Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod _ghost_ 9. 1. 2011 12:10

zdravim, chtel bych koupit nejaky silikonovy pouzdro nasel jsem tyhle dve:

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172PBA ... cerna.html

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172PBA ... cerna.html

to druhy je asi o 100,-Kc drazsi tak jestli nevite vcem je lepsi nez to prvni? Popripade jestli byste mohli doporucit nejaky jiny.. diky za rady

// Fíla: odkazy nejsou funkční, oprav je
Naposledy upravil _ghost_ dne 9. 1. 2011 14:02, celkově upraveno 1
_ghost_
Junior

Odeslat příspěvekod markotter 9. 1. 2011 12:25

Fiorentina píše:Mé postřehy po 2 dnech s Froyem:
Mám nebrandovaný telefon ze sunnysoftu. Aktualizace proběhla bez problémů, telefon se stal stabilnějšim, rychlejšim, flash funguje perfektně, takže dá se říct, že teď mi nic neschází.. ;-)

Ahoj Fiorentino, seš zatím jeden z mála, kteří na ofiko CZ Froyo nanadaávají. Můžu se zeptat, jestli si před aktualizací měl aplikovanej na mobilu nějakej root, lagfix nebo jiný blbiny a po updatu taky nebo si to měl "tak jak jsem koupil" a potom taky. Ptám se, že teď mám telefon bez jakýchkoliv úprav a žádné úpravy nechci dělat ani v budoucnosti - jen bych chtěl aby se phoun trochu zrychlil (teď to není nic strašnýho, ale občas 2-3 vteřiny prodleva). Díky
markotter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venca60 9. 1. 2011 12:49

Tak jsem take presel na Froyo. A vsiml jsem si, ze u vsech sms mi to pise spatny format datumu. Mezi jednotlivyma cislama datumu nejsou tecky
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod themates 9. 1. 2011 12:58

ghost: u toho jednoho tvýho výrobku je v komentářích napsáno že se něj lepí prach a když jej vytahuje z kapsy tak se z něj vždycky vyslíkne..tak se na to podívej..

jinak nepoužívám žádné pouzdro protože se mi to nelíbí..mám INVISIBLE SHIELD na celý telefon (a tudiž jej nosím takhle po kapsách) a kromě toho že na rozích (špatně jsem přichytil) na zadním krytu se dostává pod fólii špína je to super ochrana několik pádů na zem a na fólii žádné známky poškrábání.
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod Jackobee 9. 1. 2011 13:00

venca60: Taky to mám stejně, to by mohl vyřešit další update
Naposledy upravil Fíla dne 9. 1. 2011 13:10, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
Samsung i9000 GALAXY S - Android 4.0.4 AOKP build 40
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod Fiorentina 9. 1. 2011 13:04

markotter: telefon jsem zakoupil v říjnu, listopadu, teď přesně nevím a nikdy jsem tam nedával podobný věci jak jsi jmenoval. Prostě čistý telefon. Galaxie se opravdu zrychlí a je to znát..:) teď čekat na případný 2.2.1 a nebo rovnou 2.3, ale jak už jsem psal, takhle jsem spokojenej.

jakobee + venca: i u mne :)
Fiorentina
Junior

Odeslat příspěvekod _ghost_ 9. 1. 2011 14:08

mno jde o to ze bych chtel silikonovy pouzdro ale aby sedelo presne na mobil..

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172PBA ... cerna.html .... tohle neni silikon nebo jo?
_ghost_
Junior

Odeslat příspěvekod svobja5 9. 1. 2011 18:20

Dají se nějak přehrávat videa z webu? Nova.cz, stream.cz atd.?
svobja5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vasam 9. 1. 2011 18:25

svobja5: s Flashem v Androidu >2.2 to jakžtakž jde (ale nespoléhal bych na to)
vasam
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 1. 2011 18:27

pokud to je ve flashi, tak klidne,
zkusil jsem novu a bezi to, ale neni to optimalozovane pro mobil
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod petula71 9. 1. 2011 18:40

vrrr...tak trpělivost právě došla. Galaxy jsem nejdřív zavrhl kvůli té Kies sra*ce ale nakonec koupil. Teď když se chci připojit, tak si vždy udělám unistall--install...jedno připojení a příště znova. Už mě to nebaví...Prolezl jsem co šlo, neví někdo o nějakém novém nápadu? Stav stejný s 1.5 i 2.0.
petula71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jzaruba 9. 1. 2011 18:44

Právě jsem vyndával baterku, protože na mě civěla obrazovka stará půl hodiny a nešla odemknout. To se mi ještě nestalo.
Dnes ráno tel. škemral o nabíječku, přestože v noci, když jsem šel spát, byl nabitý "po okraj". Přitom neběželo GPS, WiFi, ani žádná visící/seklá služba. (Na posledně jmenované byl expert Winamp beta.)
Od updatu na 2.2 fakt vyndávám baterku tak 2-3x denně. Nikdy jsme na tel. nešáhnul žádným nestandardním způsobem, tzn. žádný root, nic...
jzaruba
Junior

Odeslat příspěvekod svobja5 9. 1. 2011 18:44

Tak já nevím mám 2.2 a na stránkách novy mi to píše, že mám stáhnout flash. V jakém prohlížeči to šlo?
svobja5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 1. 2011 18:45

petula71: a nemyslis ze to je necim jinym? co treba windows? tak vyzkousej Kies Air

-- 9. 1. 2011 17:55 --

svobja5 píše:Tak já nevím mám 2.2 a na stránkách novy mi to píše, že mám stáhnout flash. V jakém prohlížeči to šlo?

V tom co tam uz je, Chrome-lite a mam flash 10.1
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod altik... 9. 1. 2011 19:21

petula71: Já abych se připojil, tak zase musím spustit Kies, připojit telefon jako velkokapacitní paměť, Kies napíše, že v tomto režimu to nejde, tak to odpojím a připojím hnez znovu už v režimu Kies a pak to jde. Jinak bych se ke Kies ani nedostal. A mám ofiko vodafone a upgrade mi to stále nenabízí.
altik...
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka