Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod khedeja 29. 5. 2011 10:44

Zdravím, také mě děsí problémy tohoto telefonu.
Berte to takhle, objednáváte telefon z internetu například Sunnysoft...
Není problém si ho objednat a v případě jakýkoliv problémů telefon do 14 dnů vrátit.
Aspoň já to tak udělám, je pravda, že je blbé vracet mobil už rozbalený a použitý, ale proč toho nevyužít, když tu je taková možnost. Za 14 dní zjistíte veškeré problémy a opravdu nemusíte nic řešit. Jestli bude mít telefon například růžový nádech, rychlé vybíjení baterie, v tomto případě nevidím vracení telefonu nutné, vše se opraví dodatečnými záplatami.

Bug s baterií má problém i moje přítelkyně na Samsungu Galaxy 3, někdy je to otrava a během dvou dnů nabíjíte jak o život, ale pak to zase měsíc jede v pohodě. Bohužel podpora od Samsungu na jiné telefony je děsná a a novější oficiální verze se třeba na Galaxy 3 ani nedočkáme.

Myslím si, že chyby tohoto telefonu je kus od kusu a doufám, že zrovna já narazím na dobrý kus, kterých je určitě více. Ve veškeré technice se najde kus, který je špatný. To by jste si pak nemohli koupit nic. ;-)

EDIT: zde je videjko Sesnasiton vs Galaxy s2 http://www.youtube.com/watch?v=02TekYYT3J0
Naposledy upravil khedeja dne 29. 5. 2011 10:53, celkově upraveno 1
khedeja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MHertel 29. 5. 2011 10:53

Nevi nekdo prosim jak je to s reklamaci? napr koupim telefon v Brne v Datartu a je mozne ho reklamovat v Datartu treba ve Zline? Nebo musim primo do pobocky kde jsem to koupim?
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod khedeja 29. 5. 2011 10:54

Můžeš ho reklamovat v jakékoli prodejně Datart, nebo přímo v prodejnách samsungu.
khedeja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MAXMAX 29. 5. 2011 11:02

Funguje někomu Skype for Android- nechce se mrcha připojit k účtu :-D
MAXMAX
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 29. 5. 2011 11:25

Tak to je dobra zprava diky

-- 29. 5. 2011 11:35 --

Ruzova skvrna mi po udatu fotaku zustala ale zda se mi ze hodne mala ted predtim to byl flek skoro pres celi displej na bile zdi tedka je mala a prekvapila me kvalita prijmu signalu u SGS jsem pri 1 carce velice spatne rozumel kdyz mi nekdo volal ted mam 0-1 carku (meni se) a rozumim ciste.

-- 29. 5. 2011 11:50 --

S diktovanim SMS mam problem v telefonu mam nastavene vse cesky a kdyz mluvim napise to vzdycky anglicky nejaky nesmysl. Dokonce je tam napsane listening misto posloucham. Tak co delam spatne?
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod fulminatrix 29. 5. 2011 12:21

Ake mate skusenosti s Polaris Office? Co som pozeral tak to vyzera byt v sucasnosti asi najlepsi mobilny nastroj pre pracu s dokumentami a asi najblizsie k PC. Na stranke ale vyrobca pise ze je pre pouzitie s Whiz UI. Download som nikde nenasiel. Je to aplikacia ktora je urcena vylucne len pre Samsung, alebo je mozne stiahnut ju napr. aj na Sensation?

A este by ma zaujimalo ci Android umoznuje automaticku synchronizaciu priecinkov v telefone s priecinkami v PC. Chcem mat v mobile vsetky dokumenty ktore mam v PC a usetrilo by mi kopu casu keby si telefon po pripojeni k PC dokaze porovnat svoje priecinky s tymi v PC s rovnakym nazvom a navzajom si zosynchronizovat obsah. Bohuzial na Symbian som zatial nic take nenasiel.

Co sa tyka USB OTG, skusali ste to s obycajnou redukciou z micro USB na USb samicu? Cital som ze by to vraj malo fungovat a netreba tak kupovat original drahu redukciu ktora este ani nie je dostupna.
Niekde som tiez nasiel info ze USB OTG by malo oficialne fungovat na Androide od verzie 2.4. Znamena to ze to zrazu pojde na vsetkych Androidoch s prislusnou redukciou, alebo na to musi vyrobca prisposobit telefon hned od zaciatku?

Dik za odpoved
fulminatrix
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 29. 5. 2011 12:34

Polaris office me mile prekvapil proti te hruze na SGS 1 ktera se nedala skoro pouzivat je toto exceletni aplikace ;-)
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod beat 29. 5. 2011 13:05

lubos1975 píše:Nevidím jediný důvod proč bych tu neměl poukazovat na chyby SGSII, to že si nechcete přiznat chyby telefonu mi přijde naprosto dětinské..
Klid. Už jsem psal, že telefon nemá chyby. Ty to tady popisuješ, jako by byl SGS2 vadný telefon, ale on vadný není. Můžou se najít některé vadné kusy, ale takto je to se vším. Koupíš si rohlík s pilníkem, jogurty se sklem, auto kterému se druhý den rozsype převodovka...telefon, kterému odejde GSM modul..

Ale ty tady mluvíš o VADNÉM telefonu. To by znamenalo, že telefon má CHYBNÝ návrh. Ale on nemá. Je to dobrý telefon. Ano, některé kusy mohou být špatně vyrobené, ale to je zcela běžné..
Četl jsem množství problémů iPhone 4, různých Nokií....
Okolo HTC se točí skupina ultrafan, kteří nejsou schopni přiznat chyby telefonu, takže diskuse o HTC neberu moc vážně.

Pokud si chceš koupit telefon, máš možnost si zajít do obchodu...osahat a vyzkoušet si konkrétní kus(udělal jsem) a pokud narazíš na vady(displej, foťák, pomalost, ...) nemusíš ho kupovat. Proč by mě jako zákazníka mělo zajímat, že někde ve Švédsku má jeden člověk problém s foťákem? Stejně tak ti můžu najít člověka, kterému v Itálii shořelo Ferrari za mnoho milionů korun - výrobní vadou.
Osobně si myslím, že to trochu přeháníš. Vždy se najdou lidé, kteří mají problémy s nějakým výrobkem.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Marcelkor 29. 5. 2011 13:21

Přesně tak a hlavně poukazovat na chyby může jen ten, kdo má s tím telefonem zkušenosti, nebo ho vlastní a nemůže mně přeci někdo přesvědčovat, že můj telefon je v hajzlu, když šlape úžasně. Já bych byl první , kdo by řval, že za takový prachy je to k ničemu.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod hopik007 29. 5. 2011 13:36

@ beat: lepe jste to napsat nemohl. Ackoliv to nekterym lidem nevysvetlite.

Je mozne si nekde tento foun v Brne osahat?
hopik007
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 29. 5. 2011 14:15

poradí mi někdo naky internetový obchod, kde tento mobil mužů koupit? Pokud možno,tak distribuce pro český trh, což znamená plně v češtině.. Doufal sem,že bude u vodafone s dotací, ale ted to moc dobře nevidím, když mají exkluzivitu pro Htc.. Podle mne je S2 lepší.. Už jen ten display a paměť Ram
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod Gandy99 29. 5. 2011 15:28

Gandy99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marcelkor 29. 5. 2011 16:03

No to je výrazná menšina těch ,co vlastní SGS II, kde je napsáno ,že ta roleta má být jednobarevná? Přeci kdyby to mělo být displejem , musela by být půlka žlutá všude.
Marcelkor
Junior

Odeslat příspěvekod themates 29. 5. 2011 16:32

Ja sem presel z SGS1 na SGS2 a proste jsem spokojen vsechno slo k lepsimu jen me vadi ze microSD se da vytahnout jen po vyjmuti baterky a na displeji se mi udelaly mikrosrabance kdyz jsem jej mel v kapsy se sluchatky (uz jej nosim v obalu - nemuze se mu nic stat).

PS: Lidi na forum pisou hlavne kvuli necemu co jim vadi (takze to bud jsou lidi co muzou mit potencialne vadny kus nebo proste nevi protoze je to jejich prvni Android..) vetsina lidi proste na forum nepise kdyz maji telefon v poradku.
Naposledy upravil Fíla dne 30. 5. 2011 08:56, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvek upraven
Nokia 5510-> SE T68i-> SE K310-> HTC Touch Pro-> SGS-> SGS2-> SGS3-> SGS4-> Lenovo P70 -> LG G4 -> SGS7 -> SGS9
themates
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 29. 5. 2011 16:38

lubos1975 v tvém věku by jsi mohl mít trochu rozum, mluvíš jak malé děcko.
Četl jsem všechny diskuse na svetandroida.cz a někteří lidi jsou stejný puntičkáři jako ty. Tak můžeš jít diskutovat tam ;-) Jako dělat fotky displaye pak je upravovat ve Photoshopu, abych tam našel nedostatek, mu přijde fakt už demence, to se na mě nezlob. Nekupuju si mobil, abych na něm hledal chyby
fajn.snek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka