Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod troky84 25. 12. 2010 22:22

mas zapnute pouzivanie datovych paketov, kredit ti zobralo napojenie na internet. aj ked zapnes wi-fi najprv musis vypnut datove pakety, aby si slapal cez wifi
troky84
Junior

Odeslat příspěvekod vojtna 25. 12. 2010 22:23

Lidi existuje na wave program kde si zapnu ICQ a YouTube Downloader?
A prosím o váše zajmavé hry co ste na něm hrály díky.
vojtna
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 25. 12. 2010 22:55

vojtna - na ICQ je tady v diskuzi návod , jak ICQ stáhneš a nainstaluješ do wave, je tam možnost mimochodem chatu na facebooku s online přáteli. bezvadně to funguje. Mrkni kousek zpět a najdeš to.
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod Nicek 25. 12. 2010 23:34

vojtna píše:Lidi ještě radu.
Hledal sem na netu hry jako např.: Football Lite, Modern Combat. Na netu to lidi měly na wavu ale na storu sem to nenašel...Na PC jo ale v mobilu ne co stím?:DA poraďte nějáký dobrý hra na wava..Díky.:D

takze: v mobulu tyto aplikace neuvidis, protoze jsou placene. kdyztak mi ohledne nich napis zpravu ;) trochu ti je zlevnim :) jinak v mobilu neuvidis zadnou placenou aplikaci co je na storu.
dobre hry: nfs shift, dead runner, modern combat, dungeon hunter, turbo fly, let's golf, n.o.v.a... je jich tam spousta.
Nicek
Junior

Odeslat příspěvekod vojtna 26. 12. 2010 00:37

Jo dobrý icq mam ale je to v blbe kvalite nebylo by tam neco lepsiho?
vojtna
Junior

Odeslat příspěvekod Nicek 26. 12. 2010 01:10

vojtna: zkus si precist cca 20 stranek dozadu a vsechno bys vedel ;) jinak jdi do hry-> tri tecky-> prizpusobit obrazovce a u toho icq zrus tu fajfku a uz ti to pujde v poho :)
Nicek
Junior

Odeslat příspěvekod befele 26. 12. 2010 01:19

A taky si zruš fajfku u ICQ - Použít virtuální klávesnici - zatím všichni byli spokojeni - v češtině, chat na FB, v nastavení si dej pro přehlednost zobrazit jen on line kontakty - nic lepšího jsem zatím nenašel...
befele
Junior

Odeslat příspěvekod vojtna 26. 12. 2010 02:00

Nějak sem to nenašel diskusi o ICQ tak se ještě zeptám jak si připojím FB na to icq??
vojtna
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 26. 12. 2010 10:31

vojtna - hledej a najdeš tam - jak je to s ICQ a fecebookem ale pokud máš na PC nejnovější ICQ , které podporuje chat na FB tak ti to musí být jasné, pouze jak jsem psal, na wave v tom icq vidíš pouze on-line přátele.
NiTRO2oo5 - naprostý souhlas :tleskani
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod fox103 26. 12. 2010 12:52

Dobrý den :) mam jeste otázečku , v samsung apps dam stahnout hru a pak se mi uprostřed obrazovky oběví čekám , to se mi tak po 5 sekundách vypne a pod obrázkem tý hry kterou chci stáhnou se mi ukáže zase čekám ale to už nereaguje ani ani po 10 minutách a pořád tam to je a nestahuje se to ..... prosím co stim ? a jeste sem se chtěl zeptat co je to ten Kies a kde to najdu ? :D
fox103
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The_mike 26. 12. 2010 13:38

znate nejaky jinaci telefon ktery v zakladu prehrava avi (xvid or divx) s cz titulkama (prevedenych do patricneho formatovani) a to vse uz se zakladnim video prehravacem co Bada ma
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod Zafata 26. 12. 2010 13:45

Zakladni prehravac v Bade prece neumi titulky. Ja pouzival teda Napi player na titulky.
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 26. 12. 2010 14:10

zdarec pro vsechny co se drive snazili stahnout ze samsungapps tv proram a neslo to,tak uz to jde ted jsem ho stahl primo do telefonu a funguje.

-- 26. 12. 2010 13:24 --

ma nekdo naistalovanou aplikaci SPB TV? ja ji nekolikrat stahl,ale pri spusteni jen zcerna display a nic se nedeje zkousel jsem i restart,ale nema to na aplikaci zadny vliv.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod jankalina79 26. 12. 2010 15:05

Zafata: základní přehrávač titulky umí, i s Češtinou :idea:
jankalina79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zoro13 26. 12. 2010 16:10

tomas fuk 1: Tiez mi to neslo, ale pomohlo toto (internet mam od Orange): Nastavenie» Aplikacie» Prehravac medii» Nastavenie VOD» Orange Internet.
Ked som mal nastavene Orange World tak TV ani YouTube neprehravalo..
Naposledy upravil Fíla dne 26. 12. 2010 17:58, celkově upraveno 1
Důvod: odstaněna zbytečná citace
zoro13
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka