Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KAMAK 5. 8. 2010 12:06

Skúšal niekto pri počúvaní hudby využiť možnosť slúchadiel ako HANDSFREE? Je tam na kábliku mikrofón a tlačítko, ale nikde v návode som nenašiel popis ako sa to požíva!
Radšej užívať život, ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy.
KAMAK
Junior

Odeslat příspěvekod The_mike 5. 8. 2010 12:10

jsem zjistil ze ty skubance pri prehravani XviD souboru jsou zapricineny nejakym novejsim modem pri encodingu, protoze kdyz jsi vezmu nejaky rls z roku 02-03, tak tam jeste ta featura neni zapla a xvid jde naprosto plynule
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 5. 8. 2010 12:40

jirici píše:rk747 tohle je forum o wavu, i8910hd je vedle :-)

Chtěl jsem upozornit na Samsung jako takový, omlouvám se, ...
Prostě mám jen poslední dobou pocit, že každý na Samsung hledí přes příliš růžové brýle, ...
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod p.mafo 5. 8. 2010 12:52

The_mike píše:jsem zjistil ze ty skubance pri prehravani XviD souboru jsou zapricineny nejakym novejsim modem pri encodingu, protoze kdyz jsi vezmu nejaky rls z roku 02-03, tak tam jeste ta featura neni zapla a xvid jde naprosto plynule

Mas na misly pri niektorych filmov ako film je sekany,ne plynuly.Mne sa zas zda naproty samsung jet ze je obraz jemnejsi asi pre:mDNIe mobile Digital Natural Image engine.
p.mafo
Junior

Odeslat příspěvekod 7luke.com 5. 8. 2010 13:00

rk747 píše:
jirici píše:rk747 tohle je forum o wavu, i8910hd je vedle :-)

Chtěl jsem upozornit na Samsung jako takový, omlouvám se, ...
Prostě mám jen poslední dobou pocit, že každý na Samsung hledí přes příliš růžové brýle, ...

a přitom je to o tom, že Ty jsi slepý a podle nějakého modelu posuzuješ současnou situaci.... = jsi vedle (nic ve zlém).
45tý mobil = Samsung Wave 34GB, nadchl mě stejně jako všechny 3 generace Apple iPhonů ► 46tý mobil opět Samsung Wave 34GB ► 47mý mobil Samsung Wave - vyhrál jsem ho na facebooku z 277.242 soutěžících
7luke.com
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod palinoch 5. 8. 2010 14:02

rk747 je to fakt dobry fonik. Uz som si myslel, ze s kupou noveho telefonu sa nebudem tesit, ale wave ma dostal. Proste je dobry. Vsetko je intuitivne paradne. Nie som narocny, pozriet nejaky klip, wifi, sms a telefonovanie. A cena, na to aky je, je naozaj prijatelna!!!
palinoch
Junior

Odeslat příspěvekod Dim2 5. 8. 2010 14:03

Přesto že mi Kies hlásí, že mám nejnovější firmware SW VER 58500XXJEE a CSC VER S8500OXDJED, tak mi v servisu řekli, že by se dal nahrát i novější softwre, pokud jim donesu záručák.......Máte někdo novější verzi ??
Dim2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sumerian 5. 8. 2010 14:27

bože. nejnovější je JF4, ty máš úplně ten první firmware. mezitím už proběhly 2 aktulizace. stačilo trošku pohledat. hned na první straně tohoto vlákna je odkaz přímo na diskuzi o firmware...

-- 5. 8. 2010 15:28 --

Jen takový postřeh: - mapa ČR v Route66 včetně POI nějakých 120 mega.
poslední mapa teleatlas ČR pro Igo včetně POI nějakých necelých 18 mega. co je v tom Route66 tak navíc?
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sam Sung 5. 8. 2010 14:47

Dim2: Někdo tu házel odkaz přímo na stránky Route 66, kde zadáš svoje IMEI a pak ti to nabídne k zakoupení mapy do konce životnosti přístroje, celá Evropa tam byla za 50 Eur, ale bylo tam těch variant samozřejmě víc. Kupovat sem to zatim nezkoušel, teď na to nemám prachy.
Naposledy upravil Fíla dne 5. 8. 2010 21:10, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
Sam Sung
Junior

Odeslat příspěvekod Dim2 5. 8. 2010 14:59

Jenže na tom ROUTE 66 to právě nejde sputit , já těch 50 Euro dám..... Už jsem jim tam teda napsal, uvidíme...... V servisu nevěděli , co s tím. KIES mi nový FW nenabízí. Servis ano. Sám si ho odněkud stahovat nemíním.
Dim2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hanss-cz 5. 8. 2010 15:26

cus chtel bych se zeptat jakym spusobem se mazou treba hry??
hanss-cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sam Sung 5. 8. 2010 15:39

achjo, stačí tady nebo v manuálu pohledat... v menu kliknout nahoře na upravit a pak na značku jednosměrky u příslušné hry
Sam Sung
Junior

Odeslat příspěvekod Morgenstern 5. 8. 2010 16:00

Zdravím, mám 2 dotazy. První se týká micro SD karty (16GB). Vše se na ni ukládá v pořádku, až na fotky pořízené fotoaparátem. Když si totiž nastavím paměťovou kartu jako místo, kam se mají pořízené fotografie ukládat, telefon mi napíše, že je paměťová karta plná, a že mám odstranit některé položky (na kartě však zbývá ještě 12 GB volné paměti) Nevím si s tím rady, u videa tento problém nemám, pouze u fotek. :-l
Můj druhý dotaz se týká obrázků na internetu. Vždy, když kliknu na nějaký obrázek, který jsem si na internetu vyhledala, tak se mi automaticky stáhne do složky "Moje soubory". Nešlo by nějak nasatvit, aby se mi obrázky zobrazily přímo? Zkoušela jsem obrázky otevřít v dalším okně, ale též se mi uložily. Předem díky za odpověď :-)
Morgenstern
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johnny92 5. 8. 2010 16:10

Nemáte někdo tip na uzamčení otáčení displeje při sledování filmu? Je to docela nepříjemné, když se díváte, trošku pomelete mobilem a otočí se vám displej.
Johnny92
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka