Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vlasaty_pipboy 17. 6. 2010 12:58

komperak píše:
Angelko píše:prosim Vas, nemate niekto nahodou informacie, ci wave planuju zaradit do ponuky slovensky T-mobile alebo O2? dakujem za odpoved

Skus zavolat na HOTLINE alebo im napis....

Vidis, ze T-mobile ma v plane zaviest micro SIM karty.... a hadaj preco.... :-!

neoplati sa im pisat, ja som to skusil, a z oboch miest sa mi dostalo "oficialnej" odpovede typu "dobry den, tesi nas, ze sa zaujimate ... nemozeme vam tuto informaciu poskytnut ... dozviete sa vcas z medii + ked to zverejnime na strankach" ;-)
vlasaty_pipboy
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 17. 6. 2010 12:59

hmmmmm, ten Ndrive má mapy Teleatlasu :-) to by mohlo být dobré...
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spravcanetu 17. 6. 2010 13:31

Nainstaloval som to a pri spisteni a pripojeni na net vypise chybu ze program nieje urceny pre moje zariadenie.
spravcanetu
Junior

Odeslat příspěvekod dannyjay 17. 6. 2010 13:46

vlasaty_pipboy píše:mam otazku - ako vam prehrava .avi videa? lebo mne sa zda, ze ked spustim nejaky serial alebo film, nie je to uplne plynule :hm pri .mp4 je to zupa´ špás, brilliant :love:

Mám stejný problém, .avi hraje ale není to úplně plynulé, je to trošku trhané :-( DAN
dannyjay
Junior

Odeslat příspěvekod vlasaty_pipboy 17. 6. 2010 13:56

tak neviem.. ako je možné, že niekto vraví, že mu ide .avi úplne brutálne plynule, a nám ostatným nie :?: máme ten istý FW a všetko, nie? alebo si niekto iba nevšíma to malinké akoby sekanie :-l

nedá sa to nejak spraviť?
vlasaty_pipboy
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 17. 6. 2010 14:08

Tak zřejmě taky záleží na bitrate,tak se schválně zkuste podívat.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod orgasmic 17. 6. 2010 14:09

To trhani je ciste subjektivni vec. Nekomu u her pripada plynule 25FPS a jinemu az 30FPS.
Take zalezi jaky ma dane video datovy tok, rozliseni a jakou kartu clovek pouziva.
Nektere pametovky (zejmena ty levne) mohou byt neskutecne pomale oproti kvalitni karte ;-)
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod vlasaty_pipboy 17. 6. 2010 14:32

tiež si myslím, že je to subjektívne. a nepísal tu niekto, že to, akú má pamäťová karta class, je dôležité iba pri čítačkách kariet, v mobile na tom nezáleží?
vlasaty_pipboy
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 17. 6. 2010 14:39

Taky se to pozna, ale jen u videi s velkym datovym tokem a 720p a vys.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 17. 6. 2010 14:46

Ja zkousel dva serialy (californication) a dva a pul chlapa a uplne bez problemu, dokonce i titulky mi fungovaly (byt byla pokazena diakritika).
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod vlasaty_pipboy 17. 6. 2010 15:06

Honza20: áno, pozrel som, a je to v tom. Nakopíroval som si avi Trainspotting, 2171 kbps, 25 fps, a napr. avi Ultimate Survival, 1113 kbps, 25 fps.
Trainspotting ide úplne plynule a Ultimate survival menej, ale stále je to pozerateľné :-))
Škoda len, že väčšinu seriálov mám v kvalite ako Ult. surv.
vlasaty_pipboy
Junior

Odeslat příspěvekod Daweus 17. 6. 2010 17:53

tak už jsem taky majitelem Wavu, dojem udělal zatím výborný ale mám otázku,když máte prst na tlačítkách,tak se vám viglou?A ještě sem zaboha nepřišel na to,jak změnit profil na facebook.Už jsem tam měl nějaký přenadstavený,ale nejde mi změnit login,heslo zadat jde...nevíte jak na to?
Daweus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod manek1001 17. 6. 2010 18:03

Facebook změníš v položce moje účty v menu
manek1001
Junior

Odeslat příspěvekod S8500wave 17. 6. 2010 18:20

prisiel uz niekto ako je to z ndrive?inac mam tento fon 3 dni a max. spokojnost.prave pisem z mobilu,je to super,zatial som nezaznamenal ziadny problem,odporucam.
S8500wave
Junior

Odeslat příspěvekod xpeterko 17. 6. 2010 19:19

Ja som dnes vycistil dysplay a zistil som ze su na nom male bublinky,ako olejova skvrna...su z vrchu dyspleja a nejdu vycistit...su vidiet len na slnku,alebo ked vydychnem nan...mam to dat reklamovat?
xpeterko
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka