Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petula71 9. 1. 2011 19:23

perseus.p Mám Win 7, počítač je po nedávné instalaci, bez jakéhokoliv balastu. Teď jsem vytáhl stařičký ntb s XP, tak to jdu zkusit ještě na něm....jsem zvědavý jak to půjde.
petula71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 1. 2011 19:25

ja s tim nemam zadne problemy, ale spis pouzivam Kies Air
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod petula71 9. 1. 2011 19:26

altik... píše:petula71: Já abych se připojil, tak zase musím spustit Kies, připojit telefon jako velkokapacitní paměť, Kies napíše, že v tomto režimu to nejde, tak to odpojím a připojím hnez znovu už v režimu Kies a pak to jde. Jinak bych se ke Kies ani nedostal. A mám ofiko vodafone a upgrade mi to stále nenabízí.

Já jsem tvůj příspěvek četl už dřív a zkusil...ale nejde mi to tak. To se jim fakt nepovedlo. Já mám nejspíš nějakou šedivku:-) na zádech má Orange...:-)

-- 9. 1. 2011 18:26 --

perseus.p píše:ja s tim nemam zadne problemy, ale spis pouzivam Kies Air

jenže tak nespustím aktualizaci....nebo se mýlím?
petula71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod altik... 9. 1. 2011 19:28

petula71: přes Kies Air aktualizovat nejde.
altik...
Junior

Odeslat příspěvekod petula71 9. 1. 2011 19:34

vauuu...tak na stařičkém ntb s XP servis pack 3 to jede bez problémů...hurááá. Zkusil jsem tři připojení za sebou a vždy během pár vteřin připojeno. Tak teď už jen aby mi tu aktualizaci také pustili :-)
petula71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod themates 9. 1. 2011 19:35

perseus.p: hele vim ze Kies air je good aplikace ale predhazovat to tu kazdymu kdyz ma problem se synchronizaci s Outlookem nebo kdyz si chce udelat update myslim neni to spravne orechove..

Takze problemy s Kies zkuste tohle me to nakonec pomohlo ale nekdy to stejne trva i par pripojeni a odpojeni.
http://www.mujsamsung.cz/programy-a-apl ... ikaci-kies
a nebo zkusit najit zde
http://androidforum.cz/galaxy-s-f66.html

svobja: S tim flashem - ten mi sel hned po instalaci FroYa po otevreni prohlizece v telefonu "internet" pokud tobe ne zkus z marketu nainstalovat ten flash 10.1
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 9. 1. 2011 21:04

jzaruba: sledujem ze sa so svojim SGS dost trapis aj napriek tomu ze si ziadny radikalny zasah nerobil. A co keby si nejaky skusil? Co keby si vyskusal napr. Darkyho ROMku? Mozno by sa to zlepsilo a ziadne problemy by neboli.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Kubyk002 9. 1. 2011 21:08

Kurna, má to vůbec cenu aktualizovat na Froyo, když to tadyk tak čtu...? A to se fakt Samsung tak často vypíná a seká, proto ho chci vyměnit za stávajíci 5800, ale s takovou se raději poohlédnu po něčem jiném, ještě při mém štěstí na telefony, kdy jsem 1 telefon vrátil do týdne jeden do pulroku a třetí do roku, z toho ještě jeden jsem ani vrátit nemohl, protože byl z německa.....
Siemens MT50 => Siemens M75 => SE W800i => SE K770i => Nokia N85 => Nokia 5800 => LG Optimus 2X => Samsung Galaxy SII => Samsung Galaxy Note II
We live in times of SMARTPHONES & STUPID people!
Kubyk002
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 1. 2011 21:21

v tom pripdae si nikdy nevyberes, kazdy telefon ma sve problemy a to ze si 5 lidi stezuje, tak .....

ja snim nemam problem
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod Khandas 9. 1. 2011 21:26

Dobry den
mam jeden problém. Aktualizoval jsem SGS na Froyo a běhá to v pohodě jen netuším jak donutit sms, aby přehráli mnou zvolený tón. Tón je označen, ale prostě mi pořád hraje jen ten původní.
Mám ty tóny ve složce notifications na externí kartě.

Za odpovědi děkuji

S pozdravem Khandas
Khandas
Junior

Odeslat příspěvekod Kubyk002 9. 1. 2011 21:44

no právě jsem na něj ale už četl víc stížností než chvály.....jakože ho asik nakonec koupím, že , ale mám trochu strach, a jak je to stou aktualizací, když většina píše že to dělá jen samé problémy....
Siemens MT50 => Siemens M75 => SE W800i => SE K770i => Nokia N85 => Nokia 5800 => LG Optimus 2X => Samsung Galaxy SII => Samsung Galaxy Note II
We live in times of SMARTPHONES & STUPID people!
Kubyk002
Junior

Odeslat příspěvekod petula71 9. 1. 2011 21:52

Khandas píše:Aktualizoval jsem SGS na Froyo a běhá to v pohodě jen netuším jak donutit sms, aby přehráli mnou zvolený tón. Tón je označen, ale prostě mi pořád hraje jen ten původní.
Mám ty tóny ve složce notifications na externí kartě.

jak jsi je vůbec donutil aby přehráli tebou zvolený tón? To by mě vážně zajímalo, protože já vůbec takovou nabídku nemám. Myslím tedy na Eclair
Naposledy upravil Fíla dne 10. 1. 2011 09:32, celkově upraveno 1
Důvod: citace zkracena
petula71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venca60 9. 1. 2011 23:10

Ja mam problem ze mi to neprehrava absolutne zadny ton kdyz mi prijde sms........
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod ego42 10. 1. 2011 00:18

Funguje vám korektně "synchronizace" kontaktů s Facebookem (přes zabudovaný profil obsahující i kalendář, ne přes ten, co přidá Facebooková aplikace)? Mně první synchro proběhne v pořádku (resp. přesně 1 kontakt se nepřenesl, ale to asi neřeším), ale od té doby nové přátele už nepřidává, ani když dám manuální synchro, nebo synchro vypnu a zapnu. Stejná zkušenost na stock Eclairu i Darky's ROM s Froyo.
Máte někdo zkušenost lepší?

EDIT: Uáá, noví přátelé se musejí MANUÁLNĚ přidat přes "Get friends". To je ale super dmnc! Ono to teda má svoje opodstatnění, ale 2x intuitivní to není.
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod vlkovec 10. 1. 2011 09:27

Přátele, včera jsem zkoušel nová písma z Android Marketu, takže jsem vždy koupil jedno písmo vyzkoušel a pokud se mi nelíbilo tak jsem dal v Marketu (do 15min.) "VRÁCENÍ PENĚZ". Udělal jsem to asi 8x než jsem našel to pravé písmo. Na mail mi vždy přišlo potvrzení, že jsem aplikaci vrátil a nebude mi tedy stržena částka z platební karty.

Co mě však překvapilo, že když se podívám na internet banking tak tam mám už stržené peníze za všech 8 fontů. Tak to by mě zajímalo jestli mi ty peníze pošlou zpátky? Ale jak? když jsem platil kartou?

Jestli nic nepošlou, tak jsou to dobří haj*li, protože v telefonu mám pouze to jedno písmo které jsem si vybral, ale penízky ztrhlé za všechny písma.
vlkovec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka