Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mirbrzobohaty 7. 9. 2012 15:52

Prosím potřebuji pomoc. S badou 1.2 sem byl celkem spokojený ale nedalo mi to a aktualizoval sem na 2.0.A peklo začalo.Věčně se to vypíná,restartuje a seká..A nervy mi bouchli, až když se telefon nedal žádným způsobem připojit k PC kabelem.Full reset už sem provedl 3x a Kies sem už taky přeinstaloval.Nic nepomohlo. Odhodlal sem se k downgradu na1.2 ale jelikož mi nejde připojit telefon, tak Multiloader nenajde žádný port kam by nahrával.. Má někdo prosí nějakej návod jak by se to dalo odstranit, budu vděčný za všechny nápady.Děkuji
mirbrzobohaty
Junior

Odeslat příspěvekod kokosman 16. 10. 2012 21:09

Tak co pánové a dámy , máte někdo Android na Wavu I ? Něco typu tohoto ?
http://badahub.com/2012/10/another-jell ... e-one.html
Nevím , jestli do toho jít , víte už o něčem?
kokosman
Junior

Odeslat příspěvekod Gellry 6. 11. 2012 18:07

Ahoj, v mém Wave 1 mám portovaný Android 4.0.4 ICS. Běží hezky, opravdu je rozdíl v aplikacích mezi Badou a Androidem - příští telefon bude s Androidem.
Teď ale k dotazu. Bohužel se nedostaneš ke kontaktům, k externí paměti a co hlavně, nefunguje GSM síť (nedovoláš se, nepošleš sms). Prý se na tom ale pracuje ;-]
Gellry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koderluk 9. 11. 2012 23:06

cauky chci se zeptat da se nejak pri nataceni videa dat pauza? nikde to nemuzu najit
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 17. 11. 2012 13:28

sumerian
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod adlib 5. 12. 2012 18:31

Používám Wave 1 bez problémů již více než dva roky s aktuální verzí Bada. V současné době aniž bych povedl nějakou změnu v nastavení, tak začínám mít problém s doručenými SMS. Při příchodu SMS telefon přehraje zvuk příchozí zprávy, ale na displeji se neobjeví žádná notifikace příchozí zprávy. Musím otevřát příchozí zprávy, pak na tlačítko upřesnit - zprávy na SIM kartě a teprve tam zjistím, že mi přišla nějaká zpráva. Používám kontakty uložené v telefonu a žádné nastavení jsem neměnil. Pro jistotu jsem vymazal všechny zprávy jak v telefonu, tak i na SIM, ale nepomohlo to.
adlib
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 6. 12. 2012 11:10

No pomůže pouze hard reset,pak už to půjde jak má přes kies vše zazálohovat,po hard resetu nahrát zpět práce na 15minut, je to bohužel vada která se objeví jednou za čas.
Q: Jak provést full/hard reset?
A: Zadejte kód *2767*3855#.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod lacino88 13. 12. 2012 15:28

Moze prasknut Super Amoled displej, nemyslim sklo ale samotny displej pod sklom, az tak aby vyzeral rozteceny LCD display?
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1; PSU SuperFlower 650W Gold; MB MSI Z97 Gaming 3; CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX; GPU ASUS Strix GTX 970; RAM Kingston 2x8GB HyperX;SSD 240GB+500GB;HDD 1TB+2TB; NEC EA244WMi; OnePlus 8Pro 256GB;Samsung UE48H6470
lacino88
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 19. 12. 2012 22:57

Muže, proč by nemohl, tlakem v určitých místech to určitě jde, je to sice zvláštní, když je to spojené s tím sklem, ale ne nemožné.
Naposledy upravil Fíla dne 22. 12. 2012 11:48, celkově upraveno 1
Důvod: necitujeme předchozí příspěvek
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ladissek 7. 1. 2013 23:52

Chtěl jsem se zeptat, když jsem nahrával video a omylem jsem dvakrát zmáčkl pravé tlačítko, tudíž se video neuložilo, jde nějak získat tohle video?Nebo je prostě neuložené.
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 1. 2013 06:34

Pokud ho nikde v telefonu nemáš, tak ho mít nebudeš.

Nebo si ho natoč znovu :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ladissek 8. 1. 2013 12:45

No já se ptal proto,že druhé video, které jsem také neuložil, zmáčkl jsem prostě pravé tlačítko dvakrát, tak se mi najednou objevilo ve videích. Přitom tam nebylo :-D
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 1. 2013 13:39

Tak chvilečku počkej, třeba se tam objeví i to první :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Vlabonvi 24. 1. 2013 13:25

Prosím mohl by někdo podrobně popsat jak se dá v navigaci Sygic naplánovat cesta podle souřadnic GPS? Jde to i pěšky?
Děkuji moc za ochotu.
Vlabonvi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sumerian 30. 1. 2013 09:00

sumerian
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka