ego42: oplati sa skusit tu Darkyho v8? Ja vaham ci mam skusit alebo nie. Neobsahuje nejake bugy? Je to rychlejsie ako 2.1 s lagfixom? Mas na Darkyho v8 aj lagfix?
Právě, nevím je. Je to zakoupeno normálně v obchodě, tak nevím co s tím dělali, ale často se seká nepřipojí se do sítě aniž bych ji ručne vyhledal. Aktualizuje se mi to ted?
Chtěl jsem se zeptat mám hru robodefence su tam už docela daleko a rád bych si komplet aklikaci zazálohoval aji s uloženou pozicí. Dá se to nějak? Zkoušel jsem to programem filego ale tam se mi zdá že to zálohuje jenom instalační soubor a po znovuinstalování bude aklikace čistá. Bohužel to nemám jak odzkoušet a riskovat se mi to nechce. Nějaké nápady na zálohu aplikace vč. uživatelských nastavení a uložených pozic?
chci se zeptat na tel Nexus S .. Omlouvam se jestli se to tu uz resilo ale hodne prodejcu na ebay pise varovani, ze "unlocked" model je jen 2G a 3G je jen jen se smlouvou. Nevite jak to tedy je? .. Kdyz si koupim tel pres ebay tak mi pojede jen 2G? nebo amici nase 3G povazujou za 2G?