Samsung I9000 Galaxy S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Imhotep 4. 4. 2011 22:40

perseus ma pravdu, koledujes si o pekny novy brick ;-)
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 4. 4. 2011 22:42

. :-)
Naposledy upravil rajs dne 5. 4. 2011 00:14, celkově upraveno 1
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 4. 4. 2011 23:27

toto zavani pr...rem, jako nic proti, ale kdyz se kAdEtT zepta: "kde bych našel různe aplikace na tento telefon" tak hned se poustet do flashovani a jeste k tomu na Gingerbread, tak to neni dobra kombinace
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod kAdEtT 5. 4. 2011 09:48

ne,tak uý vím jak na to.radši jsem se ptal,než jsem nejdřív konal.ještě nic dělatnebudu,prvně si všechno pěkně přečtu.byl jsem z toho pěkně zmatenej.ale i z bricku se da dostat ne?
i7-7700, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SM951 512GB, Kingston HyperX Savage 480GB, ASRock H270M-ITX/ac, Corsair LPX 16GB DDR4 2400, Fractal Nano S Window + 2xAC F14 Silent, RM550x, Fera 3
kAdEtT
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 5. 4. 2011 10:27

samozrejme ze da, ale aby si studoval ako na unbrick, potrebujes najprv zvladnut zaklady a ako prve sa treba naucit pojmy

este podotknem ze pri flashovani nie je najvecsi strasiak brick (z neho sa da dostat). Najhorsie je ked sa poskodi /efs. Telefon ti sice pojde, ale na telefonovanie bude nepouzitelny. A myslim ze este sa neprislo na to ako to opravit. Mam pocit ze sa to ani neda.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod venca60 5. 4. 2011 16:44

Dobry den,dnes jsem si aktivoval net do mobilu. Mam dotaz, na displeji se mi ukazuje H a jen na chvilku naskočí 3G a hned zmizí nevíte někdo jak nastavit jen 3G v nastavení telefonu položka 2G/3G není jo mám Vodafone.
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 5. 4. 2011 16:49

nastaveni-bezdratove site-mobilni site-rezim site-WCDMA
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod venca60 5. 4. 2011 16:59

A je nekde v telefonu nejaky meric odchozich a prichozich dat?
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod demonicus 5. 4. 2011 17:03

venca60:
https://market.android.com/details?id=nitro.phonestats

Nevím, jestli to tu už šlo, nechce se mi těch 283 stránek procházet - vyšel neofiko Android 2.3.3 na SGS :) testuji cca týden, zatím super a vše ok.
Naposledy upravil demonicus dne 5. 4. 2011 17:30, celkově upraveno 2
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 5. 4. 2011 17:08

kAdEtT: prosimtě nejdřív si o tom něco přečti, pak flashni nějakou romku postavenou na 2.2.1 a když si při tom nebrickneš mobil tak můžeš začít uvažovat o 2.3.3 :D...na 2.2.1 je to mnohem jednodušší než na 2.3.3, a navíc na perníku je i v custom romkách pořád plno bugů, a ikdyž jsem si myslel že až budu mít mobil tak ho hned flashnu, tak podle toho co čtu asi ještě zůstanu u 2.2.1...bejt tebou zkusil bych nejdřív Juweho ROMku...juwe je čech, takže ti s nějakym problémem může poradit přímo on sám. A dělej to podle návodu od Ivana Kováře, tam je popsaný všechno důležitý, akorát místo darkyho budeš flashovat juweho...zároveň si přečti krátkej návod od Juweho (nezapomeň vyndat SIM kartu atd.)...ivana kováře najdeš pár stránek dozadu a odkaz na forum kde je i Juwe máš v SZ ...

demonicus : malej detail, ten 2.3.3 je ofiko, akorát ještě neni dostupnej pro ČR :D...každýmu prej funguje jinak, proto bych ho radši kadetovi zatim nedoporučoval
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 5. 4. 2011 17:14

ofiko uz vyslo? ja mel za to, ze je to stale beta..prave proto je tam tolik problemu....pry na desire bude ofiko jeste driv jak na SGS

Jinak na 2.3 bych nespechal....da to navic leda animace pri zamknuti (vypnuti) displeje
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 5. 4. 2011 17:21

jn...a právě kvůli tý screen off animaci mě to láká...jinak theme androidu 2.3 si můžeš flashnout i na android 2.1, ale tu animaci tam nedostaneš...je to offiko od samsungu takže je jasný že je tam plno bugů...bude se opakovat to co kdysi s froyem...to víš co samsung je na SW expert...právě proto že je tam tolik bugů tak se o tom někde mluví jako o betě, ale myslim že ve velký británii nebo kde už si to můžeš upgradovat přes kies
Naposledy upravil Fíla dne 5. 4. 2011 23:23, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvek upraven
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod pawe 5. 4. 2011 17:22

Imhotep píše:..... Najhorsie je ked sa poskodi /efs. Telefon ti sice pojde, ale na telefonovanie bude nepouzitelny. A myslim ze este sa neprislo na to ako to opravit. Mam pocit ze sa to ani neda.

No mě se to stalo a měl jsem veliké štěstí,že jsem měl kdesi starou zálohu efs v Mobileditu,tak se to dalo docela krkolomně opravit. Stálo mě to půl dne práce a zkoušení. Dřívější zálohy jsem si dělal klasicky v Rootexploreru,ale bohužel bylo to už se změněným imei i productcode. Než jsem přišel na to,že mám efs poškozené,trvalo to 3 měsíce,ale telefon normálně fungoval.Se zárukou by mě vykopli,přitom jsem kupoval u vf. Dnes všw zálohuji vždy pšed novou ROM. Takže zálohovat,zálohovat... :pozor
AMD Ryzen 7 7800X3D, 64GB, GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4080 16GB MASTER
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
pawe
Junior

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 5. 4. 2011 17:27

já jen doufam že sem si ten svuj efs zazálohoval správně, protože všichni maj okolo 5MB já mam jen 2MB, ale nevim co jsem na tom mohl zkazit, v root exploreru jsem celou složku zkopíroval na externí sd kartu, a z ní potom do PC...až mi přijde mobil z reklamace myslíte že má cenu tu zálohu dělat ještě jednou?
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 5. 4. 2011 17:32

Pri cem se ta slozka efs muze vubec pozmenit?

Flashoval jsem uz hodnekrat a ani jednou problem s timto
hhitmen
Amatér

Předchozí stránkaDalší stránka