Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zoomfire 2. 11. 2010 13:26

sasha_198:

musíš uživatelské jméno nastavit xxx@gmail.com, ale účet musí být xxx@googlemail.com a pak to pojede
zoomfire
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sasha_198 2. 11. 2010 13:57

zoomfire:

tak jsem nastavil vse jak si psal, ale synchronizace kontaktu na server Gmailu stale nic...:(

mam to nastavene takhle : E-mailova adresa: xxx@googlemail.com, Adresa URL serveru: m.google.com, uzivatelske jmeno: xxx@gmail.com

je to tak spravne??
sasha_198
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zoomfire 2. 11. 2010 18:39

sasha_198 píše:tak jsem nastavil vse jak si psal, ale synchronizace kontaktu na server Gmailu stale nic...:(

Když vytváříš kontakt, musíš nastavit "Uložit kontakt do", místo do telefon nebo sim, Exchange ActiveSync. Stávající kontaky v mobilu myslím už takto upravit nelze. Další možností je, že v Moje účtu, pod ActiveSync nemáš povolenou Synchronizaci kontaktů. A ještě k tomu připojení, jen pro doplnění, vyžaduje zapnuté SSL
zoomfire
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 2. 11. 2010 19:06

Máte někdo z vás tu černou verzi Metalic Black ?
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sasha_198 2. 11. 2010 19:08

zoomfire:

diky za info...jsem prave myslel, ze pujde nejak synchronizovat kontakty, ktere mam ulozene i v telefonu.....a prepisovat se mi to nechce, takze to asi necham byt...:(
sasha_198
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sumerian 2. 11. 2010 19:36

bude Honzo, bude. jen co dojde kryt :-)
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sholim 2. 11. 2010 19:44

Máte někdo zkušenost s posíláním vizitek kontaktů. Kdyč to odešlu jako zprávu, tak to adresátovi přijde jako mms. Firmware mám F7. Nebo to někde najdu na stránkách?
Dík za nasměrování.
sholim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polimorf 2. 11. 2010 19:47

zdravím mam dotaz stáhnul jsem si tu vaší slavnou operu miny po chvice užívání jsem zjistil že je to blbost a chci to smazat z telefonu a ono nic stahoval jsem to vlnkou přes wifi nainstaloval zkusil vypnul nenašel stalo se vám to někomu taky?
Nej hra je HALO (jen se mi ho nedaří znovu stáhout)
Facebook je zlo všichni kdož skončí jako trosky
polimorf
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 2. 11. 2010 19:54

ono to není v Hry a další?
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod syko2nd 2. 11. 2010 20:12

Zdravim, potřeboval bych poradit.

Začíná mi nějak kravnout systém nebo nevím v čem by mohl bát problém. Když se chci dostat na internet hodí to hlášku že je plná paměť. Přitom sem už vymazal snad všechno krom kontaktů takže paměť mam skoro prázdnou. Podobnou chybovou hlášku s pamětí to hazí když mi přijde SMS a SMSky sem už taky všechny vymazal. Nevíte někdo čím by to mohlo být ? Díky
syko2nd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trempmirek 2. 11. 2010 21:58

zdarec.mně to dělá taky!neustále píše nedostatek paměti,vse peru na paměťovku.noa prohlížení internetu je katastrofa.před vlnkou jsem měl omnii s operou 10 a to byla pohádka !jinak vlnka super@cus
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 2. 11. 2010 23:05

Nemáte príliš veľa náročných widgetov?

A prosím Vás, mám otázku na prehliadač. Niektoré stránky sa ovládajú tak, že stačí na položku ukázať myšou (v pc) a ukáže sa menu alebo iný obsah (napr. t-mobile). Dá sa vo Wave nejako "ukázať" na položky? V S5230 Star to fungovalo tak, že jeden dotyk znamenal "ukázanie" a druhý dotyk až otvoril odkaz. Ale Wave berie všetko na jeden dotyk...
Dá sa s týmto vo Wave nejako pracovať?
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod cz pida 3. 11. 2010 07:49

Ahoj, nevíte někdo co přesně znamená resp. v čem je rozdíl když dáte v servisím MENU položku CAMERA TUNING z OFF na ON ? DíkyObrázek
cz pida
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 3. 11. 2010 08:56

no, to ti přidá k foťáku výfuk a pak když fotíš, tak to dělá zvuky jako když střílíš z motoru.
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlkovec 3. 11. 2010 09:03

Dobrý den, měl bych prosím Vás pár dotazů. Jelikož bych si chtěl Wave do Vánoc pořídit zajímalo by mě toto:

1) Lze si vytvářet své vlastní Theme (měni ikony, atd.)?
2) Lze si na hlavní obrazovky dávat ikony (ne widgety) např. pro okamžité napsání SMS nebo 5 oblíbených čísel (jako je to u Samsung STAR)? Nebo třeba ikonku aplikace (třeba stáhnu Asphalt 5 a dám si jeho ikonu na plochu)?

Děkuji
vlkovec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka