Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Miquel.1 13. 12. 2011 13:31

jenze oni tam chtějí číslo karty to tam zadám to je na tom papírku a pak chtějí ten asi 4 místný kod a já ho mám asi 7 místný tak mi to nejde. Tak fakt nevím jak to tam dostat. Není to ta plastová karta ale jak dostaneš jen ty kody v dopise.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 13. 12. 2011 13:52

zadas tam ty obdelnicky vrchni ( cislo karty 16 cisel ) pak myslim to chce platnost mesic/rok a pak myslim ten 3 mistny kod CVC ci jak.....ten je na druhem radku ;)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod jmanek 13. 12. 2011 14:53

Miquel.1: Číslo karty z přední strany (16 cifer), pote platnost DO, jméno a kód (třímístný, možná čtyř za podpisovým polem na zadní straně).
Samozřejmě musíš mít povolené internetové platby pro tuto kartu, většinou se to dá provést přes internetové bankovnictví.
jmanek
Junior

Odeslat příspěvekod Miquel.1 13. 12. 2011 16:56

jmanek :: To ty myslíš klasickou kartu. Ale E-card je jen papírek to neí normální karta viš. Ale i tak dík za radu. Večer to vše zkusím.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 13. 12. 2011 17:11

no ja tu e-kartu mam takze to zadej tak jak jsem napsal .. i tak vse bys mel pochopit...jen tam nezadavej ten ekod uplne dole..ten tady nepotrebujes
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Martin Bednář 13. 12. 2011 17:36

Nevíte o nějakém vhodném widgetu, který by přehledně zobrazoval na pohotovostní obrazovce naplánované události, které jsou uložené v kalendáři?
Martin Bednář
Junior

Odeslat příspěvekod J. Raz 13. 12. 2011 17:59

Takových widgetů je spousta, já rád používám Simple Calendar Widget, je free a funguje OK
J. Raz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martin Bednář 13. 12. 2011 18:01

J. Raz - Díky :-)
Martin Bednář
Junior

Odeslat příspěvekod gogocar 13. 12. 2011 18:03

Samsung Galaxy S II i9100 :
Omega - AOKP android 4.0.4 + Nova launcher Prime
gogocar
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 13. 12. 2011 18:23

Ja vyuzivam tento Pure Calendar widget (agenda)
http://goo.gl/pQ2nZ
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Martin Bednář 13. 12. 2011 18:55

A ještě se zeptám:-)
Máte nějaký tip na dobrý widget, který zobrazuje mail, např. počet příchozích zpráv, atp.?
Martin Bednář
Junior

Odeslat příspěvekod kubo0505 13. 12. 2011 21:33

Nazdar, SGSII sa mi niekedy sám reštartuje. Keď je nečinný, ak na ňom niečo robím stále ide... Neviete čo s tým?
Ďakujem
kubo0505
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mahonay 13. 12. 2011 22:09

Jak dlouho ti to dělá ? Neaktualizoval si v nedávné době firmware přes Kies ? Zazálohuj si kontakty atd a udělej tovární nastavení.Ještě lepší než tovární nastavení je že vypneš telefon a trojhmatem se dostaň do Recovery modu (volume+,home,power a drž do té doby až ti najedou nějaké řádky). Pomocí tlačítek hlasitosti vyber wipe data/faktory reset a potvrď středovým tlačítkem home.
To samé proveď i u položky wipe cache pak proveď reboot (restart).
Pokud se ti bude i pak restartovat tak reklamace.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Miquel.1 13. 12. 2011 22:12

hhitmen píše:zadas tam ty obdelnicky vrchni ( cislo karty 16 cisel ) pak myslim to chce platnost mesic/rok a pak myslim ten 3 mistny kod CVC ci jak.....ten je na druhem radku ;)

tak to frčí. Děkuji moc. teď jsem koupil X-plane 9 a jak přijdu domu na wifi tak to dotahnu a snad to pofrčí. Děkuji ti moc. Já tam furt rval ten e-code.
Miquel.1
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 13. 12. 2011 23:12

Jo ten se tam prave nedava...doporucuju pak sledovat akci googlu....jsou tam hry a aplikace za 0,10$ tak se oplati za ty penize zainvestovat :)
hhitmen
Amatér

Předchozí stránkaDalší stránka