Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jackobee 28. 12. 2010 23:04

Být tebou počkám na další Galaxy S co vyjde, nejspíš 2 nebo si koupím Nexus S. Poruchovost stále řeším jen ve formě firmwaru, jinak sem nic závažného nenašel. Samsung je kvalitní a dobrá značka, jen ta podpora pokulhává.
Samsung i9000 GALAXY S - Android 4.0.4 AOKP build 40
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod jzaruba 28. 12. 2010 23:11

Mně se ten telefon např. sám od sebe několikrát tejdně vypne. Občas nabootuje po dlouhém přidržení postranního buttonu, většinou ale musím vyndat baterku. (Přitom po zapnutí je baterka v pohodě.)

Nereagující horní lišta je taky téměř na denním pořádku. (Jako recept funguje spustit nějakou fullscreen app, po jejím ukončení se lišta probere.)

Display je fajn, nízká hmotnost taky parádní, nic nevrže, tel. mi zatím ani jednou nespadl ("hladký plast bude klouzat" se nějak nevyplnilo), na skle ani škrábanec, ale výše zmíněné je IMO za hranicí "drobných vad na kráse". :(
O podpoře toho bylo napsáno dost. ]:-<
Naposledy upravil jzaruba dne 28. 12. 2010 23:12, celkově upraveno 1
jzaruba
Junior

Odeslat příspěvekod hobys 28. 12. 2010 23:12

Jackobee>Děkuji za odpověd, ale u nich bude cena určitě někde jinde než za kterou ted můžu mít galaxy. To je takový zádrhel pro mě..

-- 28. 12. 2010 23:20 --

jzaruba> O tom že často padá, jsem už četl..Nojo softwareově budou asi nějaké chyby.. Jinak po hardwareové stránce se mi moc zamlouvá. Šel jsem si do T-mobilu pro HTC Desire a vedle měli puštěný Galaxy, okamžitě jsem ho vzal do ruky a s otevřenou pusou jsem vyšel z prodejny domů, abych si to ještě rozmyslel...tak nevím
hobys
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 28. 12. 2010 23:23

nijak se mi nevypina z niceho nic
lista reaguje vzdy
nikdy mi nevyklouzl

konstrukce dobra, sel se mnou i na kalbu a displej stale bez skrabance, ostatne vubec na nem nejsou skrabance a uz mi i spadl, ale nic. jako novy
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod Jackobee 28. 12. 2010 23:25

hobys píše:Jackobee>Děkuji za odpověd, ale u nich bude cena určitě někde jinde než za kterou ted můžu mít galaxy. To je takový zádrhel pro mě..

Sám nevim jestli bych do něj podruhý šel. Ale pokud se vymakají ty softwarové mouchy, tak to bude na dlouho výbornej telefon. Určitě teď ta cena nebude špatná, ale Nexus S z Ameriky nemusí vyjít tak draho a má jistou dlouhodobou podporu. Případně jít do LG Optimus a ušetřit část peněz na další telefon.
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod surfer675 28. 12. 2010 23:33

Hardware je fajn, nerozpada sa, tlacitka zatial aj ked vyzeraju vachrlato zatial funguju spolahlivo, neprehrieva sa, jedine co tak mi zletel x krat na zem lebo je smyklavi, ale vzdy bez ujmy.
software pokulhava, zaseky su ale pre mna co som nan presiel z xperie x1 je to raj stale. Dlhsi (cca 10 sec) zasek tak raz do tyzdna ak instalujem spravidla, baterku som musel vyberat od rijna raz. Spokojny len podpora je katastrofa a baterka moc nevydrzi, tolko k poruchovosti
surfer675
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jackobee 28. 12. 2010 23:35

A když už tady všichni zmiňují problémy, tak je taky napíšu.
2.1 - padání aplikací, sekání telefonu, občas úplné zaseknutí, pomalé načítání menu, zasekávání horní lišty, nespouštění aplikací, telefon mi přijde křehký a lehký (přál bych si hliník a vyšší váhu)

polooficialni 2.2 - zatím sekání menu, pomalé načítání aplikací, pár spadnutí aplikací, podivné pípání při vibrování - jinak froyo docela super, rozhodně se zrychlil, polepšil a přidal hodně vychytávek, ale pořád má co dohánět
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod hobys 28. 12. 2010 23:45

No tak když to shrnu, tak u všech je problém se softwareem. U Desire se to asi stávat nebude...ale zase ten desing. Možná v tom hledám velkou vědu..přece jenom budu přecházet ze Sam.S8000jet...
hobys
Junior

Odeslat příspěvekod kozenka 29. 12. 2010 06:18

Mě vrže horní hrana stříbrnýho rámečku! Ale jinak s telefonem bez naprostých problémů. Za 6 měsíců co ho mám 1xrestart, jinak se mi nevypíná, horní lišta funguje vždy,aplikací mám 8 obrazovek
DSLR - Nikon D90
kozenka
Junior

Odeslat příspěvekod Fiorentina 29. 12. 2010 07:29

Pokud chceš slyšet mojí verzi, tak telefon hardwarově naprosto v pořádku (žádný zásek, vrzání, vypínání atd) A softwarově je jen otázka času, kdy se froyo objeví :)
Fiorentina
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 29. 12. 2010 07:51

No já také souhlasím Hardwerově je super softwarově jeden z nejhorších andridů na trhu.A to je ověřeno na zahraničních forech ale za desire hd bych ho nikdy nevyměnil.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod tano.tano 29. 12. 2010 10:13

Udělal jsem aktualizaci na 2.2.1 a nejdou spustit SMS , píše to : Aplikace zprávy (proces com android.mms) byla neočekávaně zastavena. Opakujte akci.

Neví někdo co mám udělat?
tano.tano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jackobee 29. 12. 2010 10:29

mě to děla u více aplikací a padá to pořád, ale stane se to jen jednou většinou, buď to zkoušej dál nebo zkus restartovat, případně pokud máš free sms sender, tak ten jsem kvůli tomu musel odinstalovat.
Naposledy upravil Fíla dne 30. 12. 2010 13:45, celkově upraveno 1
Důvod: předchozí příspěvek se necituje - zapamatuj si to!
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod hobitt 29. 12. 2010 12:37

Jak dalece Galaxy S customizuje TMO?
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Myath 29. 12. 2010 12:59

Dobrý den, má někdo zkušenost s tímto držákem do auta + nabíječkou?
Udrží telefon spolehlivě a nepoškodí baterii nevhodným nabíjením?

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48431
Myath
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka