Berte to takhle, objednáváte telefon z internetu například Sunnysoft...
Není problém si ho objednat a v případě jakýkoliv problémů telefon do 14 dnů vrátit.
Aspoň já to tak udělám, je pravda, že je blbé vracet mobil už rozbalený a použitý, ale proč toho nevyužít, když tu je taková možnost. Za 14 dní zjistíte veškeré problémy a opravdu nemusíte nic řešit. Jestli bude mít telefon například růžový nádech, rychlé vybíjení baterie, v tomto případě nevidím vracení telefonu nutné, vše se opraví dodatečnými záplatami.
Bug s baterií má problém i moje přítelkyně na Samsungu Galaxy 3, někdy je to otrava a během dvou dnů nabíjíte jak o život, ale pak to zase měsíc jede v pohodě. Bohužel podpora od Samsungu na jiné telefony je děsná a a novější oficiální verze se třeba na Galaxy 3 ani nedočkáme.
Myslím si, že chyby tohoto telefonu je kus od kusu a doufám, že zrovna já narazím na dobrý kus, kterých je určitě více. Ve veškeré technice se najde kus, který je špatný. To by jste si pak nemohli koupit nic.

EDIT: zde je videjko Sesnasiton vs Galaxy s2 http://www.youtube.com/watch?v=02TekYYT3J0