Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ellcz 28. 5. 2011 21:56

Já nevím, nechci tě zbytečně někam posílat aby jsi ho reklamoval...

Kdybych byl na tvém místě, tak bych možná napsal Samsungu jestli je to normální... Jinak mě nic nenapadá :oops:
Ellcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mraida 28. 5. 2011 21:59

Tak nevím mám SGS II tři týdny koupen v Sunnysoftu. Růžový nádech jsem nezaregistroval, možná když to tu čtu tak se jen zdá ale musím se na to soustředit takže je to témeř nevidno a fotky jsou pěkný bez žádných fleků či jiných bludů zde zmiňovaných, dále wifi i mobilní data bez problému citlivost wifi v poho internet běží jak po másle. Baterie drží slušně vydrží v pohodě celý den a to jsem celkem náročnej a samca využívám se vším všudy data,wifi,icq,sms,foto,hovory,počasí po 3hod. téměř denně. O víkendu zatěžuji málo takže sobotu i neděli vydrží. Když to zhrnu tak SGS II mě osobně běží bez jakýchkoliv problémů, žádnej problém jsem nenašel. Mám dva kámoše co ho taky mají a jsou spokojeni jako já. Snad jen že se nedá vypnout zvuk uzávěrky při focení. Před SGS II jsem byl majitelem rok SGS I. Cena je sice poněkud vyšší ale je to novinka a novinek se stím počítá, jak opadne první vlna půjde dolů jak u SGS I.

ještě dodatek vše co se píše negativního o tomto founu berte s reservou protože mezi lidma je spousta štouračů kteří na všem najdou něco i kdyby to bylo nevím co ... podívejte se problém nokií s načervenalým displejem a kolik jich je v oběhu a jejich majitelé s tím žijí a vlasy si netrhají.
Naposledy upravil mraida dne 28. 5. 2011 22:08, celkově upraveno 3
mraida
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ellcz 28. 5. 2011 22:01

Děkuji ti. Díky tomu vím že mobil je vlastně bez problémů. Takhle mi to stačí :-)

Komunikace se Sunnysoftem je na dobré urovni. Vše jsem se dozvěděl, ten příští týden vyjde určitě. Tak se těšte stejně jako já :D
Ellcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beat 28. 5. 2011 22:13

MHertel píše:Myslite ze ta skvrna na displeji je duvod reklamace?
Vyfoť to, jestli můžeš..
beat
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 5. 2011 22:38

Tak problémy s SGSII jsou ... - najdeš tam i vyfocené pruhy a čmouhy na displeji :-\
anonymni

Odeslat příspěvekod Ellcz 28. 5. 2011 23:20

Ježiši Kriste. To není normální, když to tady každýmu jde normálně ( Většinou ) a v recenzích ani nikde nic o tom nepsali tak je to asi nějaká menší chybička u několika telefonů.

Jestli chceš plácat tady pořád to samý, tak jdi jinam. Nikdo o to nemá zájem. Máš tu jasně napsáno že každýmu to jde !
Ellcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fredddie 29. 5. 2011 00:26

Tady tyhle čmouhy a pruhy, růžový nádech, zelený nádech atd jsou vždy jen na úplně prvních kusech telefonů a ty se k nám do ČR nikdy nedostanou. Vždy je to jen otázka pár uživatelů na xda.... Tohle je naprostá blbost pořád rozebírat.
Fredddie
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 29. 5. 2011 05:49

No nerad se přidávám ale jak zde řekl lubos1975
tak ty vady jsou a nejen u nás v Čechách ale po celém světě takže je stejné jako s Sgs1,je to smutné že zde uživatelé nedokáží přiznat,že přechod ze symbianu či jiného systemu na android je jak přechod na letadlo a že telefon stojí 15000kč a nese si od počátku prodeje známku nespokojenosti uživatelů je jisté stačí projít několik debat.Nehaním Sgs2 ale spíše počkám až Samsung vyladí tyto chyby pak budem moci koupit prima stroj zatím se ale spíše člověk koukne ke konkurenci uvidíme jak dopadne Htc sensation.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Marcelkor 29. 5. 2011 07:34

Já jsem přešel z SGS na htc incredible , vydržel mi přesně měsíc a zase hned zpět k samsungu. Byl jsem zvyklý na nějakou úroveň displeje a najednou u htc byl displej jakoby za mlhou, černá byla fialová za celý měsíc jsem si nezvykl. Navíc vyzvánění bylo strašně potichu. Myslel jsem, že jsem puntičkář, ale čeho všeho si lidi všímaj, to čumím. Na růžovou skvrnu při focení bílé zdi bych nepřišel.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 5. 2011 09:20

Přesně tak, také nechci hanět SGSII , neboť vybírám právě mezi SGSII a Sensation , ale chci se o tom dozvědět co nevíc.
Nalhávat si že mám nejdokonalejší telefon a že se to čr netýká je naprostá hloupost, protože mnou výše uvedené problémy mají uživatelé v čr, kteří zakoupili telefon určený pro čr trh, viz. diskuze na ostatních forech ...

Nevidím jediný důvod proč bych tu neměl poukazovat na chyby SGSII, to že si nechcete přiznat chyby telefonu mi přijde naprosto dětinské , ale je to forum, takže se tu objevůjí různí lidé ...

Každý telefon má nějaké chyby , tohle jsem již zažil s LG Optimus 2x , 2jádro plné chyb a nedodělků.
To samé je teď SGSII , spousta chyb a problémů.

To "Marcelkor"
To že má Incredible S "oškliví" diplej Ti přišlo proto, protože SGS a SGSII mají barvy přepálené a vypadají jako omalovánky 8-)
anonymni

Odeslat příspěvekod vakaruru 29. 5. 2011 09:33

nevite nekdo jak je to s nahravanim a spoustenim aplikaci a her?? Mel jsem S 5230 a musel se slozite prehravat firmware aby slo neco na nem spustit. Je to u S2 stejne?? Mate nekdo s tim uz zkusenost??
vakaruru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marcelkor 29. 5. 2011 09:50

Nejde jen o barvy, na lcd je prostě jedna vrstva navíc,ten displej se strašně leskne a já v něm vidím spíš svůj ksicht ,než to co tam je. A venku je viditelnost skoro nulová. Je pravda ,že ty barvy u samsungu jsou trochu živější, ale u SGS II to jde ubrat a je to znát. Jinak v celkových parametrech superamoled jasně vede. A já jsem si nevšiml , že by někdo nepřiznal chybu u telefonu. Například u mně se objevuje jen ta růžová skvrna s těch jmenovaných. Ale ty posbíráš všechny chyby z fór po celým světě a chceš je cpát všechny do každýho telefonu. Tak to není. Nemůžu to pochopit s tou WiFi, tak citlivý příjem jsem u žádnýho telefonu ještě neměl. Já si vždycky čtu fóra o nových telefonech a kdybych se měl rozhodovat podle toho, tak si v životě nic nekoupím.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 5. 2011 10:32

Čerpám informace pouze z největšího fora pro androidy , to jest zahraniční XDA a největšího fora CZ pro androidy a to jest SVETANDROIDA . Na XDA chodí všichni kteří se zajímají o smatphony.
Například s SGS se všechny známe problémy neodstranily ani do teď. LG2x - o tom snad je lepší nemluvit, ten jsem měl a LG už nikdy doma nechci vidět.
Jsem zvědavý na Sensation, ale benchmarky neukazují právě oslňující výkon. I když skutečnost může být naprosto jiná. Třeba LG 2x vyšel benchmark perfektně , ale ve skutečnosti to je zalagovaná cihla.

Instalace her a programů :
Co třeba http://www.androidmarket.cz/ nebo pecky hry přímo od gameloft.com ?
Naposledy upravil anonymni dne 29. 5. 2011 10:35, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 5. 2011 10:36

Vakaruru:

Instalace her a programů :
Co třeba http://www.androidmarket.cz/ nebo http://cz.androlib.com/ nebo http://www.appbrain.com/ nebo pecky hry přímo od http://www.gameloft.com ?

Nebo stáhneš "někde" hru (soubor .APK) nahraješ na kartu do telefonu a pomocí nějakého File manageru (http://cz.androlib.com/android.applicat ... o-qzq.aspx) ten soubor spustíš a hra (program) se ti nainstaluje.
Naposledy upravil Fíla dne 30. 5. 2011 08:54, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvek upraven
anonymni

Odeslat příspěvekod poli13 29. 5. 2011 10:41

Ví se už, kdy bude v ČR dostupný MHL kabel? případně jak jste absenci tohoto kabelu řešili? jestli jste ho někde objednali v zahraničí? díky
poli13
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka