Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mrak22 13. 11. 2010 23:44

Dobrý den,

chci se zeptat jak je to s tou Badou verze 1.2, kdy bude u nás v Čechách? V listopadu?
Všude lidi píšou jinak a tudíž nevím co si o tom mám myslet. Kdy tedy? :oboze

A co nám přinese kromě Swype, které je všude furt omíláno. :nenapadne
Na co se ješte kromě tohoto těšit? 8-D
Mrak22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 14. 11. 2010 01:00

zdarec panove a damy,porad jsem hledal nejakeho vymakaneho icq klienta co bezi na pozadi a ma vse jak ma byt. dnes jsem si nejdrive na strankach moje bada cz nasel odkaz na icq v jave a podarilo se mi jej nainstalovat a spustit jede v pohode ma i cestinu ale na pozadi nejede vzdy kdyz dam minimalizovat tak se minimalizuje ale kdyz se vratim tak je odpojen a musi se znovu pripojit. nedalo mi to a hledal jsem dal protoze jsem mel na xperii x1 qip a byl naprosto paradni pro me daleko lepsi jak icq 5,5.1,6,6.5 tak jsem nesel tohle. do dolphinu jsem zadal qip java,po otevreni stranky jsem klikl na qip java download-eDownload.cz a stahl a nainstaloval primo wavem. jede super a jede i na pozadi a ma cestinu fakt konecne poradny icq klient. jen jsem zatim neprisel na to jak psat na lezato ale je tu tolik moc moznosti nastaveni ze to urcite nejak pujde. to jen tak pokud to nekomu pomuze doufam ze budete spokojeni
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 14. 11. 2010 01:52

Jedná sa o upravenú aplikáciu Jimm 0.6.0 z roku 2008. Už je nová verzia z mája 2010. A to sa čudujem, že ho počas minimalizácie neodpája... :)
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 14. 11. 2010 02:14

mohl by někdo někam hodit verzi 2010? díky moc... nebo stačí odkaz. bratr ze Slovenska asi bude vědět, když ví, že je i verze 2010... mě se totiž ta verze 2008 sice přihlásí, ale po zmáčnutí prostředního tlačítka se odpojí...
sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 14. 11. 2010 11:23

No ja jsem zapomnel napsat,ze jedu porad na puvodnim firmwaru,protoze cekam na poradny oficialni firmwar pro ceskou republiku,tak mozna proto se mi qip neodpoji pri minimalizaci. Ne,ze by nynejsi firmwary neprinesly vylepseni,ale me zatim staci puvodni,jen pro zajimavost. V pondeli ve 04:30 odpojen z nabijecky,odjezd na slovensko,kazdy den na slovensku asi 4 kratke hovory,sest sms,facebook 0:30 denne a sem tam obcasne zapnuti displeje. Kazdodenni prihlasovani na email a stahovani emailu celkem 5. V patek v18:00 prijezd do ceske republiky,hned dva dulezite hovory,posezeni s kamarady v hospode asi do 02:00. Mezi tim si wava ostatni u stolu porad prohlizeli a zkouseli(nevim proc,ale delaji to porad,jako by ho videli poprve). V sobotu rano v 09:15 pripojovani k nabijecce pri stavu baterie jeste 8%. Sam jsem prekvapeny jak mi baterie vydrzi,asi jsem mel stesti na dobry kus. Telefon mam od cervence,koupen primo od vyhradniho prodejce samsung v cr. Taky jsem zvedavy na ten qip 2010 dejte sem nekdo prosim odkaz. Diky.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod runner8 14. 11. 2010 11:50

ten qip java používám už 4 měsíce, ale podle mých zkušeností taky padá, sice ne hned ale někdy třeba po 2h někdy po 15min, nezjistil jsem čím to je ovlivněno.
runner8
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 14. 11. 2010 11:51

sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 14. 11. 2010 12:15

No qip pada,to jo,ale bezi minimalizovany na pozadi. Pada podle me vlivem icq,ktere ostatni icq klienty takhle omezuje a snazi se je delat nestabilni,ale kluci v rusku to vzdy okamzite daji do poradku. Neni to chyba aplikce,padal mi i na xperii x1,ale tam to bylo ovlivneno i telefonem,proste x1 nestihala udrzet spojeni icq a zaroven telefonovat.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 14. 11. 2010 16:31

Prepáčte, ja som myslel, že vieme o čo ide.
Jimm (qip) sa dá stiahnuť napr. na tejto stránke http://jimm.im/index.php?nma=downloads&fla=index. Mne tam ale v konečnom českom zipe hlásilo nejaký vírus. Neviem, či to bola chyba alebo fakt. Ale odporúčam "online konštruktor", kde sa dá navoliť všetko - ikony, smajlíky, zvuky, jazyk - http://jimm.im/wap/?p=dload&f=online.
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 14. 11. 2010 17:09

taky vam to dela kdyz prijmete hovor druka strana vas zkraje neslisi ?
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod nufak 14. 11. 2010 17:53

Koderluk: Taky mám tento problém a nevím čím to může být. Dělá to jen při příchozím hovoru. Když volám já, je vše OK
nufak
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 14. 11. 2010 19:53

koderluk píše:taky vam to dela kdyz prijmete hovor druka strana vas zkraje neslisi ?

Taky mi to dělá, je to otravný, musí se na to pořád myslet a chvilku vždycky počkat, prostě když to zvednu a normálně řeknu " no nebo prosím :-) " ten druhý to neslyší, chce to tak 2 vteřiny počkat...!
alpinab5
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 14. 11. 2010 21:20

alpinab5 píše:
koderluk píše:taky vam to dela kdyz prijmete hovor druka strana vas zkraje neslisi ?

Taky mi to dělá, je to otravný, musí se na to pořád myslet a chvilku vždycky počkat, prostě když to zvednu a normálně řeknu " no nebo prosím :-) " ten druhý to neslyší, chce to tak 2 vteřiny počkat...!

jj a da se s tim neco delat? stve me to ze zacatku o nedelalo
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 14. 11. 2010 22:17

Mě to dělalo od začátku, myslel jsem že to spraví nějakej firm ale už jsem dvakrát aktualizoval a je to pořád stejný.....
alpinab5
Junior

Odeslat příspěvekod goblajz 14. 11. 2010 22:19

Taky mi to dělá - od samého začátku co mám telefon. Už jsem si na to ale zvykl a tu chvíli se dloubu v nose... :roll:
goblajz
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka