Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod haskyvk 21. 9. 2010 21:38

caute.ako nastavit pri hovore operatorovi(isto poznate stlacte 1,stlacte 2 atd)ja som to ani v navode,ani v mobile nenasiel.fon je od orange sk.hm dotakyc nie som zvyknuty.inac co sa tyka vydrze 4 dni,dispej supr,len aplikacie by mohli byt viac super a zadara.vyhrady nemam.apropo vsimli ste si ze v rezimu prehravania videa pri firm jh3 sa neda pretacat film?
haskyvk
Junior

Odeslat příspěvekod hobitos 21. 9. 2010 22:12

Pri hovoru stisknes ikonu klavesnice, nasledne muzes zadavat ciselne volby stejne jako na HW klavesnici
hobitos
Junior

Odeslat příspěvekod miso2911 21. 9. 2010 22:20

ludia stale mi svieti hore modra ikonka a v nej E ...neda sa to nejak vypnut? ziadny plateny internet nepouzivam len wifi
miso2911
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snoop69 21. 9. 2010 22:46

miso2911:to "E" pouze signalizue jakou síť máš v dosahu.Pokud nebliká červeně vše je v pořádku.
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod toom68 22. 9. 2010 09:53

Ahoj, mám jeden malý dotaz. Při prohlížení netu se mi zobrazí pouze text, nezobrazují se mi obrázky. Při prohlížení mapy.cz se mi nezobrazí hledaná adresa, pouze vždy popis bez obrázku. Na youtube se mi nezobrazí náhled na video, pouze popis videa. Nevíte někdo, co s tím??? Je potřeba někde něco zapnout, popř. stáhnout???
toom68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jmanek 22. 9. 2010 10:29

toom68: Toto jsou všechno parametry, které se dají zapnout/vypnout v nastavení prohlížeče. Zkus se podívat do ... / Předvolby, zda tyto parametry nemáš vypnuté.
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod toom68 22. 9. 2010 13:10

Díky za pomoc, samozřejmě teď už vše fakčí jak má.-)
toom68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The_mike 22. 9. 2010 14:05

chci rict jednu moji zkusenost s prehravanim hudby a to je ta ze ja napr. mam ipod nano a tam nemenim vubec ekvalizer, ale u wavu je naprostou nutnost to nastavit na Rock a Wide [aspon pro sluchatka px-100]
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod bublina43 22. 9. 2010 15:15

Tak jsem ho dnes odnesl na reklamaci:( včera jsem ho nabil v 15:00 na 100% jeden telefonát,žádná hra a ráno měla baterka 30%.Abych měl telefon jenom na dobíjení tak to ho mít nemusím:)
bublina43
Junior

Odeslat příspěvekod Ikmi 22. 9. 2010 16:10

luboss92: Díky moc. Toho kolečka jsem si vůbec na ploše nevšimnul. Úplně schované :D
Ikmi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petra_Skachova 22. 9. 2010 16:15

Novy firmware S8500XXJH3

Předevčírem mi Kies nabídl stažení nového firmwaru. Jak jsem už v minulosti psala, žiju v Itálii, mobil jsem koupila na německém webu a lokalizace je portugalská :eh Zatím telefon běží, oproti minulému updatu, kdy se neustále restartoval a musela jsem přistoupit k hard resetu. Všimla jsem si několika změn:
- ikonka wi-fi nyní ukazuje i sílu signálu
- v menu Nastavení je možné zkontrolovat dostupnost nového FW rovnou z mobilu
- když je telefon ve stand-by s černou obrazovkou, už není možné si ji rozsvítit] (a vidět zda mám
nové sms atd.) středovým Menu tlačítkem. I když mám nastavení správné - rozsvítit displej
jakýmkoliv tlačítkem, takže to rozsvicuji tlačítky pro hovor.
- nové pořadí znaků na prvním tlačítku při psaní sms (rozložení klávesnice 12ti maticové jako na
tlačítkovém telefonu) - to je hrozné podle mě. Místo rychlého psaní "-" a "?" mi nabídne nejprve
"@" a "/", takže si musím opět zvyknout na novou sekvenci a už mi to nejde tak rychle, navíc
umístění těchto znaků je nelogické. Používám při běžném psaní mnomem více pomlčku a
otazník než lomítko a zavináč přeci.

Krom tohoto jsem zatím žádné viditelné změny nezaznamenala, vy ano? Co na ně říkáte?
Petra_Skachova
Junior

Odeslat příspěvekod haskyvk 22. 9. 2010 17:31

verzia firm?to vie u nas dostupny ofiko jh3
haskyvk
Junior

Odeslat příspěvekod flamingo 22. 9. 2010 17:40

To Petra_Skachova
Firmware JH3 nejakou dobu pouzivam a jsem moc spokojeny neni prakticky co bych mu mohl vytknout nebyt toho stredoveho tlacitka,i kdyz je to nastavene tak nechodi,smiril jsem se s tim a pouzivam tlacitka prijeti ci ukonceni hovoru v pohode.Kvuli tehle drobnosti se na JF7 kde to jeste chodilo vracet nebudu (JH1 nevim tu jsem preskocil) Martin.
flamingo
Junior

Odeslat příspěvekod Petra_Skachova 22. 9. 2010 17:54

To flamingo
Diky za odpoved Martine, a jsou tam i nejake jine viditelne zmeny, krom tech, co jsem sepsala? Doufam, ze se trochu zlepsi vydrz baterky, a zahrivani telefonu.
Petra_Skachova
Junior

Odeslat příspěvekod Wlashack 22. 9. 2010 18:09

Přátelé, nerad oponuji, ale mě prostě probuzení středovým tlačítkem s FW JH3 FUNGUJE stejně, jako v JF7, někde děláte chybu. Update normálně přes KIES -> HardReset a zapnout odemykání lib. klávesou, nic víc.

EDIT: Aha, tak funguje asi prvních 10 sekund po zamknutí, pak už ne. Divný! Má už někdo zprávy o novém FW?

Největší devizou tohoto telefonu jsou: 1) Zpracování 2) Rychlost 3) Výdrž baterie. Lidé neustále pláčou nad rozlitým mlíkem v podobě (zatím) minima aplikací na OS Bada.Ovšem jsou i lidé, kteří se nemusí hnát, aby jejich mobil uměl každou - s prominutím - p.č.vinu. Měl jsem Desire - Mraky aplikací na Android 2.1 i 2.2, teď mám Wave a zpátky bych neměnil ani za prase. Jistě: Desire má Android a tudíž stovky a tisíce apliací. Ale! K čemu mi ta tuna aplikací je, pokud je začnu používat, jsem v půli dne bez šťávy a na důležité SMS, hovory a emergency stand-by mi už prostě šťáva nezbyla. A k čemu mi je mobil s tisíci aplikacemi, když selže ve svém hlavním účelu tj. být na přijmu?

Včera se mi narodila dcera. Takovou smršť hovorů, SMS, uploadů a updatů statusu FB by ten Desire prostě nedal! A Samsung to zvládl s přehledem a ještě dnes mám šťávu a to mám synchro Exchange a vše kolem. A to nemluvím o skvělém foťáku a kameře (kdo se má na sál vláčet se zrdcadlovkou nebo kamerou?) A každý komu jsem fotky ukázal, mi nechtěl věřit, že jsou z mobilu. Z tisíců aplikací jsem totálně vyléčený, chci spolehlivý reprezentativní a dobře zpracovaný telefon. A to je přesně Wave!
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka