Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ben81 11. 12. 2010 23:20

oromis96 píše:existuje na wave aplikace něco jako stellarium (mapa hvězdnej oblohy) ? na appstoru nevim pod cim to najit a v navigaci sem to nenašel :oops:

Par jich je ...
http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 0&listYN=Y
http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 3&listYN=Y
http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 4&listYN=Y

Stacilo na samsungapps hledat "Stars"
Naposledy upravil Fíla dne 13. 12. 2010 10:54, celkově upraveno 1
Důvod: odkazy nepatří do CODE - zapamatuj si to!
ben81
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 12. 12. 2010 15:40

Zafata píše:Vypinam samozrejme take minimalne obden. Nezlob se na me, ale toto telefon s takovym HW delat nema. Nu aspon vidim jak je ta Bada odladena k dokonalosti. ;-]

zdarec,sem natom stejně,nanoc vypínám,a pořád hlásí cypoviny o paměti a příliš velké stránce,a dokonce se mi začal sáám od sebe restartovat,/JI1 od tmobilu /.Jinak parádní foto i video,na apps- většinou chu....y,no-nevíím,sklamání.
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod Zafata 12. 12. 2010 15:44

Nejvic me mrzi, ze to snad dela i na neoficialni Bada 1.2 takze nevim jak to teda vubec bude. Zda nam verze 1.2 vubec neco prinese , ale to ja uz se asi nedockam mne uz dosla trpelivost. :grr:
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod CzechCharlie 12. 12. 2010 17:31

Zdravím, jsem majitelem vlnky teprve chvíli. Chci se zeptat ohledně navigace, jak je to s platbou doživotní navigace, neměl s ní někdo z Vás, kdo ji už vlastní nějaký problém?(S platbou po internetu nemám zkušenosti, proto jsem v tomto ohledu nedůvěřivý.)Je ta navigace kvalitní (mapy, navigování...)? Jak obdržím aktivační kód, poštou či e-mailem? Jsou ještě nějaké další navigace, které se dají používat? Nepročetl jsem zdaleka celé vlákno, takže mě neukamenujte za to, že se to tu probíralo už x-krát, předem díky :)
CzechCharlie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Krevety 12. 12. 2010 18:27

S platbou problem nebyl.
Navigace patri mezi ty slabsi, mapy jsou prumerne, navigovani dobre, dalsi funkce navigace spise omezene, rozhrani te navigace (vsak mas trial, posud sam) je to nejhorsi co jsem zatim mel :)
Mozna by stalo za to si radsi pockat na ten sygic, pred pul rokem nic takoveho nebylo...

Jinak je tu i hledani v ramci tema, takze neni problem si dohledat co potrebujes...
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod Burton2 12. 12. 2010 19:16

Mam ten samy problem jen co najedu do zprav tak se mi ukaze Nedostatek pameti, hend to zmizi a muzu psat SMS ale je to hodne otravne. Jindy treba nemam pustene nic a chce to po mne at neco vypnu ale mam jen widgety na pozadi... Nechapu co tam po*urvili, ale cele leto ani jedna chybicka !!!! Ze zacatku se 2x restartoval (asi jako kazdemu) a pak uz bez problemu. Na podzim jsme udelal 2x update FW a tahne se to az doted. Pokud nic nezlepsi Bada 1.2 hlavne tuto kritickou chybu, budu muset hodit starsi FW se kterym sem byl velice spokojeny !!!
Burton2
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 12. 12. 2010 19:55

A dělal si po upgradu hard reset ?
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod Afroadam 12. 12. 2010 20:32

Ták jsem právě dočetl zhruba tento topic a přijde mi, že o wavu vím tolik, jako po ročním používání :-) Jsem rád, že mě toto forum neodradilo od koupě, sice se tu řeší převážně negativní věci a problémy bady a samotného telefonu, protože spokojení majitelé wavů nemají důvod sem psát. Naštěstí problémy typu navigace by se mě neměly týkat(navigaci jsem v životě nepoužíval) Tak díky za vaše názory ;-) K Vánocům bude Wave pod stromečkem :-)) :tleskani
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod michalius1 12. 12. 2010 21:09

a ještě jedna perlička dosáhl jsem maximum počtu nainstalovaných aplikaci (10 obrazovek) potom mi hlasil kies že mám něco odinstlaovat dál už nic nešlo nainstalovat celkem mě to překvapilo :shock:
michalius1
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 12. 12. 2010 21:21

:D tak to si dobrej, ja mam teda v telefonu hodne blbosti a staci mi zatim 5 obrazovek :D
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod exBURN 12. 12. 2010 22:10

Jak uř jsem tu psal. Wave jsem kvůli zde popisovaným problémům prodal. Bohužel i když jsem nahodil 1.2 tak se problém nevyřešil :-( Je to škoda, ale myslím, že samsung již badu odpískl
exBURN
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 13. 12. 2010 00:58

zoomfire - to samé, mám wave víc jak měsíc od vodafone za příjemných 5777,- a bez jakýchkoli zásadních problémů. Vše OK..... :tleskani
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod renčam 13. 12. 2010 01:06

Lucasch píše:ale jak??

Existuje program PDF-Image, který docela snadno a rychle dokáže převést jednotlivý soubor nebo i celou složku do jpg. Je ke stažení free verze pro PC, myslím, že ze stránky výrobce.
renčam
Junior

Odeslat příspěvekod nob3 13. 12. 2010 08:10

K problémům (wave mám cca měsíc, t-mobile, S8500BOJI/S8500TMOJI1):
Tak já musím potvrdit asi klasické 2-3 zatuhnutí ze začátku, pak už OK. Prohlížeč - ano, taktéž klasicky hláška o velikosti stránky, není to zase až tak často, nastaveno mám samozřejmě auto odstraňování dat + občas máznu ručně - vyskakuje patrně při delším brouzdání na netu, asi se zaseká paměť. Nedostatek paměti - tak to mně už opravdu celkem ..., to je největší problém - celkem pravidelně při spouštění her, ačkoliv paměti by dle mého mělo být dost, widgety jen cca 4 na 3 plochách...v podstatě to znemožňuje nějaké smysluplné používání widgetů. Samozřejmě jako na potvoru mi to udělá, když wlnku někomu předvádím, to už pak opravdu jednoho nas ***, to neokecáš . Taky mi nejde rozchodit připojení jako velkokapacitní paměť (WHP 64bit), řeším přes čtečku karet. Jinak bych velmi uvítal v hudebním přehrávači řazení intepret-alba (uměl např. sony-eric w810i), příp. i možnost si přeházet podle sebe v horní liště přehrávače záložky nebo možnost si tam nechat jen "alba". Poslední dvě věci jsem zkoušel poslat na český samsung přes jejich formulář - tři týdny bez jakékoliv reakce, ani že to tedy k nim dorazilo.

Pokud někdo ví jestli/jak se dají přesouvat, resp. řadit uložené oblíbené adresy v int. prohlížeči, budu vděčen.

Aby to nevyznělo chmurně - celkem jsem ale velmi spokojený, jen ta paměť, ta paměť!
nob3
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka