Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod moothee 18. 11. 2010 22:50

SMS Jízdenka pre české a slovenské mestá. Neviem či funguje, ale je to zaujímavé!
http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 8&listYN=Y
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod ebbes 18. 11. 2010 23:00

Ještě se vrátím k tomu návodu na instalaci placených Bada aplikací 8-) . Těch návodů je více a ten asi nejjednodušší spočívá v tom, že se přes Kies nainstaluje nějaká obyčejná free aplikace, pak se připojí foun jako velkokapacitní paměť a ta nainstalovaná aplikace se v určité složce jen přepíše tou aplikací placenou. Akorát se ta placená aplikace musí někde stáhnout (Rapidshare, Uloz.to atd.) a nevím, jestli nebyly ty aplikace nějak upravené, aby mohly přepsat právě tu určitou free aplikaci. Jestli to někdo ví, tak ať mě opraví :D .Kdyby někdo chtěl, tak ten návod trochu podrobněji pošlu, ale nehlašte se všichni ;-)
ebbes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renčam 19. 11. 2010 04:10

RKa74
zkus SMTP na Centrum: smtp.centrum.cz nebo smtp poskytovatele internetu doma, třeba UPC má smtp.dkm.cz
renčam
Junior

Odeslat příspěvekod stodynka 19. 11. 2010 08:48

Samsung Wave byl ten nejlepší mobil co jsem kdy měla, než jsem ho musela prodat. Nyní mám HTC Desire HD (s tím tak spokojená nejsem), ale i tak na něj hrozně ráda vzpomínám. Jednou si ho možná koupím znovu. Škoda jen, že měl tak málo aplikací a žádná neumožňovala přístup na picassu a prohlížení fotek na tak krásném displeji. Má super výdrž (až 3 dny v plné zátěži i se stále zapnutou wifi). Fakt skvělej telefonek. :love: I hudební přehrávač je skvělý. A ten foťák a to video byly také skvělí.
stodynka
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 19. 11. 2010 11:57

Nepochopím, neuverím. Telefón v plnej záťaži nemôže vydržať 3 dni! :eh Ak sú to 3 dni, nemôže to byť plná záťaž...
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod ferda21 19. 11. 2010 12:46

Škoda jen, že měl tak málo aplikací a žádná neumožňovala přístup na picassu a prohlížení fotek na tak krásném displeji.

Ale ano, a poměrně komfortně. Na Picassa přes internet prohlížeč:-)
ferda21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pekor 19. 11. 2010 14:11

ferda21 píše:Škoda jen, že měl tak málo aplikací a žádná neumožňovala přístup na picassu a prohlížení fotek na tak krásném displeji.

Ale ano, a poměrně komfortně. Na Picassa přes internet prohlížeč:-)

A co tak zkusit tohle než si začneš ztěžovat http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 9&listYN=Y
pekor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cojone 19. 11. 2010 14:43

No ale podivej se, pro jake je to typy mobilu...
cojone
Junior

Odeslat příspěvekod ferda21 19. 11. 2010 15:22

tak to je omyl, já si nestěžuju, já jen reagoval na příspěvek Stodynky že žádná z aplikací neumožňovala přístup na Picassu. Totiž já na Picasa přistupuju přes internetový prohlížeč, a je to v poho.
Onu výše uvedenou aplikaci neznám, hned jdu vyzkoušet. Díky Pekore. - buhužel, na naší vlnku nefunguje:-(
ferda21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trempmirek 19. 11. 2010 16:46

zdravim,mam smtp.centrum.cz anejde odeslat nic příjem je v poho. myslim přes wifi
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod RKa74 19. 11. 2010 17:10

Pozri sem:
posting.php?mode=reply&f=30&t=1111927

Pravdepodobne ti to nepojde
RKa74
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Polsonside 19. 11. 2010 18:02

Tak nevím,začínám pochybovat, že se Bada protlačí mezi Android a Iphone,už je to přes půl roku,co je mezi námi ale stále je zoufale mále užitečných aplikací (řekl bych samé neužitečné kraviny).Wave mám už skoro půl roku a stále není nic užitečného k dispozici co na ostatní OS.
Tak nevím nevím....
Jinak jsem naprosto spokojen.
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 19. 11. 2010 19:30

Se dalo čekat, když za velmi slušný peníz si dostal vlastně přístroj bez kompromisů s jedinou nevýhodou.
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 19. 11. 2010 21:13

Polsonside - jaké ti chybí "užitečné" aplikace? Konkrétně.......
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod alpinab5 19. 11. 2010 21:43

To jarrin: tech uzitecmych aplikaci by bylo, to co je na appsu je vetsinou uplne k nicemu, navic kolikrat tak trapny az se clovek musi smat, proste s tema aplikacema to samsung zatim moc nevyhral!
alpinab5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka