Samsung S3650 Corby - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenda3 28. 12. 2009 15:55

Ahojte, mám pár dotazu ohledně tohoto mobilu. Jakou velikost musí mít obrazek ať jde nastavit jako pozadí. Jsem si do mobilu nahrál pár obrázku, ale když si je nastavim jako pozadí, nejde viděl celý, většinou jen část obrázku.
Dál bych se chtěl zpetat, zda jde u telefonu nějak zesilit vybrace, jsou dosti slabé a když mám mobil v kapse, tak je skoro vůbec necítím. Díkes.
jenda3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 12. 2009 16:26

Vibrace zesílit nelze, to je dáno výrobcem.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jenda3 28. 12. 2009 17:32

mě právě záráží, že když si vybírám druh vibrace, tak je dost silná. Ale pak když mi někdo volá nebo přijde sms, je to uplně slaboučké
jenda3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 12. 2009 17:45

Netuším, co je v nastavení toho Samsungu, ale nějak softwarově či hardwarově to nejde
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Coobas 29. 12. 2009 19:43

Mám internet v mobilu a chci přehrávat videa na Youtube ale když tam nějaké vyberu tak mi nejde přehrát. Začne se načítat, ale pak se objeví připojení se nezdařilo. Mám stáhnout nějaký přehrávač do mobilu, nebo se to musí povolit v nastavení internetu?
Coobas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vajdo 12. 1. 2010 11:21

Zdravim. Kupil som si novy samsung..mal som predtym Nokiu takze som potreboval telefonny zoznam neako dostat do samsungu...pouzil som synchronizaciu cez Microsoft Office Outlook.
Nokiacky soft mi pekne zoznam hodil to outlooku..samsungacky mi ho pekne odtial vycucol a hodil do telefonu. Len nastal jeden problem, nemozem zoznam zoradit podla mien..ci nastavim zoradit podla priezviska..ci podla mena..stale to mam podla priezviska..je to chyba SW alebo ja som niekde spravil chybu? Diky
vajdo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cudrna 17. 1. 2010 16:39

velikost pozadí na corby(s3650) je 720x320 px, jelikoz pozadi na obrazovku je 320x240 a mas tri plochy. Pozadi dej do pameti telefonu a kdyz das pres nastaveni displeje a osvetleni pozadi, tak ho tam budes mit ;)
s tema vybracemi, jen u tichého profilu jsem nasel intenzitu nastaveni vibraci, u ostatnich je akorat intenzita zvuku. jinak s temi vybracemi mam podobny problem :)
dále k youtube, ja pouzivat ten prohlizec co je v samsungu(v menu polozka internet) a videa se mi do prehravace medii nactou v pohode a video se prehraje, nedoistalovaval jsem zadny prehravac, a ani internet jsem nijak nenastavoval
Cudrna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cudrna 17. 1. 2010 16:41

Zdravim,
potřeboval bych pomoc. Mám samsung corby s3650 a píšou že pamět na sms zprávy je 500, ale když mám v došlých sms přibližně pulků zpráv, tak mi to píše plná pamět sms zpráv. nevíte proč když mám v telefonu cca 250 zpráv a kapacita je 500
Cudrna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 17. 1. 2010 17:09

Co v odeslaných zprávách, to máš kolik ?? :-l
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod Cudrna 17. 1. 2010 17:23

no ted osm :) jsem je smazal, ale ve stavu pameti sms je polozka ktera ukazuje celkovy pocet sms v pameti a dycky mi to hlasilo plna pamet a stav byl polovicni, takže cca 250/500
Cudrna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 17. 1. 2010 18:08

tak to nevím zkus servis Samsungu. nebo až půjdeš okolo třeba okolo Mobil pohotovosti, nebo ne Flóře je Samsung prodejna. třeba.
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod Cudrna 17. 1. 2010 18:09

diky za radu, do pha to mam daleko, tak zkusim servis samsungu ;)
Cudrna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dogee 14. 2. 2010 21:51

jak funguje přidávání a následné hledání kontaktů v tomto telefonu?

můžu si ke kontaktu uložit například jméno společnosti, kde dotyčný pracuje, adresu firmy atd....?

a když vyhledávám, lze hledat i podle jména společnosti, nebo je hledání stejně omezené jako v nokii, kde funguje pouze podle prvních písmen jména?

díky za odpověď!
dogee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Prezidentik 17. 2. 2010 17:40

Zdravím,
vlastním tento mobil GT-S3650. Používám ho spíše na volání, ale když je teď zimní olympiáda a já mám internet v mobilu zdarma, tak jsem si řekl, proč si nepustit olympiádu v mobilu. Chtěl bych ji sledovat na internetovém vysílání ČT2, avšak zde je povinnost mít Windows Media Player, bohužel já nevím, jestli něco takového pro tento mobil existuje. A pokud ano, tak kde ho mám stáhnout. Já jsem to už zkoušel přes strýčka Googla, ale nic pořádného mi to nenašlo...
Nebo mám udělat něco jiného?
Děkuji za každou radu.,, :-[
Prezidentik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cudrna 11. 3. 2010 21:58

dogee píše:jak funguje přidávání a následné hledání kontaktů v tomto telefonu?

můžu si ke kontaktu uložit například jméno společnosti, kde dotyčný pracuje, adresu firmy atd....?

a když vyhledávám, lze hledat i podle jména společnosti, nebo je hledání stejně omezené jako v nokii, kde funguje pouze podle prvních písmen jména?

díky za odpověď!

při vytvoření kontaktu tohle vsechno muzes zadat. cca 15 takovýhle rozšíření (adresa prace, pracovní zařazení, společnost, email, fax, ...)
a vyhledavání funguje jen podle jména, teda ja zkousel ke kontaktu přidat název společnosti a kdyz jsem ho hledal tak nenasel a ukazoval mi jen kontakty a ne podrobnosti.
takze odpověd na první otázku ano a na druhou ne :)
Cudrna
Kolemjdoucí

Další stránka