Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xmen201 20. 3. 2011 16:37

Cau kluci.Jen pro upresneni jak to bude s galaxy SII v cr.Samsung nema dost Super Amoled Plus displeju a ani dostatecne mnozstvi svych procesoru orion.Takze na trzich jako jsme my bude model s Tegrou 2 a Super TFT displejem.Co se tyka displeje,je to prohra videl jsem testy a tenhle displej prekonava skoro uplne vsechny displeje,snad jen LG Nova se mu vyrovna.Co se tyka procesoru je to naopak vyhra,protoze ten Orion neni zase nejaka vykonova vyhra a Nvidie si velmi dobre Tegru pohlida a bude ji podporovat co to pujde-to znamena ze se hry konecne budou delat poradne a skoro i jednotne na android.Co se tyka mne tak,ja velmi ocenuji ze tady bude alespon Tegra 2,toho displeje je opradvdu skoda je SPICKA.Jinak skoda ze neudelaji model se Super Amoled Displejem a Tegrou 2.Ja osobne ale pujdu do LG Optimus 2X,designove se mi sice libi vice Samsung GalaxySII,ale LG ma zase HDMI vystup na TV,ktery ocenim daleko vic.Jinak samsung pod 15000Kc nepujde,LG bude stat pri startu 12000Kc,po pul roce desitku,samsung se zlevni az pri uvedeni galaxy SIII.Takze volba je jasna,proc platit vic,kdyz tu nejvetsi vyhodu super displej to stejne mit nebude.A na ten procak orion,bude optimalizovanych her bude velmi malo.
xmen201
Junior

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 20. 3. 2011 16:59

A tyto informace mas odkud?
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod xmen201 20. 3. 2011 18:08

Ty informace mam z prednich svetovych webu o mobilech a dale z diskusnich for.Hodne se da najit i na ceskem android foru,nejsem clovek co si cuca informace z prstu. :pozor Jinak fakt nechapu kdyz uz samsung udela takovou dokonalost jako SGII proc tam neda HDMI vystup.Nejaky bezdrat mne fakt nespasi,proto jdu do LGO2X,navic za ty prachy ... mnam. :tleskani
Naposledy upravil Fíla dne 21. 3. 2011 01:18, celkově upraveno 1
Důvod: tři tečky stačí
xmen201
Junior

Odeslat příspěvekod Polsonside 21. 3. 2011 16:45

No asi ho vyměním za Wave který bohužel jako velmi povedený telefon doplatil na nepodporovaný systém.Pár věcí, které se mi moc nelíbí na novém GalaxySII.

Oproti LG Optimus 2X bídně zpracování repro,navíc v zádní části krytu, mě se u Wave kladně projevilo vyvedení repro na horní straně.
Micro USB nemá už krycí roletku, proč, překročený rozpočet či co?
Chybí HW tlačítko fotoaparátu, případá mi vcelku nepohodlné tisknou SW tlačítko na displeji.
Chybí HDMI, ostuda na vlajkovou loď ale obejdu se bez toho.

...jinak se zdá, že všechno ostatní mi vyhovuje,tak snad nebude stát víc jak 15 000,-
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod maxipes6 21. 3. 2011 20:56

Inak, ja mám zase informácie, že budú dve verzie SII. Verzia i9100 je s Orionom (Exynosom) a i9103 bude s Tegra 2. U nás na Slovensku už začal pred predaj tej verzie s Orionom a Super AMOLED+ displejom http://www.mp3.sk/samsung-galaxy-s-ii-i9100-black-p-107993.html
Samsung Galaxy S22 Ultra & Samsung Galaxy S20 & Samsung Galaxy A3 2017
VW Tiguan II 2.0 BiTDI 176kW/240k MR2017
Kia Cee'd II TX 1.6 GDi 99kW/135k MR2012
maxipes6
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 25. 3. 2011 15:49

Konečně MT, který mi padl hned do oka. Teď ještě počkat a vyzkoušet. U N8čky mi vadí, že při přehrávání videí, přes Wifi, se klip načte, ale po chvílích se zastavuje. Zajímalo by mně jestli to dělá i android. N8čce jsem dal přednost před SGS a toto mi dost vadí.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 25. 3. 2011 16:46

Na sgs přehrávání videa přes wifi jede v pohodě žádné sekání nexistuje,to se divím že stím má n8 problém.Já se také rozhodoval a tenkrát N8 ještě nebyla na trhu a dnes bych šel do Lg Optimus 2 to je dělo myslím že strčí do kapsy i sgs 2.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 5. 4. 2011 18:57

taky premyslim ze ho vymenim za vlnku no uvidime jeste jaka bude cena
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod Dejvi9999 6. 4. 2011 11:01

Tak mě se podařilo včera zničit Galaxy S, takže pokukuji co bude nahrada a netrpělivě čekám na tuhle novinku.... telefon vypadá opravdu super, zajímá mě hlavně ten displej a výdrž baterky prt u jedničky to nabíjení bylo dosti mizerné :(

Jinak se mě telefon pačí a koukal jsem první šedivky na objednávku pod 15tis. takže uvidíme jak se to s cenou vyvine :)
M45->OT 511->8310->6100->K700i->D500->W810i (512MB)->6500 slide (1GB)->N82 (2GB)->U900 Soul->N95 8gb->S8300->N97 32Gb->E72-> Galaxy S 8->Galaxy s II 16-> Galaxy s III Blue 16-> Galaxy s III White 16
Dejvi9999
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 6. 4. 2011 16:39

Dobre odpoledne vsem z Izraele,
prave jsem se dozvedel z www.gsm-israel.co.il,ze duvodem mirneho zpozdeni prodeje SGS 2 je rozhodnuti Samsungu navysit rychlost jeho dualniho procesoru z 1GHz na 1,2GHz.Pokud se to potvrdi(gsm-israel patri mezi seriozni servery),muze to byt vynikajici.Jen je dalsi otazkou,co vydrz baterie.Mozna take stoji za rozhodnutim o navyseni vykonu,ze Tegra 2 mohla byt rychlejsi oproti Exynos 4210.Ale to je jen ma osobni spekulace.
Co tomu rikate?
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 6. 4. 2011 17:50

Nic protože android 2.2 ani 2.3 nepodporuje dualní procesory takže pouze souboj firem htc,lg,samsung až bude vytvořen system pro tyto founy pak teprve bude mít cenu ho koupit zatím je to jen hračka která nemá žadnou podporu takže spíše budoucnost mobilů.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 6. 4. 2011 20:05

DEKUJI,prave jsi mi ztlumil euforii:-).
Ale samozrejme,ze mas pravdu.
Ale na 2.stranu je tu vetsi sance,ze smartphone s takovymi parametry nejspis bude moci aktualizovat na Android 2.4.Proc by jinak prepisovali veskerou dokumentace(pokud to potvrdi),vlastne vse,co do te doby rekli,napsali a na videich ukazali hlavne na ruznych veletrzich ve svete.To neni jen tak.Snad se Samsung probudil a aktualizace na novejsi verze OS nebude prodluzovat do nekonecna jako to udelal s Froyo u SGS 1.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod MartinChroust 8. 4. 2011 07:18

Tak nárust taktu pravděpodobně přišel kvůli větší konkurencechopnosti, dobrá zpráva je ta, že předělávání procesoru (možná ho jen přetaktují?) nebude mít vliv na dubnovou dostupnost na některých světových trzcích.
Šéfredaktor SamsungMania.cz
MartinChroust
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 8. 4. 2011 07:49

Dobre rano,
co takto ctu na netu napr.o jeho prichodu do Izraele ci Australie,ocekava se nejdrive v kvetnu-cervnu.
Vetsinou temer vsechny nejlep.smartphony zacinaji v UK.Tam si nejsem jisty,kdy prijde na britsky trh.Uvidime?
Snad nebude plny bugu,ale predesla verze.

Refael

-- 8. 4. 2011 07:50 --

Chtel jsem napsat:"jako predesla verze".
Omlouvam se za chybu.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod MartinChroust 11. 4. 2011 09:47

Podle nějakého anglického zdroje je stanoven prodej Galaxy S II pro Evropu koncem dubna, uvidíme.
Šéfredaktor SamsungMania.cz
MartinChroust
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka