Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jathro 21. 2. 2012 07:41

kudli3 : Možná už jsi našel sám, ale tady máš srovnání
http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2 ... ani-video/
Jathro
Junior

Odeslat příspěvekod martinV76 21. 2. 2012 08:55

Afroadam : Díky, večer vyzkouším. K tomu přiřazování. Je mi jasné, že ne všechny kontakty se rozpoznají, ale u HTC mi to funguje tak, že pokud se shoduje jméno v telefonu a na FB a nebo tam někdo má i telefonní číslo, tak se mi nabídne sloučení kontaktů a to i lidí které nemám v přátelích (to pouze když mají tel číslo na FB). Ke každému kontaktu v telefonu pak můžu ručně přiřadit spojení s FB. . Tohle mi třeba u Bady v kontaktech chybí, proto jsem to tam ani jinde nehledal. No uvidím jak se to propojí, ale upřímně nečekám zázraky.
martinV76
Junior

Odeslat příspěvekod KYko 21. 2. 2012 09:01

Včera som úspešne prešiel na Badu 2.0. Postup: vybral som pamäťovú kartu, naformátoval a až po update som ju založil. Pre istotu som dal aj hard-reset.
Dojmy? Bada 2.0 sa mi páči. UI je už teraz pre mňa prehľadné. Spočiatku som mal problém sa orientovať, ale to rýchlo prešlo. Baterka sa celkom drží. Dosť mobil nastavujem, skúšam, tak beriem ohľad na to. Jediné čo sa mi nepáči je G-senzor. Je neskutočne nepresný a lenivý. Vie niekto ako ho nastaviť?Pomocou kódu to už nejde. Ďalej po zmene CSC na XEZ mám v prieskumníkovi aj pár českých výrazov ( Další pozadí...)Vie niekto aké je CSC pre Slovensko-nebrandované S8500?
Ďakujem
KYko
Junior

Odeslat příspěvekod Martin Bednář 21. 2. 2012 10:25

shanex: jestli ti/Vám byl opravdu operátorem umožněn přístup na internet na měsíc zdarma, tak by nemělo být nic účtováno. Předpoklad je správé nastavení v telefonu, ale to beru jako samozřejmé.
Martin Bednář
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 22. 2. 2012 18:22

wave1,bada2,.....nezná někdo ten kod na aktualizaci kamery? :pozor
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod martinV76 24. 2. 2012 09:06

Tak jsem vyzkoušel to propojení kontaktů s FB. No opravdu to jde, ale je to hrozná pakárna. Nejdřív musíte nahrát kontakty do telefonu a pak je pracně ručně pospojovávat a pak ještě přiřadit fotku, protože jakmile kontakty spojíte tak se fotka s profilu automaticky nepřipojí. Tohle se moc nepovedlo. Nebude to ale asi problém Bady jako spíš Samsungu. Ace to bude mít stejný, protože tam mi v kontaktech taky nenabízí spojení s FB.
Jinak mi dvojka šlape. Je to hezčí prostředí. Baterie drží nádherně. O tom se mi může na Evu fakt jenom zdát.
martinV76
Junior

Odeslat příspěvekod ladissek 24. 2. 2012 13:56

Je zajímavé, jak někomu drží baterka dlouho v Badě 2 a druhému odejde v mžiku :), nicméně já přesto zůstávám na Bada 1.2, zatím.
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod jarrynn 24. 2. 2012 17:58

Jak jsem již zde psal, nevidím nějaký rozdíl v baterce mezi Bada 1.2 a Bada 2. Nejvíc bere net přez 3G, WIFI v normě. Ale i tak jsem se rozhodl koupit po 16 měsících novou - origoš.
K navigaci : Bada 2 je nekompatibilní s ROUTE 66 Sync, takže veškerá komunikace i když máte tu doživotní licenci na navigaci jako např. já pouze přez wifi. Konzultoval jsem to i se soudruhy z Routu....
Navigaci a mapy použivám pouze jako hračku ale ty nové verze map jsou podle mého subjektivního dojmu horší ..... Telefon stabilněji určuje polohu a připojuje se k GPS než pod 1.2 ale zase subjektivní.
jarrynn
Junior

Odeslat příspěvekod shanex 25. 2. 2012 12:49

Martin Bednář píše:shanex: jestli ti/Vám byl opravdu operátorem umožněn přístup na internet na měsíc zdarma, tak by nemělo být nic účtováno. Předpoklad je správé nastavení v telefonu, ale to beru jako samozřejmé.

Nastavení? co máte přesně na mysli?
shanex
Junior

Odeslat příspěvekod dikfi 25. 2. 2012 14:20

shanex: Jdi na stránky operátora a nech si poslat nastavovací sms na internet, pak jen v nastavení zapni datové pakety a máš hotovo...
Lenovo P70, ZTE Blade V, ZTE Skate, Samsung WAVE II, LG Arena, SE k750i
dikfi
Junior

Odeslat příspěvekod polda3 26. 2. 2012 20:04

Ahoj vsem,
mam problemek.Nainstaloval jsem si prez Keis Bada 2 do 8500.Vse oka,Akorat se mi nedari nainstalovat zadne Thematko.At zkousim jakekoli pro Badu 2 tak se mi stahne,ale pri instalaci to naptse poskozeny instalacni balicek.Mate s tim nekdo podobnou zkusenost.Diky vsem za odpoved
polda3
Junior

Odeslat příspěvekod fidoz 27. 2. 2012 13:22

Mozna jsem tu spatne hledal, nenasel, proto tu - ale existuje nejaka moznost, jak flashnout Wave 1. generace treba na Android? Dik
fidoz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 2. 2012 13:54

Ano, jde i dualboot. Bada s Androidem.
http://www.youtube.com/watch?v=nhZrC8Tq ... r_embedded
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jathro 28. 2. 2012 09:54

Jenže fungují snad jen hry. Nikam se s tím nedovoláš, nenaviguješ.
Jathro
Junior

Odeslat příspěvekod KYko 29. 2. 2012 11:19

Vie niekto ako sa zbaviť otravného hlásenia po zapnutí telefónu? Jedná sa o: "Pred použitím dátovej služby musíte povoliť používanie paketových dát. Zmeniť nastavenia?"Keď dám "už nezobrazovať", tak aj tak sa pri ďalšom zapnutí zobrazí. Je to neskutočne otravné a lezie to na nervy. Pritom nemám aktivovanú žiadnu službu ktorá potrebuje paketové dáta.
Mám Badu 2.0. Vďaka.
KYko
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka