Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sumerian 15. 9. 2010 17:58

Kirai: v menu Všechny hovory je položka Automaticky odmítnout. a tam se koriguje koho chceš odmítnout atd... takže tam není pouze možnost blokovat vše.
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flamingo 15. 9. 2010 18:08

Kdo má zájem nechť mrkne sem: viewtopic.php?f=30&t=1116095&p=7691321#p7691321 téma poněkud skomíralo tak jsem si jej dovolit mírně oživit.
Samsung S8500 WAVE / FWS8500XXJH3
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod TJK 15. 9. 2010 19:16

Chtěl bych se s Vámi podělit o jednu věc, která mě na Vlně vadí (trápí). Když mám zapnutou vibraci tak při příchozím hovoru (nebo při hře) se z místa kde je vibrátor ozývá takové jemné drnčení. To přisuzuji pravděpodobně polohovému senzoru, která se při vibraci dotýká šasi a vydává takový malinko nepříjemný zvuk. Jinak po asi 3 týdnech používání jsem s telefonem max.spokojen a za žádný jiný bych ho nevyměnil.
Power, Beauty & Soul
Don't believe in everything U C
Gooner 4 Life - Victoria Concordia Crescit
TJK
Junior

Odeslat příspěvekod The_mike 15. 9. 2010 19:18

loxwood píše:Bezeztrátový audio formát, který S8500 umí, má ve svém názvu ;-)

klanim se pane. vazne jste me dostal [ano myslel jsem lossless jako ape, flac],ale jedna nula pro vas
Naposledy upravil Fíla dne 15. 9. 2010 20:00, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvek upraven
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod Zafata 15. 9. 2010 20:07

Ja mam treba mezirku mezi tim strednim tlacitkem a displejem , protoze to stredni tlacitko chodi nahoru dolu i do stran pocitam , ze u kazdeho. Vsiml jsem si toho nahodou a jen pri urcitem drzseni telefonu. Potom i to tlacikto polozit telefon nebo tedy navrat zpet mam take dost chodici , ale zas je to dano tim , ze to clovek casto macka narozdil od tlacitka volat. Teda aspon ja nemam 50 hovoru denne no. :D Jinak telefon take O2 , ale kdyz srovnam tohleto s problemy co jsem mel u Desire tak se muzu jen smat. U Desire jsem mel bud smulu na telefon nebo nevim vrzal kryt , konstrukce takova , ze jsem videl primo pres hw tlacitka do telefonu a za 2 mesice pouzivani zrnko prachu pod sklem. Zatim jsem se nesetkal s tak kvalitnim provedenim telefonu jak u Wave.
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod flamingo 15. 9. 2010 20:27

TJK
Při vibracích je rezonance občas patrná ale nijak zvlášť mi to nevadí.
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod Sandak 15. 9. 2010 20:31

ahoj, často mě wave zlobí.. mám ho zapnutý dva dny a nedělám nic víc kromě volání a psaní SMS žádné hry atp a ke konci druheho dne mi nedokaze ani otevrit sms zpravu a pise NEDOSTATEK PAMETI pritom zadne aplikace nejsou spustene... je to vazne dost otravny nevite nekdo co s tim? je nejaka legalni cesta jak si preinstalovat firmware? předem děkuju za odpovedi
Sandak
Junior

Odeslat příspěvekod flamingo 15. 9. 2010 20:34

KIES nic víc nepotřebuješ a pak i před HR,více zde a na mojebada.cz
Bylo by vhodné napsat od koho foun máš a jakou verzi FW má nahranou...tohle býval problém prvních FW.
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod honzajs1982 15. 9. 2010 20:35

Ahoj všichni, existuje nějaký způsob, jak do telefonu (nebo do počítače) stáhnout instalační soubor libovolné aplikace ze Samsung Apps? Kolega má také Wave, ale nemá dobrý přístup na internet (ani WIFI) a chtěl by nějaké hry... Díky za všechny nápady.
honzajs1982
Junior

Odeslat příspěvekod flamingo 15. 9. 2010 20:38

Samsung Apps jsou také součástí KIES a pokud je připojený telefon nahraje to přímo do něj takže není problém.
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod Sandak 15. 9. 2010 20:42

to flamingo: telefon mam od O2 a jeste sem firmware neprehraval bada 1.0 s8500xxjee
Sandak
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 15. 9. 2010 20:45

honzajs1982:
1. Na počítači s přístupem na internet nainstalovat KIES, z něj spustit Samsung Apps a stáhnout požadovanou aplikaci.
2. Stáhnuté aplikace se ukládají do c:\Users\<username>\Documents\Samsung\Kies\Download\Applications\
Toto je z Win7, na nižších verzích může být cesta jiná. Zde jsou ke každé aplikaci dva soubory - APP (instalátor aplikace) a IMG (PNG ikona aplikace). Název soubor je ve tvaru: <Datum><Čas><NázevAplikace>.<přípona>.
3. Zkopírovat soubory APP a IMG třeba na flashdisk.
4. Doma na počítači poté zkopírovat tyto soubory na do stejné cesty (viz bod 2.)
5. Spustit KIES a v něm Samsung Apps.
6. V My Downloads by se měla objevit nahraná aplikace, zde stačí již jen dát Install.
Naposledy upravil jmanek dne 15. 9. 2010 20:51, celkově upraveno 2
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod honzajs1982 15. 9. 2010 20:49

flamingo: Nemá přístup na internet. Potřebuju mu předat pouze instalační soubory, aby si to on nainstaloval do svého telefonu.
honzajs1982
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 15. 9. 2010 21:14

nelze. aplikace se stahují vždy jen pro jeden telefon. jen pro jeden imei. na jiném telefonu nejdou nainstalovat. dle mého názoru.
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jmanek 15. 9. 2010 21:18

sumerian: máš pravdu - v tom APP souboru lze na začátku IMEI vidět. A co když ho nahradí svým? Dost možná je ten soubor podepsaný a nepůjde to, ale nechcete to někdo vyzkoušet?

Další možnost je ale mít ten KIES nějak spojený se svým mobilem (tj. IMEI). IMEI je uložený u KIES v registrech, takže by mohlo stačit jej zde změnit. Já to totiž testovat tak, že jsem aplikaci stáhl v momentě, kdy byl telefon odpojen. Až poté jsem jej připojil a aplikaci nainstaloval.
jmanek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka