Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod komperak 9. 9. 2010 19:11

No mne sa vidi, ze po kazdej instalacii noveho softu ma byt HARD reset...
komperak
Junior

Odeslat příspěvekod The_mike 9. 9. 2010 19:20

ma wave taky HDR ?
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod RKa74 9. 9. 2010 19:20

tak v tom pripade je toto moj posledny novy soft. stale nastavovat skupiny, zvonenia profili atd. to sa mi teda naozaj nechce.

-- 9. 9. 2010 19:29 --

Prosim vas este o jednu vec. Neda sa v skupinach kontaktov dat vlastna melodia??? Vdaka

Edit: uz som na to prisiel.
RKa74
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod komperak 9. 9. 2010 19:57

No Nech to pes pobije....urobil som si inovaciu a telefon sa dookola restartuje.... nejake napady???
komperak
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 9. 9. 2010 21:07

Čtečky jsou super - vyzkoušejte.

Obrázek
Naposledy upravil Fíla dne 9. 9. 2010 22:04, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod Alda007 9. 9. 2010 21:19

Ahoj, nevíte čím to je, že při odesílání emailu mě telefon napíše "odesílání se nezdařilo" ? Emaily mě ale stahuje v pohodě. :-|
Alcatel One Touch Club DB→ Siemens MT50 → Siemens MC60 → Samsung E720 (5 let) → Samsung S8500 Wave(špatný display) → Samsung S8500 Wave
Alda007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alda007 9. 9. 2010 22:29

Aha, já tam měl právě nastaveno smtp.seznam.cz... supr! Moc děkuju!
Alcatel One Touch Club DB→ Siemens MT50 → Siemens MC60 → Samsung E720 (5 let) → Samsung S8500 Wave(špatný display) → Samsung S8500 Wave
Alda007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fanaticsk 9. 9. 2010 22:31

sedem luke.kom díky za čítačku :-)
Neviem,či sem patrí tento príspevok,ale mám takýto problém.
Stiahol som si do PC Route 66 aj nainštaloval,zaregistroval som sa aktivoval účet na route.V PC spustil route,"kúpil" zadarmo mapy Slovenska a chodza slovenský hlas.V PC mi ide všetko nakreslí trasu,píše postupne cestu a v mobile ani za boha.mám vytvorený adresár v mobile Samsung navigátor,aj tam mám odomknutú mapu Slovenska.Spustím navigáciu z ikony na mobile,nájde moju polohu,ale ukáže mi len zelenú bodku na mape Európy,podrobnejšie nie,mám aj 8 GB pamaťovku aj voľného miesta v pamati.Ked spustím nejakú trasu,ktorú si naplánujem v PC,zahlási mi buď,že sa nedá priao dostať ani k jednému bodu trasy,alebo nie je možné sa dostať priamo do cieľa a pritom východiskovú polohu zadam moju aktuálnu polohu na ceste a ked chcem zadať ciel a dám hladať nefunguje mi vôbec vyhladávanie:zadám nejaké mesto posunie ma na zadanie adresy a tam nech zadám čokolvek nenájde nič a stále ma vracia na zadanie adresy,neviete,kde môže byť problém?
Mám verziu soft JEE a operátora Orange SK
dakujem za prípadné rady
Fanaticsk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Burton2 9. 9. 2010 22:51

Zdraviim mam takovy problem...
Pokusil jsme se dostat na email, ktery mam na seznam.cz pomoci te aplikace na mobilu. Ze zacatku se mi stahlo 50 emailu, coz jsem ihned upravil pop3 v nastaveni ale to neni ten problem.
Problem je vtom, ze kdyz se podivam na ten email, ktery mi prisel, tak se mi ukaze pouze predmet a nic vic..., nevite co stim nebo to je normalni ?
Diky za rady
Burton2
Junior

Odeslat příspěvekod ladissek 9. 9. 2010 22:59

klikni na ty tři tečky důle a dej stáhnout (myslím,že to tak je,už jsem dlouho mail nestahoval přes mobil)....a nebo to jde nastavit automaticky,aby ti to stáhlo vše,ale teďka si nevybavuju kde to nastavit.
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod Eliminator 9. 9. 2010 23:04

Menu > E-mail > 3 tečky> Nastavení > E-mailové účty > vyber účet > pak zhruba ve 2/3 stránky jsou "Možnosti načítání" to změn z "Pouze předmět" na "Celá zpráva"

PS: Tohle by se hodilo do FAQ
Siemens A25, Siemens A55, Motorola Mpx200, Samsung Wave

Překlepů si nevšímejte xD
Eliminator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mining 9. 9. 2010 23:34

Zdravím, chci se zeptat...
Je možné nějakým způsobem udělat, aby mi šlo icq v palringu s klávesnicí v landscape modu? Popřípadě nějaký jiný icq klient, který by to zvládl? Někde jsem četl, že java aplikace tohle neumí...
Mining
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panther7 10. 9. 2010 00:30

Fíla píše:O2: smtp.etmail.cz

Je to smtp.etmail.cz zdarma? Myslím přenesené bajty. (Např. stránky O2 zdarma jsou.)

Alda007 píše:Aha, já tam měl právě nastaveno smtp.seznam.cz... supr! Moc děkuju!

Mě smtp.seznam.cz normálně funguje... (se SSL zabezpečením)
Pomalu, ale jistě.
panther7
Junior

Odeslat příspěvekod inskeu 10. 9. 2010 08:22

Ahojte,

nachádza sa v tomto telefóne aj diktafón? Aká je jeho kvalita, resp. max. dĺžka nahrávky. Prípadne je možné doinštalovať takúto aplikáciu? Najlepšie ak by nahrávala MP3.
inskeu
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 10. 9. 2010 08:42

diktafon je, nahrává v amr. tzn. nic moc kvalita, která zabírá málo místa. omezeno 60ti minutami. a pak samozřejmě kapacitou paměti či karty.
sumerian
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka