Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dejvi9999 19. 5. 2011 12:46

já objednal ráno v obchodě Samsungu a už je na cestě domů jinak dostupný opravdu jen tyto dva obchody....
M45->OT 511->8310->6100->K700i->D500->W810i (512MB)->6500 slide (1GB)->N82 (2GB)->U900 Soul->N95 8gb->S8300->N97 32Gb->E72-> Galaxy S 8->Galaxy s II 16-> Galaxy s III Blue 16-> Galaxy s III White 16
Dejvi9999
Junior

Odeslat příspěvekod steklin 19. 5. 2011 13:55

Tak už ho mam připravenej k vyzvednuti, tak za hodku koncim v praci a jedu pro nej :) Ta hodina bude snad nejdelsi v mym zivote.
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 19. 5. 2011 17:55

Hezky vecer vsem,

rad bych se zeptal i uzivatelu na kvalitu WIFI.Ted jsem se dozvedel z fora,ze jeho zachytavani signalu je podstatne horsi nez u SGS.

Tez pry je nizka kvalita pm3 oproti predchozimu typu a samovolnemu vybijeni.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 19. 5. 2011 18:00

Klasikaaa..vsichni zavrtany do telefonu a zadny info.
Chcem postrehy:D Jak vokazuje ten novej displej a tak. Mam desire hd,trosku se bojim toho touchwizackyho prostredi.Presel taky nekdo z htc?
Ja myslel,ze si ho zkusim v Londyne,ale vosahal jsem si maximalne toak maketu:D
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod steklin 19. 5. 2011 22:28

Tak ja se teda obetuju a neco sem napisu. Pred SGS 2 jsem mel HTC Touch Diamond....Prvni, co me zaujalo po spusteni je ohromne nadhernej displej....jako fakt supr (barvy, kontrast) - proste parada. Pro ty, co se bojí, ze jemnost displeje je jenom 7300 bodu/cm2, tak muzu rict, ze at koukam jak koukam, tak proste nezaostrim jedinej bod....
K prostredi Touchwiz: Je to pro me neco novyho, takze se s tim tak nejak seznamuju, ale jde defakto prizpusobit, jak chcete - ruzne skiny hodin, pohybliva pozadi.
Prvni dojem: Nemuzu to popsat, ale ten mobil je zatim uzasnej.
Pokud mate kdokoliv nejaky dotaz, tak sem napiste, zkusim, snad i s jinymi stastlivci odpovedet.

Tak a ted si jdu zase hrat :P
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod zvirotsky 19. 5. 2011 22:48

Mě by prosimtě zajímalo, jestli umí přehrávat formáty: MkV,MOV,FLV(Prostě formáty youtube)
zvirotsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dawe91 19. 5. 2011 23:06

Wi-Fi signál, kvalita hudby. Díky ;)
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod hikari 19. 5. 2011 23:19

Chcem sa spytat, ako vyzera Facebook?? Vyzera tak ako na pocitaci?? aj s chatom??

A dalsia otazka. Budem mat ten telefon z rakuska z T-Mobilu. Urcite bude blokovany, myslite ze sa bude dat odblokovat ked je to tak novy telefon??

A este jedna vec. Ako s updatami kedze tam bude rakusky firmware?? Myslite ze by to islo updatnut aj na slovensku??

Dakujem.
hikari
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AtoM 20. 5. 2011 00:44

hikari: Buď si můžeš v prohlížeči zapnout klasickej facebook jako na PC (klasickou, mobilní nebo dotykovou verzi), nebo použít pohodlnou aplikaci pro android, která už umí chat
http://www.youtube.com/results?search_q ... droid&aq=f
AtoM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod steklin 20. 5. 2011 06:10

Tak formáty, co to umí přehrávat jsem ještě nezkoušel....nahrál jsem do telefonu zatím jenom hudbu. Ale už při zapnutí byl na ploše widget Youtube...mkv to určitě umí ale nevím, jak to bude s kodekama.
Wi-Fi signál: u sebe v podkroví jsem na starýho Diamonda Wi-Fi nechytl, na SGS 2 celkem v pohodě...takže pro mě určitě dobrý.
Kvalita hudby: Pustil jsem si jen 2 songy a zvuk to má dobrej (jsou tam různá nastavení, jako ekvalizér a zvukové efekty). Akorát, co mě štve je to, že reproduktor má na zadní straně ve spodní části, takže, když ho položíte na stůl tak je zvuk tlumený. Ale jinak za mě dávám audiu 2++
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 20. 5. 2011 07:10

Děkuji, jinak ten sound by tlumený být neměl, proto je na rozdíl od S I v tom záhybu, aby nenarážel zvuk do stolu :-)
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod steklin 20. 5. 2011 07:22

Právěže ten roproduktorek je v té tlustší části dole, kterou leží na stole. V žádném záhybu není....přesně, jak je tady na obrázku: http://www.mobilmania.cz/ShowFullThumbN ... y%20S%20II
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 20. 5. 2011 07:37

Ona ta finální verze je celá trošičku jiná, co se konstrukce týče. Ten záhyb u těch prototypů byl větší :-)
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod themates 20. 5. 2011 07:40

jinak nechapu ze se tu resi kvalita hudby z toho repracku kdyz tu nekdo rikal ze se mu nezda zvuk u hudby tim je mysleno vystup jack na sluchatka ze to tam mezi skladbama jde slyset jak to sumi bavi se o tom lidi i na androidforu.

BTW: Jinak teda by me zajimalo jak hodne je ten zvuk stlumen polozenim na stul nebo na postel zady...jinak jako vyhodu jsem bral u SGS I ze jsem zacpal diry repracku a nebylo nic slyset (dobre kdyz zapomenete vypnout zvoneni a sedite na prednasce nebo jste nekde v cekarne a nechcete delat kraval takhle dokazete rychly ztlumit i po hmatu kdyz jej mate v kapse.

PS: Prosim Vas a nedelejte tu bordel at se tu daji najit SERIOZNI dotazy a odpovedi.
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 20. 5. 2011 07:48

Možná by nebylo na škodu info o celém přístroji po několika dnech užívání myšleno pro i proti.
rajs
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka