Samsung S8500 Wave - flash FW, zkušenosti se servisy

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ben81 3. 9. 2010 21:20

jedna prijemna novinka v JH3 - telefon ted upozornuje na schuzky synchronizovane z outlooku.
Nevim presne jestli par minut pred zacatkem schuzky nebo pri jejim zacatku, ale upozorneni to spusti. Telefon vibruje, zobrazuje grafiku podobnou budiku a scrolluje tam napis s popisem schuzky.
ben81
Junior

Odeslat příspěvekod kAdEtT 3. 9. 2010 21:22

u jh3 taky funfuje sychronizace kalendáře z FB což u jh1 nešlo,další plus.

Luky1987: leda zásah do registru,záruku tím neztratíš,ale prej už jh3 nejde aktualizovat.ráno kolem 11 hod to ještě šlo,sám jsem to dělal
i7-7700, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SM951 512GB, Kingston HyperX Savage 480GB, ASRock H270M-ITX/ac, Corsair LPX 16GB DDR4 2400, Fractal Nano S Window + 2xAC F14 Silent, RM550x, Fera 3
kAdEtT
Junior

Odeslat příspěvekod davidek007 3. 9. 2010 21:27

pri aktualizaci z Kiese k hard nedochazi?? to je pouze pres Multiloader, je to tak? ci je lepsi ho udelat i po aktualizaci z Kiese??
davidek007
Junior

Odeslat příspěvekod Luky1987 3. 9. 2010 21:27

Tak k připojení do kies je nutné ukončit naprosto všechny aplikace, čili to jsem vyřešil ;-)
Ale proč mi to nenabízí vůbec žádné aktualizace, mi hlava nebere...
Luky1987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod loxwood 3. 9. 2010 22:42

Asi proto, že to prej údajně Sam Sungové stáhli ;-) a už prej nelze JH3 flashnout :-( (přes Kies) to mě teda pěkně naštvali, páč jsem si chtěl v pátek večer v klidu upgradovat... dřív jsem se k tomu nedostal... >:-(
loxwood
Junior

Odeslat příspěvekod Francesco11 4. 9. 2010 01:09

Stále se mi nepodařilo po neúspěšném updatu kamery jí zprovoznit. Než to dám do servisu, přemýšlel jsem o multiloaderu, ale nepřijdu tím o záruku? Na nějakém zahraničním foru jsem se dočetl, že je asi poškozený soubor "Cameracapas//*main.xml", kde/jak ho v telefonu najdu? Díky za radu!
Francesco11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod magellan 4. 9. 2010 01:32

Francesco11: Zkus sTune, posledni verze 1.07 se da najit napr. tady: http://chomikuj.pl/okti/Samsung+WAVE/Software
magellan
Junior

Odeslat příspěvekod Francesco11 4. 9. 2010 01:57

Díky, Stune jsem už zkusil. Stejný problém už někdo řešil na stránkách SamsungFirmwareWorld. Pomocí Stune jsem nahradil soubor "DevCamDeviceCapsNConfig_Primary.xml" ve složce CameraCaps. Leč to nepomohlo, stále to hlásí chyba fotoaparátu... 8-S Možná je to způsobena dalšími dvěma soubory v té složce, které se mohly poškodit během updatu foťáku. Mohl by je, prosím, nějaký dobrák někam uploadnout? Do servisu to můžu dát až po víkendu a chci zkusit, co se dá. Nerad bych pak byl měsíc bez mobilu... Předem díky!
Francesco11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stanley78 4. 9. 2010 09:31

Ha, tak jsem se konečně dostal k PC, abych updatoval na JH3 (mám zatím ofiko přes KIES JF4) a ejhle, KIES nic nenabízí. Tak čtu fórum a koukám jak vyoraná myš ... oni JH3 opravdu stáhnuli???

To nechápu, když neoficiálně je v nabídce už dávno, tak chyby snad už odchytli.
Zase na druhou stranu si říkám, můžu být rád, pokud nějakou závažnou chybu našli, tak si raději počkám na opravu. S JF4 jsem toitž jinak celkem spokojený.
Stanley78
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 4. 9. 2010 10:02

Stanley78: Spíš bych to viděl na stáhnutí z důvodu problémů při aktualizaci. Pořád je řada lidí, kterým aktualizace padala s chybami, kterým po "úspěšné" aktualizaci najel telefon s chybou, případně se restartoval přes nastartováním atd.
Prostě evergreen...

Jinak KIES nenabízel aktualizace lidem, co měli tuším JF7 a vyšší (JG*, JH*). Toto se dalo řešit vynucením změny aktualizace pomocí editace verze v registrech KIESu. Pokud ale Samsung opravdu stáhl firmware JH3, tak ani toto nepomůže.
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod klimson 4. 9. 2010 10:09

mam ten samý problem jako francesco. Mohlo by tedy nejaký dobrak sem hodit ty soubory? myslim ze by to pomohlo. Byli bychom vam prevelice zavazani :-)
klimson
Junior

Odeslat příspěvekod The_mike 4. 9. 2010 11:04

tomu nemuzu uverit ze jsem si tam nainstaloval neco co hnedka vzapeti stahnou
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Junior

Odeslat příspěvekod Kynio 4. 9. 2010 11:13

neřeš to...dokud nebudeš mít problémy, tak si chybu neudělal. Já na JH3 flashnul asi druhej den co vyšel, ale neudělal sem HR a problémy byly. Psal jsem to tu..ohledně resetů při psaní SMS a grafických chybám. Teď mám JH3 přes kies a před ním i po něm jsem udělal HR a vše je zatím v pohodě ;)
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod klimson 4. 9. 2010 11:25

Byl by nekdo ochoten pres Stune stahnout vsechny soubory z polozky CameraCaps a hodit je sem nekam? Moc by mi to pomohlo. Diky Moc :-)
klimson
Junior

Odeslat příspěvekod jmanek 4. 9. 2010 11:32

klimson: poslal jsem ti je po SZ, stejně jako francescovi...
jmanek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka