Samsung S5560 Marvel - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2013 00:21

A ze začátku se stejným použitím vydržel jak dlouho?
Baterka ti nevydrží věčné časy se stejnou kapacitou.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ruda44 6. 6. 2013 00:29

Určitě kolem toho týdne, ale i dýl. Teď s ním nedělám téměř nic, tím myslím, že max. zavolám, napíšu zprávu, ale úplně minimálně, protože se to snažim pozorovat. Nečekám, že baterie bude v pohodě na věčné časy, ale chvilku po konci záruky? ..jako naschvál.. že to třeba skočí ze tří čárek na ukazateli baterie na nulu? Navíc miluju upozornění na vybití u tohodle mobilu, je tak agresivní, hlasité a nejde totiž vypnout ani v tichém režimu. Takže mi třeba několik hodin hlásí, že je vybitý a až pak chcípne.
Ruda44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2013 00:39

Kup novou baterku.
A děkovat si sám za příspěvky? Ale no ták :mrgreen:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ruda44 6. 6. 2013 00:47

Když to dělá i s tou druhou baterkou ze Samsunga 5610, která se jeví být v pořádku? Nechci se spálit, podobné jsme totiž řešili v rodině u starší nokie, koupila se nová baterie a začalo to po chvilce, né-li hned (nepamatuju se). Takže bych nerad vyhodil peníze jen tak..

Jsem rád, že si toho někdo všimnul, to byla jen zkouška, jestli to tady k něčemu vůbec je. :-)
Ruda44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2013 00:58

Pokud se nechceš spálit s baterkou, dej telefon do servisu, popř udělej tovární nastavení.
Tím, že si poděkuješ příspěvek nijak nezviditelníš a téma taky ne :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ruda44 6. 6. 2013 01:08

Už nebudu ironický.. to byl vážně jen překlik, študoval jsem, k čemu tady co je, tedy najel jsem na tlačítko, v očekávání zobrazení nápovědy a nechtěně jsem kliknul, nic víc, nic míň. ;-)
Jenže vyplatí se to dát i do toho servisu? ..to je taky několik stovek v prčicích do takového dědouška.
Nelze to nějak podomácku, třeba s tím softwérem zkusit? Servis bych chtěl pokud možno až jako poslední možnost.
Tovární nastavení jsem již zkoušel, právě i kvůli tomu otravnému upozorňování na vybití.
Ruda44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ruda44 18. 6. 2013 12:51

Pro všechny přítomné i budoucí návštěvníky tohoto tématu, prozatím to testuju, ale přehrál jsem stejnou verzi firmwaru pomocí Multiloader (Downloader ) v5.67, soubory mobilního systému jsem stáhl ze stránky TSAR3000.com. Momentálně to vypadá, že problém je vyřešen, ale není to ještě stoprocentní, sleduju vybíjení. Je to druhý den, kdy bych normálně byl min. o tu čárku indikace baterky chudší, teď se stále drží indikátor plný. Takže snad - blýská se na lepší časy?
Ruda44
Kolemjdoucí

Předchozí stránka