Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zet65 28. 9. 2010 08:09

Já osobně mám 16Gb class 2 a všechny filmy jedou bez problémů a to jich mám zhlédnutých už dost.
zet65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CZ4R 28. 9. 2010 08:20

mohli byste mi poradit? mam novou simku od O2, ale vzdy, kdyz restartuju telefon, tak se musim prihlasit rucne do site, coz me nekdy dost otravuje, nevite kde je zakopanej pes?
CZ4R
Junior

Odeslat příspěvekod F - low 28. 9. 2010 08:31

Taky se vám hodně často "restartuje" aplikace na kontakty a padá zvedání hovorů? Když upravuju nebo projíždím kontakty, tak mi občas spadne, taky se mi tohle stává s TouchWiz, že na chvíli zmizí plochy s widgety, ale dneska jsem přišel na to že padne z ničeho nic i příchozí hovor a nikde není záznam. Stává se to někomu? Nějaká rada?
F - low
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod demonicus 28. 9. 2010 10:00

zet65, otázkou je, jaký datový tok ty filmy mají.
CZ4R - nastavení - bezdrátové sítě - mobilní sítě - sí'ťoví operátoři
f -low - ani jednou se mi nestalo, že bych nezvedl telefon, že by mi spadla aplikace při procházení kontaktů - moc jich ale nemám - cca 500. Zkus třeba napsat, jestli máš root, jestli máš ofiko distro, ofiko rom, jaký máš launcher...
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod F - low 28. 9. 2010 13:06

oficiální distribuce od sunnysoftu, nerootovalný, číslo sestavení je ECLAIRE.XWJM2 (je to aktuální?), ale už jsem to asi vyřešit, telefon jsem uved do továrního nastavení a všechno v pořádku, možná nějaká aplikace kolidovala, postupně instaluji vše zpět a zkouším zda je to stabilní
F - low
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CZ4R 28. 9. 2010 20:48

demonicus: to samozrejme vim, mam nastaveno automaticke prihlaseni do site, ale stejne to nefunguje...
Naposledy upravil Fíla dne 29. 9. 2010 00:28, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
CZ4R
Junior

Odeslat příspěvekod drroman 29. 9. 2010 00:17

tak jsem si ho taky koupil :-) jakozto dlouhodobeho uzivatele iphonu mne prekvapila zatracena podoba vcetne baleni:-))uzivatelske prostredi je taky hodne podobne,pri prvotnim seznameni mi SGS pripada jako vylepsena kopie iphonu,coz mi vcelku vyhovuje a kdo si jednou na toto ovladani zvykne tak uz jine nechce:-)jinak se zatim seznamujeme a za mne zatim oproti jablku prevladaji kladne postrehy a SGS se mi libi cim dal vic.
drroman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod schali 29. 9. 2010 06:57

Nevite jestli jde nejak nastavit displei krome jasu? Chtel bych to jeste krapet.poregulovat aspon trosku stahnout kontrast.
schali
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noproblemo 29. 9. 2010 11:25

cau,
premyslim o novy masince /aktualni E72/..vaham mezi wave a Galaxy. Jen jsme nikde nenasel pro me dulezity udaj - ma Galaxy nebo wave indikaci zmeskanych udalosti?
diky
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod demonicus 29. 9. 2010 12:20

nema ani jeden z nich - já na SGS používám aplikaci NoLed
http://www.appbrain.com/app/noled/com.led.notify
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod tmrd 29. 9. 2010 17:35

nevíte jak ofotit obrazovku na Galaxy S?...je nějaká kombinace tlačítek jako na iPhonu?
tmrd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šakalino 29. 9. 2010 18:45

prosimvas nejde me nainstalovat driver muzete mi nekdo poslat,kdo mate win XP 32bit. soubor C:windows\inf\wpdmtp.inf jsou v nem informace k instalaci a asi ho mam spatnej nevim tapu.diky moc
šakalino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod crash40 29. 9. 2010 22:34

Cau existuje nejaka aplikace přes kterou mi půjdou přehrát videa z webu www.megavideo.com diky
crash40
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod demonicus 30. 9. 2010 11:40

crash40 to jsou flash videa, takže až bude flash, tak ano. Flash ti zpřístupní Froyo - Android 2.2
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 30. 9. 2010 13:35

nema nekdo telefon z Vodafonu? Zajimalo by me, jestli je telefon ,,cisty,, nebo v nem je zase upraveny FW.
U nokie me stvalo cekani na nove upravene verze
noproblemo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka