Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod traveller 15. 2. 2012 10:45

Tak to by se asi vyplatilo přejít zpět na tu 1.2ku. V 2.0 je to katastrofa - protokoly jsou všechny v jednom souboru (zprávy, všechna volání) ...
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Jathro 15. 2. 2012 15:07

Přes KIES je dostupná nebrandovaná verze Bada 2.0
Jathro
Junior

Odeslat příspěvekod petrslav 15. 2. 2012 16:39

Řeší se tady na fóru, jestli Bada 2.0 nebo 1.2, ale když se podíváte kolik je v Apps zajímavých aplikací, tak většina jede pod Bada 2.0. Je to prostě dilema.
petrslav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BADAfoun 15. 2. 2012 20:36

pomozte prosím,mám nebrandovaný wave1,a dnes mi kies nabídl aktualizaci na badu 2.po připojení to stáhlo nový firmwar,dále jsem postupoval podle instrukcí,když v tom se telefon restartoval a začal se připojovat do kies a pořád se připojuje ane ane se připojit.nevíte co s tím????
BADAfoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod runner8 15. 2. 2012 20:58

může mi prosím vás někdo z vás vysvětlit, na co všechno je dobrý caster a jak se používá? protože stáhnu nainstaluju a zobrazí se mně jen ňáký okno s popisem a jinak nic (používám operu, ale ani v IE žádná lišta není)
runner8
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 15. 2. 2012 20:58

zdravím,povedlo se mi změnit pcode a nahrát Badu 2,původně t-mobile.První dojmy super,ale jenom chvilku.Hry z aps pomalu ani jedna nejde spustit,nebo se seká,nebo restartuje,baterka mizí jako sviňa.Další šok.přišel když sem zapnul kameru,dříve v pohodě natáčel video v nejvyšším rozlišení,teďkom nahraje trhaně asi 14 sekund a seknese,vyskočí okínko že toto rozlišení paměťová karta nepodporuje.tel.jeseklý asi 20 sekund,a pak napíše uloženo.Kartu sem zformátoval v pc i v telefonu,ale pořád to samé.Jsem z toho na přášky.Zkoušel sem přehodit pcode na tmz ale je to pořád stejné.co s tím :/ :-\
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod omar07 16. 2. 2012 16:15

Provedl jsi po upgradu na badu 2.0 hard-reset?
omar07
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 16. 2. 2012 16:50

Tuším že nee.Myslíš že to je tak důležité?co takhle ho udělat dodatečně,nebo už je to zbytečné?
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod omar07 16. 2. 2012 17:31

Nemyslím, že je to nezbytné, ale doporučuje se to. Pokud máš čas a chuť, tak bych to rozhodně zkusil. Nezapomeň si předtím ale vše zálohovat. Po hard-resetu je telefon softwarově ve stavu, asi jako bys ho právě koupil a vybalil ;)
omar07
Junior

Odeslat příspěvekod Johny Fontane 16. 2. 2012 21:06

Na mojebada.cz píšou, že na Bada2 nejde spustit Sygic a výrobce update neplánuje. Dokonce na jejich www stránkách verze pro Badu a Symbian zmizely...

To je teda docela dost zásadní mínus, protože jediná použitelná navigace nefunguje. Navíc mě štve, že to jsou vyhozený peníze...

Sice už konečně updatovat na Badu2 můžu, ale nejsem si moc jistej, jestli do toho vlastně ještě chcu jít...
Johny Fontane
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 17. 2. 2012 00:33

Tak mám již taky bada 2 - verze : 2.01201051942LISS8500XXLA1
hard-reset - NEBYL POTŘEBA
aktualizace přez kies - bez problémů
Musím přiznat, že první dojmy - pozitivní
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod Martin Bednář 17. 2. 2012 11:29

Obecně mi vadí, že někde od Samsungu není oficiálně popsáno, co nový firmware vůbec přinese, včetně screenshotů, aby uživatel mohl posoudit, zda to tak vůbec chce.
A ještě by mělo být, že v případě, že se to dotyčnému nebude pozdávat, tak aby se mohl bez problémů oficiálně přes Kies vrátit zpět k té původní verzi.
Protože jak to tady čtu, tak moc odvahu na aktualizaci nemám :/ :/
Martin Bednář
Junior

Odeslat příspěvekod ladissek 17. 2. 2012 14:22

Láká mě to taky na upgrade Bada 2,ale radši si ušetřím nervy,hlavně to užírání baterky by mi teda vadilo....
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 17. 2. 2012 17:55

ladissek - mám bada 2 teprve 2 den, poslední nabíjení včera večer. nějaké wifi, 3g, gps, seznamování se s badou 2.... moc mě to nejde - jsem asi dement.... baterie 80% v 18.00....
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod omar07 17. 2. 2012 21:22

@jarrynn: Mohl bys prosim specifikovat, kolik mas v telefonu cca apps, zavedenych ploch a aktivich widgetu a kolik mas zaplneneho mista na pametove karte? Pokud ti opravdu bada 2 bezi stejne jako 1.2, pomohlo by to nejen mne pri rozhodovani o upgradu. Diky ;)
omar07
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka