Samsung S8500 Wave - předprodejní diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ladissek 27. 5. 2010 16:09

možná pouzdro není třeba...tělo je kovové a displej je odolný také,aspoň z videa na youtube:-)
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod Purnoch 27. 5. 2010 16:20

to solichani neberu moc vazne. By se o nej museli poradne oprit a pak by ho mozna i poskrabal
Purnoch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rimmer21 27. 5. 2010 16:20

No jako čím víc infa o tom je tím víc mě to začína...
Multitasking - nic, ICQ - hrozny klient, Navigace - 30 dni trial...potěš teda
rimmer21
Junior

Odeslat příspěvekod Purnoch 27. 5. 2010 16:21

pavlatko píše:Někdo tady dnes psal, že součástí balení není kožené pouzdro. Nevíte, je to pravda? To je dost blbý teda. Zatím jakýkoliv dotykáč co jsem viděl tak ho měl. Toto bude můj první smartphone a dotykáč vůbec (momentálně mám SE W910i a už se těším až se ho zbavím) a nerad bych, abych si ho hned poškodil. Doufám se bude dát to pouzdro alespoň přikoupit (originál) za rozumný peníz. :hm

http://www.alza.cz/krusell-orbit-flex-p ... 166321.htm napriklad :-)
Purnoch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavlatko 27. 5. 2010 16:23

rimmer21 píše:Navigace - 30 dni trial...potěš teda

Ale vždyť se v některých článcích a tuším i zde na mobilmanii psalo, že navigace full a zdarma se rozjedou s prodejem Wave ne? Do té doby že existují pouze placené. Já bych nesoudil ještě. Myslím že to kdykoliv můžou odblokovat a spustit... Uvidíme, co na nás bude čekat v krabici :-)

-- 27. 5. 2010 17:24 --

Purnoch píše:http://www.alza.cz/krusell-orbit-flex-pro-samsung-s8500-wave-d166321.htm napriklad :-)

Dík! :-)
pavlatko
Junior

Odeslat příspěvekod Máca 27. 5. 2010 16:26

Mno tak teď mně volali z mobilveci.cz, protože jsem tam měl předobjednávku a chlap říkal, že zítra jim přijde a budou odesílat. Já mu řekl, že už o mobil nemám zájem, že se omlouvám a on předobjednávku zrušil. :-P
Siemens MT50-->Siemens M65-->SE K750i-->SE C702-->Nokia 5530XM-->Nokia 1662-->Wave (Bada 2.0 - S8500MBUKI1)-->Galaxy S II (2.3.6. - i9100XWLA4 (DBT))
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story - Barney Stinson
Máca
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 27. 5. 2010 16:27

Mě by zajímalo,jestli po těch 30 ti dnech trial verze Route 66 bude stále fungovat navigace,ale už bez toho hlasového a 3D navigování.Jestli tedy nemysleli tímhle právě to navigování,ale prostě 3D budovy a hlas už by byly za poplatek.
Zjistil jsem,že v Německu je to 19.90 euro na rok a pro celou Evropu 39.90 euro.
Naposledy upravil Honza20 dne 27. 5. 2010 16:30, celkově upraveno 1
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oskrob 27. 5. 2010 16:28

Zacinam mit pocit ze krom superamoled a 1gh procak ten telefon nicim neprekvapi no snad jeste dizajnem.
oskrob
Junior

Odeslat příspěvekod rimmer21 27. 5. 2010 16:30

No jinak teda ten multitasking píšou že může být spuštěno teda víc aplikací které už sou "v badě" a k tomu jedna z apps storu uvidime teda do budoucna. Dyt i moje K610i podporuje multitasking :D tak jako to se vracíme do minulosti? : )

Edit: Končím s Wavem a du dikutovat k N8 :D né to né :D
rimmer21
Junior

Odeslat příspěvekod ykso 27. 5. 2010 16:31

Haste píše:Co se tyce ICQ, tak je tam Palringo, umi toho vic jak ICQ. Sem ho vyzkousel na svem stavajicim Symbian mobilu a je to teda dost blbej klient. Zlatej Slick, ani si ten kram nepamatuju u kontaktu historii zprav, musite se u nich zaregistrovat, aby to vubec slo nekam pripojit atd...

takto isto funguje ale aj napr.: Nimbuss u nokie - musis sa registrovat u nimbuss inak ti klient nepojde. Nimbuss je vsak paradny, toho by som bral, vie vsetky sluzby a samsung ho dokonca ma aj v appstore ale len pre Wm6.5 :/
ykso
Junior

Odeslat příspěvekod Purnoch 27. 5. 2010 16:32

rimmer21 píše:No jako čím víc infa o tom je tím víc mě to začína...
Multitasking - nic, ICQ - hrozny klient, Navigace - 30 dni trial...potěš teda

k cemu pak mobil skoro za 10k :( Nejdriv to byla ta 8GB zvest. Pak navigace zadarmo. Multitasking jen pro 1 cizi aplikaci, pak ICQ ne ze bych potreboval ICQ stejne bych ho pouzival jen po wifi ale nejak u mne ten telefon klesa a klesa. No minimalne se na nej pujdu podivat. :-) Ale nejak nechapu proc ho teda rovnou nedaj za 8k pak by meli uspech jistej
Purnoch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Máca 27. 5. 2010 16:33

Mě zatím žádné z věcí nejak nerozhodily... já od telefonu chci jenom solidní konstrukci, wi-fi, dobrý přehrávač, displej, foťák co dokáže vyfotit solidně A4 drobného textu a hlavně stabilní a rychlý systém... má všechno, jsem klidný :-D
Siemens MT50-->Siemens M65-->SE K750i-->SE C702-->Nokia 5530XM-->Nokia 1662-->Wave (Bada 2.0 - S8500MBUKI1)-->Galaxy S II (2.3.6. - i9100XWLA4 (DBT))
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story - Barney Stinson
Máca
Junior

Odeslat příspěvekod pavlatko 27. 5. 2010 16:34

oskrob píše:Zacinam mit pocit ze krom superamoled a 1gh procak ten telefon nicim neprekvapi no snad jeste dizajnem.

Jak koho. Mě překvapí určitě. :-) Sony Ericsson W910i co mám totiž teď je fakt k pláči :D Walkman, a neutáhne mi ICQ a MP3 aniž by se hudba nesekala....
Mě láká už jen koukání na How I Met Your Mother, Big Bang Theory a pod. aniž bych musel cokoliv konvertovat. Navíc Dolphin s Wifi, kvalitní natáčení videa i mnohem lepší foťák.... U mě je to jasný upgrade. Kdo už nějaký smartphone má, tak je jasný že ten skok nemusí být tak velký.
pavlatko
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 27. 5. 2010 16:35

Ono to možná snad nebude tak špatný,protože jestli ta navigace pojede,i po těch 30 ti dnech(jen teda bez hlasu a 3D),tak mi to ani trošku nevadí a jsem spokojen.:-)
Pro mě priorita kvalitní zvukový výstup,výborný HD video a samozřejmě fotky,MP3 přehrávač a tohle všechno má wave nejlepší.
Naposledy upravil Honza20 dne 27. 5. 2010 16:37, celkově upraveno 1
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod d-evil 27. 5. 2010 16:35

zdravim, taky patrim mezi cekatele na wave... jak jsem prochazel tuto diskuzi, tak ze zarazil pojem sedivky. uz jej mam totiz objednany zde: http://www.tadykoupimmobil.cz/d-2047-sa ... -wave.html a podle ceny to vypada na tu sedivku, jak se tady psalo. co myslite? a da se to nejak poznat jestli to je cz original nebo ne? diky
d-evil
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka