Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fajn.snek 27. 5. 2011 13:20

Myslíte, že S2 nabídnou operátoři skutečně od 1. června ? Vysvětlovalo by to, proč tenhle týden nebyly skoro žádné kusy, že si velkou dodávku stáhli operátoři... Docela čekám, až ho nabídne O2.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 27. 5. 2011 13:42

U těch her je to logické, některé mají až 500MB, což není od PC her daleko. Takže telefon tenký jako list se musí trošičku zahřát, je to logické. Si sáhni dospodu notebooku. Nemusíš ani hrát, stačí pár sekund videa z YouTube ve FullHD (1080p).
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 27. 5. 2011 14:08

Hlavne doufam ze hned v pondeli naskladni vetsina e-shopu to cekani jek nevydrzeni. Od operatora bych telefon nikdy nechtel ty reklamy a upravy v telefonu to bych nesnesl, parkrat jsem to zazil a uz nikdy vic, za zadnou cenu ani kdyby byl o 2 tisice levnejsi.

-- 27. 5. 2011 14:53 --

Zajimalo by me jak je na tom graficky cip v SGS2 oproti SGS1. Nikde jsem nenasel zadnou diskusi ani porovnani vykonu...
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod Marcelkor 27. 5. 2011 15:44

Všiml jsem si , že displej má problémy se zobrazením šedé barvy, dělá to takové čáry a různé odstíny, je to vidět například na smartmania.cz kde je šedý podklad. Vidíte to taky?
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod RobCZ 27. 5. 2011 20:00

Hitman84 píše:Můžete prosím někdo kvalitu zvuku porovnat se zmiňovaným iPhonem, Samsungem Wavem, či Nokií N95 8GB, které mám naposlouchané?.. Sluchátka mám Koss Porta a t-JAYS.. Děkuji

Nemůžu srovnávat maximálně s HTC HD2 a SII jsem se zvukem na sluchátka naprosto spokojen !!
RobCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kkozi 27. 5. 2011 20:07

S tim zvukem ze sluchatek.Chce si to vetsinou pohrat s ekvalizerem. Mam Desire Hd a toho zvuku jsrm se skoro zhrozil. Casto jltaky pripojuju mobil do autoradia pres jack a takovou tu kazetku. Zvuk nebyl nic moc.Tak jsem stahnul poweramp a hle: hned basy,lepsi stredy a se zvukem jsem byl po kratkym kaborovani s ekvalizerem spokojenej.
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod Marcelkor 27. 5. 2011 23:23

Dnes vydal samsung aktualizaci foťáku pro náš telefon, ke stažení je na samsung apps v sekci nové. Myslím , že vyřešili ten růžový flek, ale zkoušel jsem to při umělém osvětlení tak zkusím zítra. Stáhne se to normálně ve formě aplikace - nainstalovat- otevřít- ok - pak se to asi 4 minuty aktualizuje a když je hotovo hned aplikaci zase odinstalovat. Bylo by docela fajn, kdyby takto samsung opravoval jednotlivé chyby, než čekat do nekonečna na celý firmware.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod Gandy99 27. 5. 2011 23:41

už se ho nemůžu dočkat, v průběhu příštího týdne se stanu jedním z doufám že šťastných majitelů tohoto telefonu :)
Gandy99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jack16 28. 5. 2011 01:51

Diky za tip. Sice jsem s tim problem nemel ale mam to stazene. Jeste aby se udelalo neco s tou vydrzi. To by bylo fajn.
jack16
Junior

Odeslat příspěvekod Ellcz 28. 5. 2011 02:17

POZOR POZOR ! Hlášení pro všechny ! KavkaRooter : Ty máš ale ***** kliku. Víš proč máš ten mobil ? :D Protože, doma bohužel mamka nezvedla telefon, protože nemohla. Jinak bych ho měl dnes já, no budu muset počkat do pátku. Ve čtvrtek do sunnysoftu přijde velká zásilka, a tak budou moc poslat ho všem. Prý to vyjde. Takže příští týden a máte ho všichni ;-) Kdo objednal od sunnysoftu ! Já bych ho už měl, ale jen nezvednete telefon, zavolají dalšímu ( Není čas u tohoto zboží volat znovu, dávejte si pozor, tyhle telefony se musí co nejdříve prodat. ) Všechny tyto informace mám od sunnysoftu. Mluvili jsme s nimi. Takže se těšte :-)

Přeji všem hodně zdraví.

P.S - Omlouvám se za případné chyby, přeci jen je noc jsme jen lidi a mě není dobře. A těším se hrozně moc na ten mobil :-)
Ellcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod haleot 28. 5. 2011 10:32

Zdravím všechny.
Prosím někoho, kdo vlastní tento telefon a kupoval jej přes Sunnysoft o informaci, co bylo v paměti telefonu. Totiž nedopatřením jsem zformátoval paměť v telefonu a ne vloženou paměťovou kartu, kterou jsem chtěl před prvním použitím v přístroji zformátovat. Já hlava děravá. Prosím popřípadě o foto nebo "vypsání" stromové struktury (složky, adresáře...) Nemám zdání totiž, o co jsem touto nevratnou chybou přišel a zda-li se dá eventuelně od někoho (kdo si uložil původní obsah-data z nového telefonu) tyto mnou nechtěně smazaná data z paměti telefonu získat zpět. Předem všem moc děkuji a při formátování si dejte velký pozor i v názvu zařízení-úložiště dat, co formátujete. Já ten omyl udělal, bohužel.
Dík
haleot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ellcz 28. 5. 2011 10:51

Jé, to je hrozný :D.... Škoda že ho nemám hned bych ti rád poradil. Ale kdybych si tohle udělal já asi bych nevim co...

Jak se ti to vůbec podařilo ? Mě by to snad ani nešlo jsem génius přes tyhle věcičky.
Ellcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 5. 2011 11:07

No pochybuju, že v telefonu něco bylo, možná nějáké tapety od Samsungu ??
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod RobCZ 28. 5. 2011 11:30

Marcelkor píše:Dnes vydal samsung aktualizaci foťáku pro náš telefon, ke stažení je na samsung apps v sekci nové. Myslím , že vyřešili ten růžový flek, ale zkoušel jsem to při umělém osvětlení tak zkusím zítra. Stáhne se to normálně ve formě aplikace - nainstalovat- otevřít- ok - pak se to asi 4 minuty aktualizuje a když je hotovo hned aplikaci zase odinstalovat. Bylo by docela fajn, kdyby takto samsung opravoval jednotlivé chyby, než čekat do nekonečna na celý firmware.

Tak u mě pořád zůstává skvrna
RobCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marcelkor 28. 5. 2011 11:49

Bohužel , mně taky.
Marcelkor
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka