Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MartinChroust 20. 1. 2011 19:51

Dobrý den,
bude-li telefon určen např. pro Polsko, tak může být customizován pro některého z tamějších operátorů (tj. mohou být proměněny některé ikonky v menu, různé úvodní a ukončovací animace a další drobná nastavení). Takovýto telefon bude mít jiný product Code, který je úzce spjat s nabízenými verzemi Firmwaru. Pokud se tedy u nás objeví update na Android 2.1.1 dříve než v Polsku, tak vy budete muset čekat, až bude uvolněn pro polskou verzi telefonu. Dále není možno reklamovat telefon v záruční opravě u oficiálních českých autorizovaných servisů, ale pouze jen u prodejce. Bohužel, praktiky některých obchodů jsou takové, že opravy odmítají uznávat, popř. vše smetou na oxidaci základní desky nebo, vniknutí vlhkosti do telefonu. Takže podpora některých e-shopů nabízející šedivky končí v okamžiku, kdy vám telefon prodají. Pokud chcete ušetřit, zvolte šedý dovoz, můžete se ale setkat s různými nepříjemnostmi, pokud chcete mít jistotu, kupujte u autorizovaných distributorů.
Šéfredaktor SamsungMania.cz
MartinChroust
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 20. 1. 2011 19:54

alpinab5 píše:Neví někdo jak přehodit ve zprávách aby se nezobrazovaly v konverzacích ale normálně v samostatných složkách? Nikde to tam nemůžu najít....! Díky

Kluci fakt nikdo nevíte :oops: ?
alpinab5
Junior

Odeslat příspěvekod Jackobee 20. 1. 2011 23:30

podle me to nejde, jedine nejakej programek z marketu

EDIT: Kolik máte tak normálně volný RAM?
Naposledy upravil Fíla dne 21. 1. 2011 01:01, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
Samsung i9000 GALAXY S - Android 4.0.4 AOKP build 40
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod ganco17 20. 1. 2011 23:36

Mám ještě jeden dotaz,normálně se mobil zamyká vypínacím tlačítkem, chci se zeptat,jestli je možnost nějakou aplikaci na zamykáni na displey(widget).
ganco17
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Imhotep 20. 1. 2011 23:38

Jackobee: ja mam momentalne 216 z 338MB

alpinab5: budes muset pouzit napr. Handcent SMS, v nom sa da nastavit ako sa spravy zoraduju.

ganco17: napr. Screen Off, najdes v Markete.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Jackobee 21. 1. 2011 00:02

Imotep: To ale teda znamena, ze vyuzivas 216MB z 338, tzn. ze mas volnejch 122MB, to mi prijde neskutecne malo, ja mam teda podle Go launcheru kolem 50 volnych, coz je sileny. Na co ten telefon potom ma tech 512?
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod lPhoenixl 21. 1. 2011 00:28

Já mám běžně tak 140MB z 338MB RAM používanejch
lPhoenixl
Junior

Odeslat příspěvekod ganco17 21. 1. 2011 00:45

Ten screen off mi vůbec nenašlo,znáte ještě nějaký jiný aplikace...
ganco17
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venca60 21. 1. 2011 00:49

Dobry vecer vsem,
kde se da nastavit, zda chci aplikaci naistalovat primo do tel. nebo na externi kartu?
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 21. 1. 2011 10:09

jackobee: neviem ci sa tam nahodou nezapocitava aj nejaka systemova particia, napriklad samotna ROMka. Ostatne sa vyuziva na RAM.

jzaruba: presne pre toto vyvoj androidu na Samsungu brzdia. Apple to ma vyriesene tak ze telefon ma drahy jak korela, ale updaty su caste. Android ma lacnejsie, ale aby zarobili tak zamerne nevydavaju najnovsie FW pre starsie zariadenia. Ponaucenie: Clovek spravi pre prachy a zisk hocico.

ganco17: ved to skus stiahnut inde ked to na Markete nemas. Ja som to na Markete nasiel pod nazvom Screen Off and Lock.

venca60: da sa to vybrat tusim az od 2.2. Urcite sa od 2.2 daju aplikacie premiestnovat.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 21. 1. 2011 10:20

venca60: nekde jsem tam videl moznost premistnit aplikaci na sd kartu, je to myslim v podrobnejsim infu o aplikaci
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod B1gfoot 21. 1. 2011 10:22

Zdravim, ted se mi stala podivna vec, konecne jsem se rozhodnul ze si tam dam 2.2 tak sem nainstaloval kies, zacal jsem aktualizovat, kdyz zaclo nejake rozkodovaní binarních nevimčeho, telefon se samovolne na vteřinu odpojil od počitače, na obrazovce vyskočila kriticka chyba aktualizace a jestli chci provist tu pohotovostní obnovu firware, tak sem to odklikl, akce proběhla telefon se restartoval a kdyz se zapnul byla tam 2.2 se všema puvodníma aplikacema. Má to nějaka uskalí? Mám provest hardreset? díky
B1gfoot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jackobee 21. 1. 2011 10:34

Ja myslim ze pokud ti to bude behat v pohode a bez problemu, hard reset delat nemusis.

-- 21. 1. 2011 11:32 --

Nevzpomene si nekdo, kde se najde ta polozka abych mohl aktualizovat firware pres wifi, kdysi jsem to nekde zahlidnul, chtelo to samsung ucet a pak jsem mohl aktualizovat, ale ted to nemuzu najit. Dokonce tuhle moznost zminuji na internetu.
Jackobee
Junior

Odeslat příspěvekod ego42 21. 1. 2011 13:15

@Imhotep: Tak jakou máš zatím zkušenost s tím novým Speedmodem k12p? Předpokládám pod Darkym 8.1. Flashoval jsi ho přes CWM?
ego42
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka