Zkusenosti s Bada 2..
1) instalace v pohode, mam W z volneho prodeje, uzivam VDF, stacilo jet podle zde uvedeneho navodu
2) po instalaci se mi nepovedlo prehrat vsechna zalohivana data (napr. sms), zbytek ano, telefon ale dle me nesmyslne rozhazel fotky do slozek..
* pozitiva:
- lepsi vzhled
- na plochu date cokoliv
- widgets jsou pekne
- v kontaktech je cela lista s pismeny
- UI pro volani je pekne (obrazek na celem displeji atd..)
- obecne je dle me hlavni zmena ve vizualu a ta se dle me povedla, ale......
* negativa:
- system pada i po reinstalech i pres nepouzivani widgetu atd - jednim slovem horror
- po spusteni nejake aplikace (Asphalt 6, sMove,..) pak system neumi napsat ani sms-po spusteni hned spadne na zakladni obrazovku - je nutny restart
- web browser byl spatny i ve stare Bade ale ted se subjektivne zpomalilo nacitani stranek, casteji pada a pise "stranka je prilis..", znate to..
- UI pro sms je druhej horror- plytvani mistem atd..
- email-resil jsem (reinstaloval) snad 100x a doted nebezi synchro se seznamem jak ma (vzdy kdyz vlezu do mailboxu, tak system vse smaze a znova stahne..)-otresny..
- pribylo jen par aplikaci, vetsinou nevalne kvality, takze hodnotim spis negativne
* neutralni
- baterku pri stejnem uzivani jako na B1.2 zere stejne = rychle

- system je stejne rychlej ale je podle me neodladenej-nekdy vse bezi super a neco pada, je nutne pustit x-krat
* zaver:
vse ma sve plusy a minusy a nikomu neradim zda B 2 instalovat ci ne.. ja jsem spis nespokojenej. problem ale je ze spis s platformou obecne. Samsung ji totalne pohrbil a nema smysl si nalhavat ze ne! Wave ma super HW ale vinou vyrobce je mrtvej a tech par z nas ho ma asi z nostalgie.. ja osobne to minim vyresit odchodem z platformy, nejsem zadnej geek, ale aspon mejl a web by slapat mohly.. Koupim EVO nebo neco co je ted za hubicku, snazil jsem se u Wave zustat, ale proc se dobrovolne trapit s necim co ma hmatatelne chyby?