Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Krevety 4. 9. 2010 13:56

Většina problému se zde řešila, update fw přes kies je momentálně nemožná, video opravdu jen youtube (myslím že do budoucna se toto vyřeší), route 66 je popsan ve FAQ. Email lze řešit vestavěným klientem, to s tou hudbou je vlastnost leckterého telefonu a s tím vynucením vypnutí to fakt nechápu, prostě přehrávání hudby běží na pozadí...
Jinak jsem právě zkoušel a při vytažení sluchátek mi telefon přeruší přehrávání ;)
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 4. 9. 2010 14:07

luky1987:

ad 1) Momentálně je firmware stažen, takže aktualizace není možná. Důvodem jsou pravděpodobné problémy u řady lidí při (anebo po) aktualizaci.

ad 2) Stahování pošty z email.cz bych spíš než přes browser řešil pomocí přidání nového účtu (viz Moje účty).

ad 3) Toto lze nastavit. V záložce Hry a další zvol ... a pak vyber Použít virtuální klávesnici. Další používaná volba je Přizpůsobit obrazovce.

ad 4) Route66 vyžaduje připojení typu Mass storage (Vysokokapacitní zařízení) - připoj telefon v tomto módu.

ad 5) Zde ti zřejmě ale nic neporadím.
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 4. 9. 2010 14:13

Luky1987
ad5,Jelikož telefon podporuje jen Flash Lite verze 3.0,tak nemůžeš čekat,že Ti půjde spustit každé video.Na to jsi si měl koupit telefon s Androidem 2.2,který podporuje Flash 10.1.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stanley78 4. 9. 2010 14:21

flamingo píše:Jinak jsem celkem rád že jsem měl WAVE ještě zatu lepší cenu.
Kupoval jsem jej začátkem týdne u O2 za 8.595kč měli jej nejlevnější a asi dva dny potom cenu zvýšili o 1000kč takže u nich teď vyjde na stejno jako u ostatních či ve volném prodeji...

S cenou problém není, když se mrkneš na stránky O2, tak ho stále mají za tu stejnou cenu, i kdž jen v jejich Eshopu. Ale věřím tomu, že ikdyž přijdeš přímo na prodejnu a požádáš o cenu, kterou mají na Eshopou, že ti ho za ní prodají. A když ne, co je za problém objednat přes Eshop?!
Stanley78
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 4. 9. 2010 14:51

To jsi asi trošku naivka že tito prodaj za tu eshopovou cenu :lol:? Takhle už jsem kupoval pár věcí a vždycky jen přes eshop pokud jsem chtěl tu cenu!
alpinab5
Junior

Odeslat příspěvekod nufak 4. 9. 2010 14:52

koprad píše:nufak: ne zadny problem po druhe se to vzdy pripoji

Mně ani napodesáté. Přitom když se připojím na jinou nezabezpečenou síť, tak funguje v pohodě. Snažil jsem si pohrát i s nastavením routeru, ale marně.
nufak
Junior

Odeslat příspěvekod Luky1987 4. 9. 2010 14:55

Děkuji všem za odpovědi, s těmi hrami jste mi pomohli, už fachčí. Fórum mám celkem projeté, ale není v lidských silách udržet 500 stran informací během dvou dní...
A jaký je nejlepší firmware s češtinou přes ten multiloader? Jde v nějakém firmwaru ten flash?
Luky1987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xVlado 4. 9. 2010 15:06

Zdravím. Tak jsem se definitivně rozhodl ke koupi tohoto samsungu. Jen bych měl ještě dotaz ohledně sluchátek. Cca před rokem jsem si koupil sluchátka sennheiser PX100. Ve fóru se zde probírali problémy ohledně průměru jacku sluchátek. Tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo tyhle sluchátka k telefonu používá a zda telefon přes ně hudbu dobře přehrává.
Díky za odpověď.
xVlado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The_mike 4. 9. 2010 17:03

px100 pouzivam u wave a naprosto zadny problem

fix + photo

Obrázek
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod TJK 4. 9. 2010 20:06

Jo taky si myslím že s tím nebudou problémy... Já používám Koss KSC 35 a úplně v poho. 3,5mm je 3,5mm.
Power, Beauty & Soul
Don't believe in everything U C
Gooner 4 Life - Victoria Concordia Crescit
TJK
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 4. 9. 2010 20:07

Ví někdo jak je na tom wave s fotočipem? Např velikost-srovnání s jiným mobilem.... Má třeba lepší než SE Satio?
alpinab5
Junior

Odeslat příspěvekod KAMAK 4. 9. 2010 21:35

Neviem ako ostatní ale mne sa nový KIES 74_45 nevie spojiť s mobilom.
Po pripojení sa objaví hláška o Portable Device ale KIES telefón nenájde.
Na obrazovke sa objaví okno:

Pripája sa zariadenie...
Počkajte prosím.

Už som ho dva krát preinštaloval ale nič!! Robí to aj na inom počítači.

Počkám do zajtra a ak nepôjde tak sa vrátim k starej verzii!!
Radšej užívať život, ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy.
KAMAK
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 4. 9. 2010 21:53

KAMAK: mně fungoval KIES občas až po restartu kompu...
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod murko11 4. 9. 2010 21:59

KAMAK: mne od novej verzie nájde telefón len keď najskôr spustím Kies a až potom pripojím telefón ku káblu. V opačnom prípade nastane to isté, čo robí tebe.
murko11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KAMAK 4. 9. 2010 22:07

Bohužiaľ, PC bolo dnes reštartované najmenej 5 krát, a telefon pripojený po spustení KIES a stále ten istý problém.
Pri inštalácii som zvolil že sa majú ponechať súbory z predchádzajúcej verzie (zálohy, zoznamy,..) nemôže to byť v tom?
Radšej užívať život, ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy.
KAMAK
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka