Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nandro 25. 7. 2011 19:37

Design si můžeš doladit u každé ROM,od stavových ikonek ,bootovací animace po ikonky v menu,ale jde tady o stabilitu a pokud možno bezchybnost,proto má Litening tolik nových verzí,protože je stále co opravovat ;-) Criskelo je možná omalovánka,ale s pár verzemi ;-) ..... Ale každému dle chuti :-)
Naposledy upravil nandro dne 25. 7. 2011 20:09, celkově upraveno 1
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod MAXMAX 25. 7. 2011 20:08

LITENING 4.1 ZATIM SLAPE DOBRE, problem typu kalkulacka nebo widgetu minipapir neni. Zadnej reboot, ucet pro email seznam@ taky funkcni, swype jsem zatim nezkousel :-)
MAXMAX
Junior

Odeslat příspěvekod balu376 25. 7. 2011 20:36

Dnes mi Kies nabídl aktualizaci (mám od O2 verzi),
Vše šlo jak má a když je na mobilu zelený panďulák tak mi po chvíli telefon zhasnul a nejde zapnout. Jak z této prekérní situace?
balu376
Junior

Odeslat příspěvekod Zasterka13 25. 7. 2011 20:43

Ahoj lidi potreboval bych poradit je to muj prvni android drive jsem mel nokii kterou jsemm si flashoval na novy firmware. Ale ted mam android a potreboval bych nejaky navod pro de-ili jak prehrat telefon na KG3 oficialni verze zadna kuchtena romka. Jsem zacatecnik vzdy se zacina neco noveho tak se prosim nezlobte ze tu pisu.

Ted mam: OficialniI9100XXXKE7
verze jadra I9100XWKF3
cislo sestaveni: Gingerbread.XWKF3

A chtel bych si tam dat KG3 kvuli android 2.3.4 ted mi strasne rychle ubyva baterie. Dekuji za vsechny rady.
Prosim uplne zacinam takze pokud bude nekdo tak hodny a napise mi uplne od zacatku jak root zalohu a tak Dekuji
Zasterka13
Zasterka13
Junior

Odeslat příspěvekod javak810i 25. 7. 2011 20:49

Takže jak jsem psal o tom akumulátoru 1800mAh z Ebay, tak dnes přišel. Co se týče velikosti, tak je na tom prakticky stejně, jako originální akumulátor, ale je o něco tlustší, asi o necelý milimetr, takže jsem měl zpočátku trochu problém domáčknout kryt, ale zase se potom vůbec neprohýbá.

Ke kvalitě samotné baterie. Můžu celkem s jistotou říci, že 1800mAh rozhodně nemá. Přesnou výdrž jsem ještě neporovnával, ale z nuly se plně nabila za 2h a 15min, takže to tipuju na něco kolem 1000mAh. Nic moc, ale jako záložka za 170Kč dobrá.
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 25. 7. 2011 20:54

Zasterka13 píše:Ahoj lidi potreboval bych poradit je to muj prvni android drive jsem mel nokii kterou jsemm si flashoval na novy firmware. Ale ted mam android a potreboval bych nejaky navod pro de-ili jak prehrat telefon na KG3 oficialni verze zadna kuchtena romka. Jsem zacatecnik vzdy se zacina neco noveho tak se prosim nezlobte ze tu pisu.

Ted mam: OficialniI9100XXXKE7
verze jadra I9100XWKF3
cislo sestaveni: Gingerbread.XWKF3

A chtel bych si tam dat KG3 kvuli android 2.3.4 ted mi strasne rychle ubyva baterie. Dekuji za vsechny rady.
Prosim uplne zacinam takze pokud bude nekdo tak hodny a napise mi uplne od zacatku jak root zalohu a tak Dekuji

Ahoj.Mrkni se zde do vlákna,kdesi na předešlých stránkách jsem dával i video jak rootnout a nahrát ROM. Jinak KG3 najdeš na stránkách XDA-developers ;-) Se spotřebou baterky to ale ani pak nebude nějak slavné,to bych být Tebou pak zkusil pohrát si s nastavením voltáže procesoru,jak na předešlých stránkách lidi zkoušeli.Tohle pomáhá zaručeně,i mě ;-)

-- 25. 7. 2011 21:59 --

balu376 píše:Dnes mi Kies nabídl aktualizaci (mám od O2 verzi),
Vše šlo jak má a když je na mobilu zelený panďulák tak mi po chvíli telefon zhasnul a nejde zapnout. Jak z této prekérní situace?

Pokud nic nepůjde,tak trojhmat a výmaz vnitních pamětí(zmáčkneš současně hlasitost nahoru+středové tlačítko+zapínací tlačítko-do doby než naběhne menu pro wipe dat)pak uděláš oba wipe a restart.Pokud ani to nepomůže,tak stáhnout program ODIN a nahrát ROM sám. ;-)
Naposledy upravil nandro dne 25. 7. 2011 21:05, celkově upraveno 2
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod balu376 25. 7. 2011 21:00

... dal jsem reset a telefon naběhl, tedka se bojim telefon připojit k pc a sputit aktualizaci znova. je možné že se to bude opakovat?
Naposledy upravil balu376 dne 25. 7. 2011 21:04, celkově upraveno 1
balu376
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 25. 7. 2011 21:02

Musíš držet déle zapínací tlačítko :-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod Zasterka13 25. 7. 2011 21:02

nandro: dekuji ti kouknu na to ten KG3 jsem stahnul z samfirmware
Zasterka13
Zasterka13
Junior

Odeslat příspěvekod Rizekk 25. 7. 2011 21:06

reknes mi jeste prosim, jestli se ta verze 4.1 dela pres Odin nebo pres cwm?
Rizekk
Junior

Odeslat příspěvekod airhuri 25. 7. 2011 21:07

Vite nekdo jak nastavit aby se mi v protokolu zobrazovali jen hovory? Ne ty zpravy? Videl jsem moznost nastavit jen nektere hovory...napr odchozi, anebo vse dohromady ale i se zpravami, ktere tam nechci :( zbytecne to zasekava protokol
airhuri
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 25. 7. 2011 21:07

balu376 píše:... dal jsem reset a telefon naběhl, tedka se bojim telefon připojit k pc a sputit aktualizaci znova. je možné že se to bude opakovat?

No možné to bohužel je,zvolil bych jistější aktualizaci přes ODIN,ale pro začátečníka je KIES snazší,ovšem jen do doby než zkusí nahrávat přes ODIN ;-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod balu376 25. 7. 2011 21:09

Počkám až bude mít baterka 100%, tedka měla kolem 60% a kies nic nenamítal.
Jak dlouho svítí pandulák na mobilu, nebo-li jak dlouho trvá upgrade?
balu376
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 25. 7. 2011 21:13

Nevím jak dlouho to trvá přes KIES,přes ODIN máš update za snad 3minuty.
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod McLaren 25. 7. 2011 21:14

Pro vlastníky Galaxy S II kdo by měl zájem, můžete mi pomoci rozjet nové fórum věnované tomuto telefonu, kde vše pořešíme: http://forum.sgs2.cz/
Audi A4 2.5Tdi Quattro <3
McLaren
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka