Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kozenka 8. 11. 2010 12:40

Honza20 píše:Podle všeho v průběhu příštího týdne.

To už jsem četl tolikrát chlape :-)) S rychlostí jakou to vydávají aspon vyplívá jedna věc a to že už žádná další aktualizace, upgrade nebude :-)
DSLR - Nikon D90
kozenka
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 8. 11. 2010 13:32

Dle toho, co mi dnes sdělili na Infolince Samsung, tak Froyo bude pro ČR uvolněno 19.11.2010.... Tak buďme trpělivý
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod demonicus 8. 11. 2010 13:58

Na infolince vědí kuplové, ale není to jejich vinna.
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod Fiorentina 8. 11. 2010 21:58

Ofc Samsung jasně potvrdil, že pro sgs 2.2 bude.., takže nám nezbývá jen čekat, pro mě je důležité, že bude!
Fiorentina
Junior

Odeslat příspěvekod xvasek 9. 11. 2010 23:20

Fiorentina píše:Ofc Samsung jasně potvrdil, že pro sgs 2.2 bude.., takže nám nezbývá jen čekat, pro mě je důležité, že bude!

Zdravím uživatele fora,
chtěl bych se zeptat na android 2.2 Froyo. Docela mě překvapil poslední příspěvek...
v ČR ještě není android 2.2 oficiálně??? je ho již možno nainstalovat bez stráty záruky a používat nebo jsou to zatím uniklé beta verze?

Díky Vašek
xvasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod demonicus 9. 11. 2010 23:51

xvasek pokud do přístroje nainstaluješ FW, který není výrobcem určen pro dané zařízení (je to beta, nebo je projinou zem), porušuješ záruční podmínky přístroje - to je oficiální vyjádření, které mám od Britexu - což je servis, který v ČR servisuje Samsung MT.
Pokud dokážeš neofiko FW nahrát a v případě problémů vše vrátit do původního stavu, tak nemáš ovšemco řešit.
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod veritas 10. 11. 2010 14:28

zet65 píše:Zdravím.Lze nějakým způsobem otevřít soubory pps??

power point slideshow :-)
Cowon J3 32GB + Shure SE420, d-Jays + Shure SRH 840
veritas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venca60 10. 11. 2010 23:52

Zdravim vsechny,

tak dnes jsem si pokoupil tento stroj :-) Mam dotaz, marne v nastaveni telefonu hledam nastaveni : automaticke nebo rucni volby site. Poradite prosim.
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod bosko1984 11. 11. 2010 02:32

Ahoj asi mas na mysli prepinani 3G wcdma rezim nebo jen gsm egde rezim takze Nastaveni + bezdratove site + mobilni site a režim site na marketu najdes i wigdety na prepinani režimu sítě staci v marketu napsat do vyhledavani 3G
bosko1984
Junior

Odeslat příspěvekod RitchieOV 11. 11. 2010 10:43

Dobrý den,
nevím si rady s těmito věci:

1. Pokud na telefonu píšu sms nebo email, tak se mi občas stane, že se z ničeho nic vypne zvuk a když mi někdo volá nebo mi napíše sms, tak to pouze vidím, ale neslyším. Musím telefon restartovat, pak je to OK. Ale když to dělám 5x denně, tak to je špatné. Zkoušel jsem obnovit nastavení, ale nepomohlo to.

2. Kontakty. Pokud vytvořím kontakt v telefonu, tak se mi řadí správně dle priority křestního jméno a příjmení. Pokud kontakt vytvořím v Kies, tak se mi řadí v telefonu jen dle příjmení.

3. Nemůže nastavit u emalů, aby mi chodily jen předměty. Prostě emaily bez příloh nebo přílohu omezit daty, třeba 1Mega.

4. Nevím kde najít čítač dat. Kolik jsem prosurfoval nebo stáhnul mega.

Děkuji za help.
Richard
RitchieOV
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stulik 11. 11. 2010 10:54

Ritchie, na bod 4 je rada snadná - stáhni si z marketu free aplikaci Call Meter NG, měří ti protelefonovaný čas, esemesky i data. S ostatním ti musejí poradit onačejší fíci než já :-)
Stulik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod macabe 11. 11. 2010 12:42

Zdravím
na mobilu mám widget na vypínání/zapínání internetu přes mobil.
Jenže od včerejška internet už nejde zapnou nezobrazi se mi nahore ty sipecky. Mobil jsem vypnul/zapnul zkoušel jsem i vytahnout baterku.... zkoušel jsem to i jinym widgetem zapnout ale nejde. jde mobilni internet nekde primo v mobilu zapnout nezavysle na widgetu?
díky za rady
když můžu pomůžu ale většinou nemůžu :)
lenovo T61 WSXGA+ 3GB ram, nvidia NVS 140M, 120 GB 9-cell baterie + dock + externí monitor Dell UltraSharp 2408WFP+ TV tuner AVerTV Hybrid Ultra USB :) WIN 7 home premium
Nokia E51
Nokia N900
samsung galaxy S
macabe
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 11. 11. 2010 12:54

zkus Nastaveni - bezdratove site - mobilni site - nazvy pristupovych bodu

a tam zkus obnovit nebo zapnout potrebny ucet
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod macabe 11. 11. 2010 12:55

kdyby mel nekdo dalsi stejny problem jako ja

z sgalaxy fora od uživatele mentorek
A co to upravit ručně? Většina těchto programů fungují tak že přidají text a tím vyřadí přístupový bod.
Jdi do nastavení--Bezdrátové sítě--Mobilní sítě--názvy přistupových bodů--(měl by jsi mít dva jeden na internet a druhej na MMS)
Rozklikni ten na internet druhé políčko od vrchu APN a má tam být něco (liší se to podle operátora ) xxxx.xxxxxx.cz a pokud jsi používal něco na stop datových přenosu tak to fungovalo tak že to přidalo text za xxxx.xxxxxx.cz (neco jako) xxxx.xxxxxx.czdisabled pokud ti tam něco zůstalo umaž to ručně.
když můžu pomůžu ale většinou nemůžu :)
lenovo T61 WSXGA+ 3GB ram, nvidia NVS 140M, 120 GB 9-cell baterie + dock + externí monitor Dell UltraSharp 2408WFP+ TV tuner AVerTV Hybrid Ultra USB :) WIN 7 home premium
Nokia E51
Nokia N900
samsung galaxy S
macabe
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 11. 11. 2010 13:39

Dobry den do CR,chtel bych se vas zeptat,kde najdu seznam zemi,kde je mozne oficialne stanhout do SGS verzi Androidu 2.2?Nikde to nemohu najit.
Bydlim nejakou dobu v Australii a nevim,zda je 2.2 Froyo oficialne stazitelne pro tuto zemi.Ci muzete nekdo sepsat seznam zemi,kde je stazitelny/
DIKY
Refael
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka