Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jackobee 7. 1. 2011 22:37

surfer675 píše:Nazdar, cez Kies registry patcher som nahodil 2.2.1. pohoda spokojnost. len som si neurobil zalohu kôli servisu. rad by som sa teda opytal ci po nainstalovani officialnej 2.2 ma vyznam ju robit alebo som stratený nadobro. resp ci mi viete prosim povedat ci uz vysla officialna verzia pre SK IRD kod JM2 JM1 JM1 ? dakujem ;)

Na 2.2 z 2.2.1 se již bez problémů navrátit nelze, je to vlastně downgrade a ten dělá akorát neplechu. Počkej až vyjde 2.2.1 pro slovensko a pak to můžeš udělat. I při downgradu mi všechna data zůstala, jen byl telefon na rozsypání, tak sem se vrátil na 2.2.1
Samsung i9000 GALAXY S - Android 4.0.4 AOKP build 40
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod malond 7. 1. 2011 22:43

Tak jsem vyndal baterku, telefon znovu najel a uz aktualizace probehla bez problemu. Ufff
malond
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod altik... 7. 1. 2011 23:23

Netuší někdo, podle jakého klíče Samsung ten oficiální update uvolňuje? Abych věděl, jestli budu čekat den nebo dva týdny...
altik...
Junior

Odeslat příspěvekod Jackobee 8. 1. 2011 00:42

Řeknu vám, kies 2.0 vypadá suprově, hodně začíná připomínat itunes, což je vyjímečně správná cesta, kterou by měl samsung jít.
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod Peete 8. 1. 2011 00:51

Ano vypadá dobře a je dokonce i rychlejší, ale ubírat program o základní funkce jako je primitivní kalendář-néé outlook a sms (beru podle Kiesu 2 a Wave) no nevím jestli je to správná cesta. Tím dává Samsung najevo, že rád podpoří Microsoft :hm
Peete
Junior

Odeslat příspěvekod Jackobee 8. 1. 2011 01:02

až se naučí kalendář a kompletní zálohu dat a aplikací, bude to výborný
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod kszotek 8. 1. 2011 02:04

Jo jo taky jsem si všiml že se to podoba iTune. Přišlo mi to jako dobrý tah, aspon je to přehledné a správa telefonu je jednoduchá jako u iPhonu.
Samsung Galaxy S9000i, iPhone 3G, Nokia E51, Nokia N86, Sony Ericson W995, Nokia 6131
kszotek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod malond 8. 1. 2011 11:12

Ahoj, potřeboval bych poradit. Ségra si koupila také tento telefon a nevibrují jí zprávy a to v jakémkoli režimu. Je jedno jestli má zvuk zaplý nebo ne. Při vyzvánění ale telefon vibruje. Nesetkal se s tím někdo? Prolezl jsem celé nastavení a nic jako nastavení vibrací u zpráv jsem nenašel. Díky moc
malond
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jackobee 8. 1. 2011 11:17

zkus otevřít zprávy a tam mají vlastní nastavení
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod malond 8. 1. 2011 11:26

To sice jo, ale o vibracích ani ň.
malond
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venca60 8. 1. 2011 12:09

Zdravim vsechny. Daji se ke kontaktum v seznamu pridat profilove fota z facebooku nebo icq?
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod vlkovec 8. 1. 2011 12:42

Dají, musíš sesynchronizovat kontaky s Facebookem a mít u kontaktu stejné jméno jako má na Facebooku. Mělo by ti to automaticky připojit profil z Facebooku a načíst fotku. Pokud to neudělá samo, musíš dát KONTAKT > NASTAVENÍ > SPOJIT KONTAKT a vybrat profil kontaktu na Facebooku. Poté jdeš úpravy kontaktu a přejmenuješ jí (třeba na přezdívku) a zvolíš kontakt v telefonu jako výchozí.
vlkovec
Junior

Odeslat příspěvekod surfer675 8. 1. 2011 14:04

ak by mal niekto potrebu sa vrátiť na stock firmware prípadne zmeniť product code tak tu je fajn návod :-)

http://sgalaxy.cz/forum/43-firmware/113 ... odin3-v-17
surfer675
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _ghost_ 8. 1. 2011 14:15

zdravim, chtel bych koupit nejaky silikonovy pouzdro nasel jsem tyhle dve:

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172PBA ... cerna.html

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172PBA ... cerna.html

to druhy je asi o 100,-Kc drazsi tak jestli nevite vcem je lepsi nez to prvni? Popripade jestli byste mohli doporucit nejaky jiny.. diky za rady
_ghost_
Junior

Odeslat příspěvekod themates 8. 1. 2011 15:01

malond: pokud máš nastaveno v NASTAVENÍ-ZVUK-OBECNÉ (VIBRACE-VŽDY) tak mě nic dalšího zatím nenapadá
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka