Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod volis 28. 3. 2015 22:09

Elv01 - díky , Button Savior vyřešil můj problém... Paráda !
Nokia 6300, Koss Porta Pro
moc tomu nerozumím :-)
volis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdendulin 28. 3. 2015 22:50

Ahoj, prosím Vás potřeboval bych zjistit jak velká je originální balení krabičky Samsung Galaxy S II. Děkuji
zdendulin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tominotom21 7. 4. 2015 11:32

Ahoj, dnes večer ti to přeměřím a dám vědět. Předpokládám V x Š x H samostatné černé krabičky?
tominotom21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ardnij 7. 4. 2015 12:52

Vendulín: výška 53 mm, délka 140 mm, šířka 80 mm.
Ardnij
Junior

Odeslat příspěvekod tominotom21 7. 4. 2015 22:22

Jo je to tak, kdyz se budu chtit lisit, tak 52x81x140mm (vyska; sirka; hloubka/delka). Zajimalo by me na co to potrebujes vedet :)
tominotom21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdeek 29. 6. 2015 15:12

Zdravím, na svém Galaxy S2, na kterém mám aktuálně CyanogenMod 12.1 s Androidem 5.1.1 jsem si zvýšil velikost paměti na aplikace (klasicky přes Odin a PIT soubory). Problém je však v tom, že zbylá vnitřní paměť úplně zmizela... zkoušel jsem několikrát factory reset, znovu flashnout ROM, ale nic... Nevíte někdo co s tím?
zdeek
Junior

Odeslat příspěvekod Fangovich 29. 6. 2015 22:43

Dobrý den,
mám dotaz, jak provést downgrade na mém telefonu Samsung Galaxy s2 i9100, nejdříve nutno říci, že je z polské distribuce. Telefon mi byl věnován darem s původním systémem 2.3.6 (nebo alespoň 2.3.něco to bylo). Až teď, při upgrade na 4.1.2 jsem s příslibem větší rychlosti a škály aplikací narazil na problém - SIM karta je zamčena, a to zřejmě proto, protože mobil nepodporuje zdejší síť, nebo tak nějak. Jelikož jediný způsob jak SIM odemknout, na který jsem narazil je si zaplatit snad 40 dolarů, rozhodl jsem se zkusit downgrade, snad bude mobil v původním stavu a bude mi fungovat. Takže pár dotazů:
1) Bude tam SIM karta odemčena, nebo je telefon vlastně navždy ztracen?
2) Pokud se tedy telefon vrátí do původního stavu, jak provést downgrade? Nic jsem na internetu nenašel, protože pokud ano, odkaz na stažení nějaké důležité součásti byl smazán.
Děkuji za vaši případnou podporu!
Fangovich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lachty 30. 6. 2015 00:32

zdeek: Zkus pripojit mobil usb kabelem k pc a pamet by se ti mela objevit, pak ji naformatuj na FAT32 a bude to ok.
Lachty
Junior

Odeslat příspěvekod zdeek 30. 6. 2015 23:44

Lachty: ta paměť byla právěže úplně nedostupná, takže ani v PC nebyla vidět... ale už jsem to vyřešil, stačilo ji zformátovat z recovery
zdeek
Junior

Odeslat příspěvekod Ludek_II 27. 7. 2015 10:42

Dobré dopolko,
mám starší Samsung Galaxy SII, který používám hlavně jako navigaci do auta. V poslední době má telefon v autě problém s chytáním GPS signálu. Po zastrčení do držáku mobilu /origální od Samsungu pro tento model/ to trvá asi 5-10 minut než se telefon zaměří. Docela mě to štve, protože to snižuje pohodlí užívání. Zkoušel jsem držák posunout více "pod" čelní sklo, nebo více pod střechu - vliv to nemělo. Používám programy Sygic, Car Home Ultra a CaroO Pro.

Děkuji za případné rady.
Ludek_II
Junior

Odeslat příspěvekod PanChudý 20. 8. 2015 22:44

U mě S II signál GPS prakticky vůbec nechytá.. nechápu proč..
Fermi paradox
PanChudý
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cabatomas 14. 11. 2015 00:20

Resil jste nekdo stejny problem? Mam problemy s nabijenim,strasne dlouho se nabiji,treba z 15% na 90% 8hod. Baterie je nova a pred 2mesici menen usb nabijeci konektor v telefonu.
cabatomas
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 14. 11. 2015 23:44

A co takle vyměnit nabíječku a kabel?
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior

Odeslat příspěvekod cabatomas 15. 11. 2015 13:55

Nabijecky mam 3 a u vsech je to stejne.
cabatomas
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 15. 11. 2015 23:48

A s konektorem si měnil celý USB flex?
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka