Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod themates 4. 9. 2010 17:27

Gambyc - na to je jednoduchá odpoved "Samsung Apps" v Kies je dělaný POUZE pro telefony s operačním systémem BADA nevím proč tobě tam to upozornění nevyskočilo ale mne ano. "Samsung Apps" mlžeš používat pouze ten který je v telefonu a tam jak jsis vsimnul toho zatim moc neni.

Honza20 - ja jej koupeny od Vodafonu mam a nemel jsem tam vubec nic ani znamky loga nebo neceho jineho pres Kies uz jsem i jednou stahoval novy firmware povedlo se sice az na podruhe ale povedlo (nejspis chyba Kies)
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod Gambyc 4. 9. 2010 19:05

themates - takže mi chceš říct,že zatím není žádná cesta jak dostat offiko hry popř. ulity do tel. ?
Gambyc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zet65 4. 9. 2010 20:14

Může mi někdo napsat jaký přesný typ sluchátek patří k i9000?Jsem totiž blb kterému se je podařilo ztratit a tak sháním nové.Předem díky.
zet65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zabag 4. 9. 2010 20:25

Maarrttiinn - když jsem dal aktualizovat po klinutí na odkaz v levém horním rohu KIESu tak to pořád jen hlásilo že kontroluje aktualizace ...a nic. Aktualizaci jsem zrušil,zavřel okno aktualizačního procesu a kliknul dole na ikonu Samsung Apss.Napsalo mi to že pokud se chci připojit do Samsung Apss, musím mít poskední verzi Kies a vyskočilo okno s nabídkou aktualizace.Po kliknutí na OK se aktualizace hned spustila a KIES se aktualizoval na poslední verzi.

Synchonizace s MS OUTLOOK
když spustím synchr.tak vše sice proběhne a kontakty se vzájemně zesinchronizují ale kolonku Příjmění zadanou v tel. hodí v Outlooku do kolonky Jméno a Jméno z tel.dá v Outlooku do kolonky Příjmění.Neví někdo jak to udělat aby to synchronizovalo správně?
zabag
Junior

Odeslat příspěvekod kozenka 5. 9. 2010 11:06

Zdravim všechny a chci se zeptat na dvě věci. Nikde jsem to nemohl najít, tak tady je poslední pomoc. 1. Je možno vytvářet v Galaxy složky? 2. Je možno vypnout prostředí TouchWiz?
DSLR - Nikon D90
kozenka
Junior

Odeslat příspěvekod chuckymichal 5. 9. 2010 14:07

Prosím vas ako sa používa spravne aplikacia Gallery unable chcem aby sa mi neukazovali všetky zvuky z hier v prehrávači tak isto aj obrazky v galerií niekde som sa dočítal že by mala nato slúžiť aplikácia Gallery unable mam hu stiahnutu ale neviem ako hu použiť.Dakujem za všetky rady....

-- 5. 9. 2010 15:10 --

Omluvám sa ta aplikácia sa správne volá Gallery Enabler
chuckymichal
Junior

Odeslat příspěvekod Gambyc 5. 9. 2010 15:22

Zdravím mám hned několik dotazů..

1)Potřeboval bych se zeptat jak dostanu android market do Galaxyho,popřípadě kde ho stáhnu.. jak sem se dočetl je to asi nejrychlejší způsob jak dostat nějaké aplikace popř. hry do telefonu..

2) proč mi nefungují hry,které byly v telefonu např Sims 3 ? pustím hru a vyhodí mě to Message "Ok or Cancel" když dám ok odkáže mě to na net,který v telefonu nemám..

3) když do telefonu nahážu nějaké tapetky o rozlišení 480x800 a chci nastavit jako tapetu,tak mi samsung dovolí jen kus tapetky(vyhodí to jakýsi obdelník pomocí kterého vyberu jakou část chci jako tapetu) přitom rozlišení 480x800 by měl zvládnout na celý displey.. ??
Gambyc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Endedy 5. 9. 2010 16:00

Galaxy S me velmi zaujal. Ten displej je opravdu nadhera :-)

// Fíla: odstraněna nabídka k odkupu, jelikož inzerce patří do bazaru
Endedy
Junior

Odeslat příspěvekod Jiri.Sko 5. 9. 2010 19:22

Gambyc: 1. Android Market bys měl mít v telefonu (v menu)
3. tapeta musí mít rozlišení 960x800 px, je to dáno tím, že máš 7 ploch a při posouvání (měnění) ploch se posouvá i pozadí
Jiri.Sko
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 6. 9. 2010 00:30

Gambyc: tvůj první telefon s Androidem co? =) koukni se na androidforum.cz a pročti si ANDROID FAQ - aneb nejčastější dotazy ;)

jinak 1)market je 100% v menu 2) nevim jaktože si tam měl hry předinstalované a jestli to neni pouze reklama na zakoupení hry 3) jako psal Jiri.Sko
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod ikvido 6. 9. 2010 08:50

Nefunguje spárování Bluetooth s originální BT HF v Citroen Berlingo
- v telefonu - Hledat zařízení --- najde Car Citroen
- ale auto hlásí, že spojení se nezdařilo
- nenabídne dialog pro zadání čísla (typicky 1234)

Můžete prosím poradit ?
ikvido
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod demonicus 6. 9. 2010 14:46

ikvido:
a) nemáš více spárovaných telefonů v autě? zkus smáznout některé starší párované, aby měl dostatek místa
b) co když zkusíš vyhledat telefon v autě místo auto v telefonu ?
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod _ghost_ 6. 9. 2010 15:32

Nevi nekdo jak se daji odstranit nektere mp3 ktere jsou v hudebnim prehravaci.. myslim ty z ruznych aplikaci, her, apod. ..?
_ghost_
Junior

Odeslat příspěvekod F - low 6. 9. 2010 16:11

Dneska jsem si byl vyzkoušet Galaxy na prodejně a chtěl bych se zeptat jestli má klávesnice nějakou zpětnou vazbu, pípnutí nebo zavibrování po stisku písmena, model na prodejně nic nedělal a to mě kapku děsí.
F - low
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod demonicus 6. 9. 2010 16:28

f-low klávesnice vibruje pri stisku tlačítka - při použití swipe nedělá nic.
G165
demonicus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka