Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vojtna 25. 4. 2011 14:55

Nemohl by mi sem někdo hodit operu mini v jar verzi s otečením při převrácení? moc děkuji...jinak k debatě wave je vynikajcí mobil spravu o nedsostatku pameti mi to hodilo jenom tehdy kdyz sem mel spustenych 5 aplikaci + internet a jeste k tomu v internetu 8 zalozek.... od ty dobi nic...
vojtna
Junior

Odeslat příspěvekod TJK 25. 4. 2011 18:13

Vojtna: str.633.
Mě se teda hláška o nedostatku paměti objevila asi jen 2-3x od koupě telefonu 10/2010. I ten loupák je v poho. Používám 5 widgetů. Hodiny(plaintimetext), Počasí, svátky, Termine a ČT4.
Power, Beauty & Soul
Don't believe in everything U C
Gooner 4 Life - Victoria Concordia Crescit
TJK
Junior

Odeslat příspěvekod deco 25. 4. 2011 18:31

Co kromě počtu widgetů by vlastně na hlášku mohlo mít vliv?
deco
Junior

Odeslat příspěvekod S8500wave 25. 4. 2011 18:49

podla mna nejaky widget neschvaleny samsungom by mohol robit problem... :hm ja z tou hlaskou som sa este nikdy nestretol,mam iba jednu plochu a jeden widget - pocasie. FW JL2
S8500wave
Junior

Odeslat příspěvekod TJK 25. 4. 2011 20:05

Já jsem se teda spousty problému zbavil odstřelením HTC hodin. Těm s počasím
Power, Beauty & Soul
Don't believe in everything U C
Gooner 4 Life - Victoria Concordia Crescit
TJK
Junior

Odeslat příspěvekod michalius1 25. 4. 2011 20:08

musí potvrdit že mám podezření na ten widget htc hodin (ale je hezkej pokud někdo ví o nějakým podobným hezkým schváleným sem s ním.)
michalius1
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 25. 4. 2011 20:20

Zdravim,mě taky skáče občas že stránka je velká,občas se sám restartuje,už sem si zvyk.Na loupaku.cz nic,ale neotevřelo se ani jedno video,to mě na tomdle krasavci štve nejvíc,pak ještě ten slavný prohlížeč ale řeším to OM5.Nevíte někdo jestli je nějaký foun který umí ty videa?
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 25. 4. 2011 20:52

No tak ty samovolný restarty sou teda taky dost otravný, vytáhnu to z kapsy a chce to pin.. *****! A je to 100% tím bada 1.2 protože vám to v 1.1 nebo 1.0 nedělá podle všeho.
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dannyjay 25. 4. 2011 22:12

Ahoj , je o 100% tím, že se ti v kapse zmáčkne tlačítko na vypnutí a restartuje se telefon ( stačí přidržet cca 5. vteřin. ) to se v kapse prostě děje.Pokud ho v nebudeš mít v těsný kapse nebude ti to dělat. Ahoj Danny
dannyjay
Junior

Odeslat příspěvekod petrasek1 25. 4. 2011 23:41

Takovej hloupej dotaz někoho kdo to tu nečte pozorně a ani nemá Wave. Přesto se zeptám. Zkoušeli jste někdo javovou verzi ICQ no ICQ2go,která se nemusí instalovat a měla by údajně fungovat v prohlížeči. Pokud už se to tu řešilo tak se omlouvám,ale nepamatuji si to a nebo jsem to snad i přehlédl.
petrasek1
Junior

Odeslat příspěvekod ilcas 26. 4. 2011 10:13

dannyjay píše:Ahoj , je o 100% tím, že se ti v kapse zmáčkne tlačítko na vypnutí a restartuje se telefon ( stačí přidržet cca 5. vteřin. ) to se v kapse prostě děje.Pokud ho v nebudeš mít v těsný kapse nebude ti to dělat. Ahoj Danny

Hmm, a jak na 100% vysvětlíš, že mně se to každou chvíli děje, když telefon leží třebas na stole a nikdo se ho ani nedotkne.... Prostě samovolný restart bez jakékoliv příčiny, jakéhokoliv podnětu... A dělá to od v.1.0 až po současnou v1.2.
ilcas
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 26. 4. 2011 10:16

^ ^ Tak to vyzerá na widget.
deco píše:Co kromě počtu widgetů by vlastně na hlášku mohlo mít vliv?

Veľkosť widgetov, spôsob ich fungovania, spustené aplikácie/procesy a počet otvorených kariet.
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod dannyjay 26. 4. 2011 11:02

ilcas píše:
dannyjay píše: Hmm, a jak na 100% vysvětlíš, že mně se to každou chvíli děje, když telefon leží třebas na stole a nikdo se ho ani nedotkne.... Prostě samovolný restart bez jakékoliv příčiny, jakéhokoliv podnětu... A dělá to od v.1.0 až po současnou v1.2.

Tak záleží asi co tam všechno máš nacpaný, jaký widgety a tak, třeba mě tohle v životě Wave neudělal a mám ho rok, nikdy jsem neměl problém s nahráním new firmwaru teď mám 1.2.A z widgetů mám počasí, datum svátky, kamarádi,narozeniny, email a čt24. A programů mám 9 stránek.Danny
dannyjay
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 26. 4. 2011 11:44

vy co mate ty problemy zkuste ten widget htc hodiny vyhodi pryc. Za zkousku nic nedate.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod ilcas 26. 4. 2011 12:13

No, widgety tam mám tři.... Originál samsungovské - Kamarádi a Analogové hodiny a nesamsungovské - Svátky. Na netu jsem byl naposledy snad někdy v lednu, (či-li problém cache to asi těžko bude), vyfotil tak 20 fotek, nenatočil ani minutu videa a nehraji žádné hry(Asphalt5 jsem ještě ani neotevřel a mobil mám třičtvrtě roku) Používám ho pouze na telefonování, psaní SMS a buzení (za předpokladu, že se nerestartoval přes noc) Věřím, že to nemusí dělat všem, ty máš ho tedy stejně tak dlouho jako já - ty první verze, ale považuji to spíše za štěstí na zázračný kus... A dělej něco s reklamací, když ti to udělá nepravidelně, samovolně 4x do měsíce..
ilcas
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka