Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
MaxvRS píše:Tak jsem si dal tu práci a pročetl všechny příspěvky a na některé odpovědi jsem odpověď nenašel. Tak tedy podařilo se někomu vypnout tón při vybité baterii? mně se to nedaří a tenhle nepříjemný tón opakující se snad každých 10min. se ozývá i v noci kdy mám vyplé zvuky.
Pak se mi nepodařilo zprovoznit internet přes Vodafone, konfigurační sms zaslaná operátorem to nezvládla a na techzone to pro tento typ telefonu prostě není.
A už se mit taky objevil problém, že mi tel. odmítl dva hovory aniž by to začali zvonit, zahlédl jsem sice informaci o zmeškaných voláních na display, ale když jsem se později snažil čísla najít v protokolu hovorů, tak nikde nejsou.
Kdyby mě bavilo nosit stále dva telefony (firemní a soukromý), zůstal bych u Nokie
bucatko píše: U kontaktů mám vložené narozeniny. Ty mám natažené do kalendáře. Načež jsem si v kalendáři chtěla zapnout upozornění, tedy čas a datum. Při ukládání změn jsem narazila na chybovou hlášku: Neplatné datum! Ačkoli jsem to mnohokrát kontrolovla (zadáno např: 09:00 18/10/2010), hlásí mi MT chybu neustále![]()
Poradí někdo? Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků