Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod venca60 8. 1. 2011 15:28

Mam opet dotaz. Kdyz spustim navigaci, tak a zkousim jakoukoliv trasu tak mi to hazi hlasku: Trasa nebyla nalezana. Nevite co s tim?
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod themates 8. 1. 2011 15:35

venca60: aplikace NAVIGACE (od googlu) která je v základu v mobilu není pro ČR zatím dostupná...takže buď si vystačíš s aplikací MAPY nebo si koupíš nějakou navigaci na marketu nebo na stránkách výrobce popř. existuje i nelegální cesta se kterou ti ale na tomto fóru nikdo pomáhat nebude.
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod petula71 8. 1. 2011 16:22

zdravím, má také někdo šedivku Orange? Zatím mi aktualizace nebyla nabídnuta....jak u vás?
petula71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _ghost_ 8. 1. 2011 22:13

zdravim.. chci se zeptat tech co maji Froyo jak jim vyhovuje rychlost phonu. S telefonem problem nemam ten slape o neco rychleji nez na 2.1. Ale co se tyce netu tak je to minimalne 2x pomalejsi nez na 2.1. Pokud bych sel treba sem na forum tak je to nacteny urcite rychleji, ale co se tyce ruznych stranek (napr:denik sport, mobilmania,tn.cz,..) a i takovej seznam nebo google kterej sem mel nacten okamzite mne ted nabiha dele nez pred tim. Nevim cim to muze byt, ze by za to mohl ten flash? Pomohlo by tovarni nastaveni? A pokud bych sel do tovarniho nastaveni, tak smaze se i pametovka? diky
_ghost_
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 8. 1. 2011 23:37

No asi si zapoměl že už konečně fungule flash pokud chceš rychleji načítat jako předtím tak vypni pluginy a je to já tedy rychlost načítání mám pořád stejnou.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod zabag 8. 1. 2011 23:46

Kies 2,nic strasnejsiho jsem nevidel Po peti minutach od instalace dvojky a zjisteni ze nedokaze uz ani synchronizovat poznamky a kalendar s outlookem,jsem se vratil k verzi 1.5.3._102,ktera to umi.Dvojka zase od Samsungu krok zpet.Strasne.Cim ten korejec premysli.Outlook je nejrozsirenejsi klient a korejec neni schopen udelat program s plnou podporou synchronizace.
zabag
Junior

Odeslat příspěvekod Marek.F 9. 1. 2011 00:08

Dobrý den, prosím, nabíjí se telefon pokaždé, když se připojí k počítači, nebo je v nastavení možnost, aby se dala jen přenášet data a telefon nebyl dobíjen? Děkuji.
Marek.F
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 1. 2011 00:12

zvlastni dotaz, ale myslim ze to nejde obejit, k cemu taky.
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod haro001 9. 1. 2011 00:21

zabag píše:Kies 2,nic strasnejsiho jsem nevidel Po peti minutach od instalace dvojky a zjisteni ze nedokaze uz ani synchronizovat poznamky a kalendar s outlookem,jsem se vratil k verzi 1.5.3._102,ktera to umi.Dvojka zase od Samsungu krok zpet.Strasne.Cim ten korejec premysli.Outlook je nejrozsirenejsi klient a korejec neni schopen udelat program s plnou podporou synchronizace.

jen tak mimochodem jak jsi přišel na to, že kies 2 nedokáže synchronizovat poznámky a kalendář s outlookem? Mě to teda jde, a to parádně. Co mi u kies 2 chybí, nebo jsem to možná nenašel je zálohování sms do počítače což u předchozí verze šlo, ale jinak vše šlape tak jak má :)
haro001
Junior

Odeslat příspěvekod themates 9. 1. 2011 00:25

Tak třeba já osobně jsem vypínal nabíjení telefonu když jsem měl Win mobile, protože když zapojím telefon vícekrát za den tak z toho ta baterka nadšená nebude když jí tam stejně nechám jen tak 5-10minut a např. když chcu telefon spárovat s KIES tak je to někdy na vraždu třeba až na 20 pokus...a někdy napoprvé.

Takže vypnout nabíjení při zapojení do PC bohužel nejde. Pokud nejde přesun dat s telefonem snažím se to eliminovat čtečkou paměťových karet.
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 1. 2011 00:32

a co Kies Air?
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod zabag 9. 1. 2011 00:55

haro001 píše:jen tak mimochodem jak jsi přišel na to, že kies 2 nedokáže synchronizovat poznámky a kalendář s outlookem? Mě to teda jde, a to parádně. Co mi u kies 2 chybí, nebo jsem to možná nenašel je zálohování sms do počítače což u předchozí verze šlo, ale jinak vše šlape tak jak má :)

Mne to pri synchronizaci kalendare s outlookem vyhazovalo chybovou hlasku a hledat hodinu nebo vic reseni na nejblbejsi program jaky jsem kdy videl tak radsi jsem se vratil k verzi u ktere to nejak fungovalo.
zabag
Junior

Odeslat příspěvekod jzaruba 9. 1. 2011 04:13

Já jsem asi prokletej. Update na 2.2 proběhl hladce, ale od té doby je telefon o další level-dva nestabilnější. Vzpomínám se slzou oku na to, že občas nereagovala lišta nebo jsem telefon vytáhl z kapsy, abych zjistil, že se rozhodl to zalomit a je vypnutý. :(

Teď je každé probouzení displaye skutečně napínavé: rozsvítí se to?
Např. Market mi nastartuje tak v jednom z pěti pokusů. V těch zbývajících a) se donekonečna načítá, takže po nekolika minutách vyměknu a dám cancel, b) se telefon sekne, nereaguje na nic nebo c) tlačítka dávají feedback, vidím jenom lištu, jinak černo, a neděje se nic. (Po update na 2.3 jsem odinstaloval jeho aktualizace a znovu zvolil aktualizovat.)
Na YouTube lezu sporadicky, ale už mi také stihlo jednou telefon killnout při běžném listování back.

Už ani nevím, kolikrát denně slyším znělku startujícího telefonu poté, co jsem musel vyndat baterku.
jzaruba
Junior

Odeslat příspěvekod Fiorentina 9. 1. 2011 10:27

Mé postřehy po 2 dnech s Froyem:
Mám nebrandovaný telefon ze sunnysoftu. Aktualizace proběhla bez problémů, telefon se stal stabilnějšim, rychlejšim, flash funguje perfektně, takže dá se říct, že teď mi nic neschází.. ;-)
Fiorentina
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 9. 1. 2011 11:10

Vím že se to tu už řešilo ale jak je na tom Galaxy s focením oproti Wave, má stejnou optiku jako wave? Mě se zdá že spíš horší, a to wave taky na tom není moc dobře! Fotky se mi zdají víc rozmazané a s takovým bílým oparem, není třeba nějaký update foťáku nebo aplikace na lepší fotky?
alpinab5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka