Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tichus 19. 9. 2010 23:35

jmanek: no vzhledem k tomu, že předtím se mi to nestalo ani jednou a teď skoro pokaždé, tak si myslím, že ne...a jako dost to to psaní zdržuje...
Tichus
Junior

Odeslat příspěvekod luboss92 19. 9. 2010 23:38

nedaji se nejak vypnout ty zvuky u opery, kdyz se neco pise? Prave ji pouzivam a moc prijemny to neni. diky
luboss92
Junior

Odeslat příspěvekod Petra_Skachova 20. 9. 2010 00:34

polda3 píše:Kde mohu stahnout Live TV and Radio? Prolezl jsem forum a nic.Asi jsem to prehledl.Dik za link

http://www.getjar.com , tam stahnes i Nimbuzz a ostatni uzitecne programy.

sumerian píše:Potřeboval bych poradit:
je možnost se přes wifi v telefonu dostat k souborům na počítači? kam je nutné tyto soubory umístit? je třeba něco nastavovat v počítači? nejsem IT.
xp, SP3, eset smart security, router - ovislink wl-5460AP v2. budu rád za každou radu.

Ano je to možné, já sama to používám a je to užitečná funkce. (Mám software anglicky,ale pokusím to menu sepsat česky)Jdi do Nastavení - Konektivita (hned pod režimem Letadlo) - AllShare (čtvrté odshora). Ujisti se, že tvůj pc i tvůj mobil mají zapnuté wi-fi. Pak vyber položku uprostřed - Přehrát soubor z mého serveru na mém telefonu. A telefon se připojí na tvůj počítač. Aby se telefon připojil, musíš mít u některých složek nastavené Sdílení, to si v počítači udělej. Já si například na Desktopu počítače vytvořila jednu složku, kam jsem natáhla soubory, jež jsem chtěla zobrazit přes telefon. A na pc jsem u dané složky šla do Vlastností, kde jsem nastavila maximální sdílení u všeho, kde se dalo. Všude musíš dát povolit autorizace atd. Pak ti telefon najde soubory v té složce - ale pouze obrázky, hudbu a videa. Pokud budeš mít problém, řekni a popíši ti postup detailněji.
Petra_Skachova
Junior

Odeslat příspěvekod Burton2 20. 9. 2010 07:24

Zdravim, chtel bych se zeptat jestli existuje aplikace na mobil v podobe stahovani uTorretu/BitCometu ??
Myslim ze uz jsme o tomto programu neco slysel ale nejsem si jisty jestli o nebylo pouze jen pro WindowsMobile.
Diky
Burton2
Junior

Odeslat příspěvekod hobitos 20. 9. 2010 11:02

ladissek píše:Máte někdo problém s kalendářem?Nastavím např. Zítra zubař v 11hod. dám to den předem v 20:00 u datumu a času dám stejný u kolonky Z i kolonky NA,dám upozornění s časem,opakovat mám vypnuté,uložím a je to...

Bohužel mám naprosto stejný problém, myslel jsem, že to dělala synchronizace s KIESem, ale to se taky nepotvrdilo. Teď se mi to cca týden nestalo. Takže jsem ani nevypozoroval žádnou pravidelnost. FW mám JH3
Naposledy upravil Fíla dne 20. 9. 2010 12:56, celkově upraveno 1
Důvod: citace zkrácena
LG -- G3 32GB + G Pad
hobitos
Junior

Odeslat příspěvekod Kirai 20. 9. 2010 11:35

S výdrží baterie taky nejsem moc spokojen. Ukázkový den:
O půlnoci mobil dobitý na 100% a odpojen.
Do 4 hodin ráno nebyl používán (pouze budík).
Ve 4 sedám do auta, kontrolně nechám běžet navigaci cca 15 minut.
Focení cca 3 fotek, nahrání 1 minutového videa.
Přes den 1,5 hodina hraní her (ne java).
0,5 hodiny internet, část na 3G, část na WIFI (WIFI zapnuta jen tehdy).
2 hodiny poslouchání hudby.
1 hodina zapnutý bluetooth.
Jeden hovor (5 minut).
2 smsky.
Podsvícení na 50%, rozsvícen minimálně, pouze při samotném užívání.
Při návratu domů měl mobil po 18ti hodinách provozu baterii na 20%.

Nevím jestli je to normální, ale takhle si mobil recenzovaný jako "vytrvalec" opravdu nepředstavuju :(
Kirai
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 20. 9. 2010 11:50

No a co by jsi chtěl zkus Htc to nevydrží ani tohle co píšeš.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod kolega 20. 9. 2010 11:59

Kirai: Podle toho, co si tu napsal, tak bych odhadnul, že nejvíc energie Ti odsálo z baterky hraní her. Určitě si hrál nějakou 3D hru a to se podle mých zkušeností wave normálně hraním zahřívá, jak žere energii. Já tedy hry nehraju, wava používám (kromě telefonu) hlavně na MP3 přes BT, Wifi internet, sem tam zkouknu film a dost fotím a pod 3 dny jsem se s výdrží teda ještě nedostal. :hm Synátoři také na wavu paří hry, ale doporučil jsem jim, aby si při hraní wava píchli raději na nabíječku (tedy, pokud mají v dosahu zásuvku).
OM-D E-M1 a M.Zuika |12-40/2,8|45/1,8|60/2,8|75-300/Rll|
kolega
Junior

Odeslat příspěvekod Kirai 20. 9. 2010 12:48

Jojo, 3D hry mobil hodně zahřejí (a některé špatně napsané 2D také), v mém případě se jednalo o hraní 2D hry, při které se mobil zahřál pocitově na teplotu těla, takže zase tak moc to nebaštilo).
I tak je to trochu zklamání, očekával jsem od něj víc.

Řešení je ale vždycky... už mám z eBay objednanou nabíječku baterky a další baterii (1500 mAh) a holt budu prohazovat :)

(P.S.: Jde o to, že nejsem neustále u zásuvek a ne vždy si člověk vzpomene, že s sebou má tahat další kabelovej nesmysl, aby si mohl zítra zavolat...)
Kirai
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kynio 20. 9. 2010 13:56

Dneska se mi poprvý stalo, že mě nevzbudil budík. Jen tak si prostě nezazvonil a to ho mám nastavenej už 2 měsíce stejně. Zvláštní... jen je škoda, že na to není spolehnutí
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod snoop69 20. 9. 2010 14:23

Kynio:opravdu se u Samsungu nemůžeš spolehnout na budík.Měl jsem 5 let SE a ani jednou se mi nestalo , že by mě budík nevzbudil!Ale od doby co mám wlnku tak ,už si 4x se mi stalo ,že nezazvonil.Mám nastaveno 5 druhů buzení a musím 2 dny dopředu aktivovat buzení ,který budu po další týden používat.
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod Ferdie 20. 9. 2010 15:05

tiež nie som veľmi spokojný s výdržou batérie - večer nabijem telefón na 100% a ďalší deň v škole 1 hodina hry, asi pol hodina wifi, 45 minút hudba, občas nejaké video a večer má batéria nejakých 30% ... v recenziách písali že aj pri maximálnej záťaži im telefón vydržal 2 dni tak by ma zaujímalo aké bola tá maximálna zátaž...
Samsung Wave
Ferdie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The_mike 20. 9. 2010 15:17

ja mam zas problem nekdy slyset a citit v kapse vybrujici a hrajici mobil, kdyz se mi pokousi nekdo volat. Mel jsem kdejakej mobil ale jecel a bzucel jak o zivot. Tady u wave ten pocit nemam.
Naposledy upravil Fíla dne 20. 9. 2010 16:32, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněny vulgarity, nauč se psát bez nich
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod Ferdie 20. 9. 2010 15:23

to sa mi stalo tiež a pritom mám zvonenie aj vibrácie nastavené na 6
Samsung Wave
Ferdie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Polsonside 20. 9. 2010 16:03

No trochu nestíhám poslední dva příspěvky.Jako servisní technik jsem měl už hodně telefonů po kapsách ale takhle dobře hrající a hlasitý telefon jsem ještě nezažil.Nemám problém slyšet telefon i v opravdu hlučném prostředí (používám hlasitost 5),ta vibrace mohla být silnější ale už jsem měl i horší.Podotýkám používat kvalitní bitrate MP3 320Kbs a pokud vám to nepomůže tak existuje program,který dokáže navýšit původní hlasitost.To mě ale asi víc trápí hlasitost sluchátka při hovoru a dokonce i druhá strana si často stěžuje na nižší slyšitelnost.

Mám taky jednu otázečku,pokud do telefonu nahraji jednu MP3 za účelem pouze vyzvánění ke kontaktu a chci aby byla zobrazena pouze u vyzvánění (ne v přehrávači hudby),lze to nějak obejít?
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka