Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marcelkor 26. 5. 2011 15:28

No právě, taky na to nemám odvahu, zejména když nejsem silný v angličtině, každý nadává na kies, někomu se neukaze připojený telefon. Já jsem vůbec nevěděl o co jde,když jsem měl SGS , ale když jsem kies nainstaloval, pouze jsem pripojil telefon k netbooku, vyskočilo na mně nový firmware k dispozici , jednou jsem klikl a bylo to v pohodě , vůbec si nedokážu představit, že by to šlo jednodušeji. Mám ještě htc incredible a nedávno jsem aktualizoval přímo z telefonu na 2.2.3 ,to je úplně ten nejlepší způsob. V galaxy s II je tahle možnost taky, doufám že tam není jen tak pro parádu. Osobně nechápu , proč se do toho sere český samsung , když by stačilo vydat jednu verzi firmwaru pro celou evropu.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod jack16 26. 5. 2011 15:59

Takže když to hodím přes Odin tak tam budu mít nejnovější firmware které bych se tu třeba nikdy nedočkal? Protože ta baterie me vážně s...jinak červený flek mi to nedělá. To je OK. Díky za rady
jack16
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 26. 5. 2011 16:18

Přes Odin se tam dá nahrát ta nejnovější KE7, ale nevím jak výrazně se zlepší baterka. Myslím, že je to obecně problém Androidu 2.3.3
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod Hitman84 26. 5. 2011 16:48

Zdravím fanoušky SGS II. :-)) Chci se zeptat št'astných majitelů na kvalitu zvuku hudebního přehrávače skrze sluchátka - je to pro mě poměrně dost důležitá funkce, u které nasadil můj iPhone 4 lat'ku docela vysoko a podle komentářů které jsem si na několika místech přečetl, na tom SGS II v tomto ohledu není zrovna nejlíp :-l Zvláštní, vzhledem k tomu že SGS I v tomto směru srovnávali s iPhonem..
Můžete prosím někdo kvalitu zvuku porovnat se zmiňovaným iPhonem, Samsungem Wavem, či Nokií N95 8GB, které mám naposlouchané?.. Sluchátka mám Koss Porta a t-JAYS.. Děkuji

Hlasitost je předpokládám SW nastavitelná někde v servisním menu, pokud by mi v základu nestačila, je to tak?

Jinak mi telefon až na absenci NFC, projektoru, televize, stereoreproduktorů, 3D displeje, optického zoomu, FM transmitteru, apod. ve všem vyhovuje - DualSim nepotřebuji :) No, mohl by být ještě z kovu a skla ;-)
Hitman84
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 26. 5. 2011 18:01

už sem to tady psal,sgs2 na iPhone nemá,pro mě je to velkej rozdíl kterej bych nezkous...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod hikari 26. 5. 2011 19:26

Myslite ze by bol dobry napad kupit polsku verziu samsungu galaxy S2??
Je taka ista ako ta pre Slovensko aj Cesko??

Dik.
hikari
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marcelkor 26. 5. 2011 19:41

Je to vždycky stejný, já měl šedivky ze všech možných koutů evropy a nikdy žádný problém s ničím. Tedy pokud ti nezáleží na tom swipe, ten asi nebude podporovat češtinu.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 26. 5. 2011 19:55

Je sice fakt, že mám zlomenou simku a zítra si jdu pro novou, ale ani včera, když se mi šlo ještě dovolat, se mi nenačetl telefonní seznam, a když mi někdo volal, tak se neukázalo ani jeho jméno. Nevíte, čím to je? Místo telefonního seznamu tam mám milion profilů z facebooku.
+ Jak se minimalizují aplikace?

Hitman84 píše:Zdravím fanoušky SGS II. :-)) Chci se zeptat št'astných majitelů na kvalitu zvuku hudebního přehrávače skrze sluchátka - je to pro mě poměrně dost důležitá funkce, u které nasadil můj iPhone 4 lat'ku docela vysoko a podle komentářů které jsem si na několika místech přečetl, na tom SGS II v tomto ohledu není zrovna nejlíp...

Zvuk je dobrý, akorát si ho musíš v ekvalizéru nastavit naplno nebo zapnout funkci 5.1, ve sluchátkách je to slabší. Já jsem též zvyklý z LG Areny, který měl Dolby digital, basy v luxusních sluchátkách a pod.
Naposledy upravil Fíla dne 27. 5. 2011 10:42, celkově upraveno 1
Důvod: citace zkrácena
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod Gandy99 26. 5. 2011 20:23

Taky už mam objendáno, ale na Sunnysoftu píšou "Očekáváme, že 3.6. bude zboží u vás díky přepravní službě DPD nebo Obchodnímu balíku České pošty." :( budu čekat ještě 8 dní ! :((
Gandy99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dawe91 26. 5. 2011 21:05

Proč nezkusíš Elektroworld? Tam ho mají i levnější.
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 26. 5. 2011 21:10

Zajimave je ze jeste vcera meli dodani 30.5 a to jsem si jeste objednal v te dobe tak nevim jestli se to 3.6 vztahuje i na mou objednavku nebo ne.
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod Jericho.82 26. 5. 2011 21:54

Dobrý den.
Nevíte jak to je, popř. bude s aktualizacema firmwaru na Galaxy S II? Zda bude Samsung chrlit aktualizace jednu za druhou jako Nokia na Symbian nebo se bude opakovat problém jako u Samsungu i8910 HD, kdy až po sepsání petice uživatelů došlo ze strany Samsungu k vydání aktualizace, která opravovala chyby původního firmwaru?
Jericho.82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KavkaRooter 26. 5. 2011 23:05

Hitman84: Ahoj, dneska jsem si pro něj byl v Sunnysoftu a moc to nemám nastavené ale zdá se že hraje opravdu trochu hůř. Přecházím N95 8GB.
Naposledy upravil Fíla dne 27. 5. 2011 10:42, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
KavkaRooter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dawe91 26. 5. 2011 23:14

Chce si to pohrát s ekvalizérem. Jako výchozí nastavení má děsné.
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod beat 26. 5. 2011 23:17

O jakém problému s baterií tu mluvíte?
beat
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka