od tomas fuk 1 14. 11. 2010 11:23
No ja jsem zapomnel napsat,ze jedu porad na puvodnim firmwaru,protoze cekam na poradny oficialni firmwar pro ceskou republiku,tak mozna proto se mi qip neodpoji pri minimalizaci. Ne,ze by nynejsi firmwary neprinesly vylepseni,ale me zatim staci puvodni,jen pro zajimavost. V pondeli ve 04:30 odpojen z nabijecky,odjezd na slovensko,kazdy den na slovensku asi 4 kratke hovory,sest sms,facebook 0:30 denne a sem tam obcasne zapnuti displeje. Kazdodenni prihlasovani na email a stahovani emailu celkem 5. V patek v18:00 prijezd do ceske republiky,hned dva dulezite hovory,posezeni s kamarady v hospode asi do 02:00. Mezi tim si wava ostatni u stolu porad prohlizeli a zkouseli(nevim proc,ale delaji to porad,jako by ho videli poprve). V sobotu rano v 09:15 pripojovani k nabijecce pri stavu baterie jeste 8%. Sam jsem prekvapeny jak mi baterie vydrzi,asi jsem mel stesti na dobry kus. Telefon mam od cervence,koupen primo od vyhradniho prodejce samsung v cr. Taky jsem zvedavy na ten qip 2010 dejte sem nekdo prosim odkaz. Diky.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.