Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chruda 31. 7. 2010 18:07

Chtel bych se zeptat kdyz mi praskla obrazovka tak kolik by stála nová všechno funguje akorát jsou tam praskliny nevíte prosím kolik by stála oprava? prosím o pomoc
chruda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nicek 31. 7. 2010 19:22

7luke.com už tady dával link... jinak novej displej koupil na ebay a na jeho stránkách máš aji fotky, jka to rozebíral ;-)
Mobil: Samsung GT- S8500 Wave
Sluchátka:Bose TriPort IE2, Koss PortaPro, Soundmagic PL-11
Přehrávače hudby: Samsung Wave, Apple Ipod shuffle
Nicek
Junior

Odeslat příspěvekod Polsonside 31. 7. 2010 19:31

Asi "brutal" blbá otázka ale bude mi fungovat internet pokud mám vypnuté 3G? (nemyslím teď WIFI).....
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 31. 7. 2010 19:38

Jasně, proč by neměl fungovat, akorát se budeš připojovat prostřednictvím EDGE nebo GPRS :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Polsonside 31. 7. 2010 19:54

a můžeš mít ještě prozradit,co dělám špatně že mi internet přehrává flash videa ve vlastním přehrávači i když mám v nastavení "povolit flash videa"?
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 31. 7. 2010 20:21

Tohle není chyba, prostě to tak je, u většiny telefonů se vždy přepne video do vestavěného prohlížeče :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod komperak 31. 7. 2010 22:39

cawelo...otazka: Kies v compe sa mi podarilo uprgradovat, ale ked mi vo fone vyhodi na Appstore aktualizaciu, stale mi vypise chybu instalacie....uz som skusil skoro vseliako instalovat, aj vypinat fon a furt dookola to iste..... vie niekto poradit??? Vopred Diky....
komperak
Junior

Odeslat příspěvekod fuller 1. 8. 2010 01:09

je možné synchronizovať cez exchange viac kalendárov? pretože, mám 4 kalendare na jednom účte a synchonizuje sa mi iba jeden meno@gmail.com zvýšné kal. sa sa mi do wavu nepreniesli.

Ak sa to dá tak ako ?
fuller
Junior

Odeslat příspěvekod vonTossis 1. 8. 2010 07:30

Zdravim, mam porad strasne dilema .. porad nevim jestli si koupit Wave nebo Galaxy S. Nema nekdo nejskr konkretni tipy, proc jeden ci druhy? Android uz jsem kdysi mel a hodne se mi libil, Bada netusim jaka je. Hardwarove jsou oba telefony dost podobne. Potreboval bych nejake nakopnuti jednim nebo druhym smerem
vonTossis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ice.man2 1. 8. 2010 07:38

Mno jestli ti to pomuze tak android jsem mel na G1 coz sice neni uplne k srovnavani s dnesni 2.1/2.2 ale aspon neco. Mel jsem ho od zacatku prodeje tak rok a pul coz je u me asi rekord vsech rekordu a musim rict ze OS vybornej jen me vytacela konstrukce G1. Nektery veci mi tam prisli dost krkolomny a nedobre reseny. S androidem jsem nemel zadnej vetsi problem.

Bada je co do prijemnosti uzivani rekl bych minimalne na stejny urovni s tim ze dost veci mi prijde i lepsich. Jediny na co by se dalo zatim koukat kriticky je "samsung market" a pocet aplikaci pro OS bada... no ale ja si velice dobre pamatuju jak na tom byl android market pri zacatcich prodeje... takze u me to bylo cca stejny rozhodovani s tim ze bada se mi libila vic jen sem si holt vsadil na to ze samsung tenhle OS neodepise po par mesicich a vyvojari budou kluci a holky sikovny. Potencial ma jak vlnka tak os velkej.
ice.man2
Junior

Odeslat příspěvekod mawerrick 1. 8. 2010 07:40

Wave je nejlepsi zelezo co za ty prachy dostanes, ale jede na bade... me vyhovuje, protoze kouknu na film, natocim video, neco vyfotim, projdu mail, facebook, posloucham hudbu, ma peknej kalendar a par kravinek navic, ale bada se porad jeste nerozjela, jestli potrebujes neco vic... Galaxy, jestli ne, tak wave :)
mawerrick
Junior

Odeslat příspěvekod vonTossis 1. 8. 2010 07:49

Odchazim od Omnie, protoze ani po pul roce nejsem kamarad s WM. Android jsem mel uz predtim na G1 a vim, ze mi fakt vyhovuje. A to byla verze 1.5. Pokud samsungu - bada se mi libi, ale co ty aplikace? Android uz nastesti tento problem neresi
vonTossis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mawerrick 1. 8. 2010 08:05

aplikace typoval bych tak pul roku zhruba si pockas na nejakej solidni zaklad...
je jich dost malo, ale na druhou stranu jediny co mi chybi je neco na upravu office dokumentu a hlavne Flash, ale o ten se snad postaraji. Jinak bada je skvela na ovladani, navic na wave to jede krasne plynule, vypada to trosku jako iOs... android sem jeste nezkousel
mawerrick
Junior

Odeslat příspěvekod ice.man2 1. 8. 2010 08:13

Jo to je vec kterou jsem zapomel zminit. Android ve verzi 1.5 kdy vysel na G1čce byl dost pokulhavajici jak aplikacema na marketu tak aplikacema v telefonu. Bada je uz takhle dost solidne nakrmena a popravde jediny po cem jsem se shanel byla turisticka navigace kvalitni ale na tu je jeste hooodne brzo. No a po moji zkusenosti vcerejsi (wave se poroucel smerem k asfaltu a diplay ko) uz ani turistickou navigaci do mobilu neshanim a poridim outdoor garmina radeji. Jinak pak jeste neco na office dokumenty, ale wave podle me stejne neni mobil na nejaky pachteni se stim. Od toho taham pri praci notebook a kdyz nepracuju kaslu vsem na to ze mi zrovna poslali nejakou blbou tabulku....
ice.man2
Junior

Odeslat příspěvekod tommyboj 1. 8. 2010 09:27

Ahoj, chtel bych se zeptat, zda vam mobil dela to stejne co mne. Vzdy kdyz zapnu nejakou aplikaci (at uz asphalt nebo treba palringo) tak mi za par sekund naskoci hlaska ze se kvuli nedostatku vypnou sitove nastroje. Takze vsechny widgety, ktere se aktualizuji pres net se vypnou. Stve me to, protoze pamet na telefonu mam volnou a aplikaci zapinam jen jednu, takze CPU snad vystacuje.
tommyboj
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka