Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ondra_1892 1. 6. 2011 20:58

Jo, dobře, vim, ale chápeš jak to myslím, ne? Je mi jasný, že když budu ten mobil kupovat, tak to zaplatím s DPH, ale jestli mi pak stát, respektive berňák vrátí ty peníze? Nevím jak bych to už jinak vysvětlil.
ondra_1892
Junior

Odeslat příspěvekod paveldrs 1. 6. 2011 21:03

ondra_1892: O2 je plátce DPH. Pokud ty jsi plátcem DPH, tak nevidím problém. Nicméně ze tvých otázek mám pocit, že v tom nemáš úplně jasno, nic ve zlým...
paveldrs
Junior

Odeslat příspěvekod ondra_1892 1. 6. 2011 21:07

To, že je O2 plátce vím taky ;). Mluvím tady, jestli to jde i u Vodafone? Já sám osobně nejsem, ale to není podstatné ;).
ondra_1892
Junior

Odeslat příspěvekod fire.man 1. 6. 2011 21:15

Dobrý večer,
má někdo zkušenosti s tímto telefonem a geocachingem? Díky.
fire.man
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 1. 6. 2011 21:26

DPH vubec nereste... ty musis koupit s DPH a odecist si to nemuzes ani ti ho nevrati. to se dela jen pokud mas firmu a kupujes to na firmu... pak tam uz mas, nevim v jakych situacich, ze to DPH neplatis... a mam pocit, ze musis toho koupit vic za vic penez.... ale ty jako mala ryba tohle vubec neres =) DPH se nvyhnes
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 1. 6. 2011 21:41

No to je debata, Vodafone je samozrejme platce DPH take.
Naposledy upravil fido_cz dne 2. 6. 2011 07:12, celkově upraveno 1
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 1. 6. 2011 22:02

lidi, jak je to s baterkou ? kdyz dostanu mobil, je lepsi kdyz to necham dvakrat trikrat uplne vybit, kdyz si to rekne o stavu a pak zase nechat uplne nabit, nebo je to jedno ? =) aby mi baterka vydrzela co nejdyl =)
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod kalich. 2. 6. 2011 08:07

chtěl bych se zeptat na něco ohledně přechodu z jiný platformy. Mám N900 s Maemem a chtěl bych přejít na Android a S2. Jde mi hlavně o přenos kontaktů z N900. Mám jich asi 700, ale jsou v tom i kontakty z FB, Twitru, Skypu a ICQ. Doufám že je nějaký způsob, třeba přes webové rozhraní, abych si ty kontakty mohl přenést.... A když by nějak šly i SMS tak bych byl rád, ale bez toho se v nejhorším obejdu. Dík za info :-)
Dell XPS 15 Touch, Windows 10 64Bit
Samsung Galaxy Note III 32GB + 64GB karta + Galaxy Gear
kalich.
Junior

Odeslat příspěvekod michal.h 2. 6. 2011 08:09

fire.man píše:Dobrý večer,
má někdo zkušenosti s tímto telefonem a geocachingem? Díky.

já jsem s ním již pár kešek našel, přesnost není úplně ideální (+/- 10m průměrně, někdy i lépe), používám bezplatnou aplikaci c:geo a jsem spokojený
michal.h
Junior

Odeslat příspěvekod fire.man 2. 6. 2011 08:58

michal.h píše:já jsem s ním již pár kešek našel, přesnost není úplně ideální (+/- 10m průměrně, někdy i lépe), používám bezplatnou aplikaci c:geo a jsem spokojený

+- 10metrů je dost. Teď používám E72 a tam je gps perfektní. Můžu se zeptat v jakym terenu jsi hledal? Jestli v nějaké zástavbě, kde není dobrý signál, nebo v lese? Já mám problém v zástavbách, ale v lesích mi to ukazuje supr. A ještě bych na tebe měl jednu otázku. Jak dlouho ti při kešování vydrží baterie? Díky.
fire.man
Junior

Odeslat příspěvekod medial 2. 6. 2011 10:43

Ahoj, je to trošku OT.
Mám zájem o S2 a koukám po tarifech t-mobile. Je tam 50 min, 100 sms, 100 mb fup, bla bla ... chci se zeptat, když třeba provolám jen 30 min, resp 30 sms ... jestli ten zbytek (20 min, 70 sms) se mi přičtou na další období (měsíc). A ještě jestli je v mobilu nějaký ukazatel vyúčtování, kolik mi ještě zbývá .. Ještě jsem paušál neměl, takže proto takové naivní otázky. Dík za schovívavost. :-)
medial
Junior

Odeslat příspěvekod zvirotsky 2. 6. 2011 11:29

To je podle toho jakej tarif si vybereš...jak se jmenuje?
zvirotsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod medial 2. 6. 2011 11:45

Bav se za 228,- + internet standart
medial
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 6. 2011 12:08

Rizekk píše:lidi, jak je to s baterkou ? kdyz dostanu mobil, je lepsi kdyz to necham dvakrat trikrat uplne vybit, kdyz si to rekne o stavu a pak zase nechat uplne nabit, nebo je to jedno ? =) aby mi baterka vydrzela co nejdyl =)

ne, to nema smysl, to se pred lety delalo u starsich typu baterii (tusim to byly niklo-cadmiove :hm ) ... soucasnym naopak uplne vybiti moc nesvedci ... klidne vecer dat nabit i kdyby ste meli 80 procent baterky ...
Naposledy upravil anonymni dne 2. 6. 2011 12:12, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod GiFu 2. 6. 2011 12:11

Co neprovoláš se převádí do dalšího měsíce. Kvůli tomu jsem skončil s paušálem a mám tvist. Při skončení jsem měl převod 4.500,- kč. Furt jsem musel platit a neměl s kým provolat. Mám firemni mobil.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka