Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kike007 2. 6. 2011 13:41

Takze co delat kdyz si donesu novej mobil domu. Dat na nabijecku? Nebo nechat uplne vybit a pak nabit? Aby v tom nebyl zakopanej pes proc se nekomu vybije za par hodin a nekomu az za den :D
kike007
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 2. 6. 2011 13:51

Bego píše:
Rizekk píše:lidi, jak je to s baterkou ? kdyz dostanu mobil, je lepsi kdyz to necham dvakrat trikrat uplne vybit, kdyz si to rekne o stavu a pak zase nechat uplne nabit, nebo je to jedno ? =) aby mi baterka vydrzela co nejdyl =)

ne, to nema smysl, to se pred lety delalo u starsich typu baterii (tusim to byly niklo-cadmiove :hm ) ... soucasnym naopak uplne vybiti moc nesvedci ... klidne vecer dat nabit i kdyby ste meli 80 procent baterky ...

A jak dlouho ti ta baterka teda vydrzi ? ja myslel, ze kdyz je nova, tak se to musi nechat aspon minimalne poprve vybit =) jak to oni nabili.... ale dik teda

-- 2. 6. 2011 13:52 --

kike007 píše:Takze co delat kdyz si donesu novej mobil domu. Dat na nabijecku? Nebo nechat uplne vybit a pak nabit? Aby v tom nebyl zakopanej pes proc se nekomu vybije za par hodin a nekomu az za den :D

no prave :-D nerad bych si ji po...l hned prvni den :-D
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod zvirotsky 2. 6. 2011 14:53

S tím tarifem bav se, se ti nic nepřevádí do dalšího měsíce!
Bav se, sám mám a nic se nepřevádí...
zvirotsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sajo 2. 6. 2011 17:14

Kde sa da kupit USB to HDMI kabel (MHL) alebo redukcia?
sajo
Junior

Odeslat příspěvekod Gandy99 2. 6. 2011 17:48

počítač mi rozpoznává SGS II jako videokameru, co mám udělat aby to bylo jako Mass Storage? díky
Gandy99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rizekk 2. 6. 2011 18:03

sajo : ano , da se koupit....

Lidi, potreboval bych pomoct od nekoho =) dosla mi sg2 a je to muj prvni android a tak jestli ma nekdo cas a ochotu pomahat, byl bych rad... mam nekolik otazek =) piste prosim kdo ma zajem na meil milan.rizek@seznam.cz ..... klidne i icq cislo.... dik moc
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod Mrak 2. 6. 2011 18:30

A proč to nepíšeš sem, aby Ti mohlo pomoct více lidí?
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Junior

Odeslat příspěvekod zvirotsky 2. 6. 2011 18:39

Co vím, tak v ČR MHL kabel ještě není nikde k dispozici... a zajímalo by mi jestli je nutné aby ta televize podporovala MHL..., jelikož někde se píše, že ne a někde, že ano...ale podle mě je to blbost...protože by to bylo použitelný tak 5-10% televizí(takže uplně nových, jelikož je to první přístroj s MHL)...
zvirotsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muhaha 2. 6. 2011 18:41

Neví někdo, kdy má dorazit na SGS2 k operátorům na slovensko? Hlavně do orange.sk? Tady v ČR už ho maj všichni tři...
muhaha
Junior

Odeslat příspěvekod spree 2. 6. 2011 19:49

Mna by tiez zaujimalo kedy ho bude mat T-Mobile na Slovensku. Nevie prosim niekto?
spree
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 2. 6. 2011 21:13

Dobry vecer vsem,

pro SGS 2 jsem se rozhodl krome vasich prispevku take proto,ze od pristiho mesice budu bydlet v Melbourne na par let.
Tzn.,ze podpora tamniho Samsungu by mohla mit na britske urovni,tedy pevne doufam.

Prodavaji ho tez od cervna jako v CR,tak zatim jsem nenasel vice ohlasu na kvalitu atd..

Jen pro zajimavost:
stoji neblokovany 779 AUD.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 2. 6. 2011 21:38

Tak potvrzuji, že od O2 je brandovaný, je tam krásné O2 uvítací logo + tapety plochy..
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod oldies26 2. 6. 2011 21:50

A co u Vodafone, nevíte jestli je brand?
Chtělo by to nejlépe čistou verzi....
oldies26
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 2. 6. 2011 22:55

ja mam od nich , ale niceho jsem si nevsiml..... zadny loga jejich nebo tak.. nic =)

-- 2. 6. 2011 22:58 --

tady mas :
http://www.softcom.cz/produkt/samsung-a ... laxy-s-ii/

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/033PSA-08 ... -s-ii.html

nevim jak si prisel na to, ze to nikde neni =)
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod zvirotsky 3. 6. 2011 01:22

A vidis, ze by ho meli nekde skladem? Ja teda ne. Treba i czc.cz ho ma v nabidce, ale skladem ho nema v CR jeste nikdo!
zvirotsky
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka