nejde zvuk, píše to že chybí kodek na přehrávání..poradí někdo jak na to ??díky předem všem...
astorplex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod z lesa 7. 3. 2010 23:14

Prosím o radu, jak dostanu sms z tohoto mobilu do počítače, mám Samsung New PC Studio a zatím se povedlo dost složitě archivivat pouze MMS, díky.
z lesa
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka