od nob3 13. 12. 2010 08:10
K problémům (wave mám cca měsíc, t-mobile, S8500BOJI/S8500TMOJI1):
Tak já musím potvrdit asi klasické 2-3 zatuhnutí ze začátku, pak už OK. Prohlížeč - ano, taktéž klasicky hláška o velikosti stránky, není to zase až tak často, nastaveno mám samozřejmě auto odstraňování dat + občas máznu ručně - vyskakuje patrně při delším brouzdání na netu, asi se zaseká paměť. Nedostatek paměti - tak to mně už opravdu celkem ..., to je největší problém - celkem pravidelně při spouštění her, ačkoliv paměti by dle mého mělo být dost, widgety jen cca 4 na 3 plochách...v podstatě to znemožňuje nějaké smysluplné používání widgetů. Samozřejmě jako na potvoru mi to udělá, když wlnku někomu předvádím, to už pak opravdu jednoho nas ***, to neokecáš . Taky mi nejde rozchodit připojení jako velkokapacitní paměť (WHP 64bit), řeším přes čtečku karet. Jinak bych velmi uvítal v hudebním přehrávači řazení intepret-alba (uměl např. sony-eric w810i), příp. i možnost si přeházet podle sebe v horní liště přehrávače záložky nebo možnost si tam nechat jen "alba". Poslední dvě věci jsem zkoušel poslat na český samsung přes jejich formulář - tři týdny bez jakékoliv reakce, ani že to tedy k nim dorazilo.
Pokud někdo ví jestli/jak se dají přesouvat, resp. řadit uložené oblíbené adresy v int. prohlížeči, budu vděčen.
Aby to nevyznělo chmurně - celkem jsem ale velmi spokojený, jen ta paměť, ta paměť!