od xmen201 20. 3. 2011 16:37
Cau kluci.Jen pro upresneni jak to bude s galaxy SII v cr.Samsung nema dost Super Amoled Plus displeju a ani dostatecne mnozstvi svych procesoru orion.Takze na trzich jako jsme my bude model s Tegrou 2 a Super TFT displejem.Co se tyka displeje,je to prohra videl jsem testy a tenhle displej prekonava skoro uplne vsechny displeje,snad jen LG Nova se mu vyrovna.Co se tyka procesoru je to naopak vyhra,protoze ten Orion neni zase nejaka vykonova vyhra a Nvidie si velmi dobre Tegru pohlida a bude ji podporovat co to pujde-to znamena ze se hry konecne budou delat poradne a skoro i jednotne na android.Co se tyka mne tak,ja velmi ocenuji ze tady bude alespon Tegra 2,toho displeje je opradvdu skoda je SPICKA.Jinak skoda ze neudelaji model se Super Amoled Displejem a Tegrou 2.Ja osobne ale pujdu do LG Optimus 2X,designove se mi sice libi vice Samsung GalaxySII,ale LG ma zase HDMI vystup na TV,ktery ocenim daleko vic.Jinak samsung pod 15000Kc nepujde,LG bude stat pri startu 12000Kc,po pul roce desitku,samsung se zlevni az pri uvedeni galaxy SIII.Takze volba je jasna,proc platit vic,kdyz tu nejvetsi vyhodu super displej to stejne mit nebude.A na ten procak orion,bude optimalizovanych her bude velmi malo.