Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michal.h 17. 5. 2011 11:38

já 13.5. v 15.00, píšou tam, že "S velkou pravděpodobností se podaří pokrýt i větší část objednávek ze dne 13.5.2011.", tak jsem zvědavej...
michal.h
Junior

Odeslat příspěvekod steklin 17. 5. 2011 12:18

Já se vešel. Mám objednáno od 5.5. Ale řekl bych, že pár lidí, co má předobjednáno, tak to zruší, takže by se mohlo dostat i na pozdější data.
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Grollw 17. 5. 2011 13:54

NFC nebude... chjo...
Grollw
Junior

Odeslat příspěvekod steklin 17. 5. 2011 14:00

Teď jsem o tom NFC (že tam nebude) četl na Sunnysoftu. Já jen doufám, že to bude nějak softwarově zablokované a chlapci z XDA si s tím už poradí. Každopádně si pořád myslím, že NFC čip v tomto telefonu bude. A i když ne, tak tato technologie se rozběhne nejdřív za rok a beztak každý 2 roky měním telefon, takže co....
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Grollw 17. 5. 2011 14:28

Nechapu, proc se vsude na internetu pise, ze operatori chteji pomoci SGSII rozjet NFC a pak v oficialni distribuci neni...
Grollw
Junior

Odeslat příspěvekod maxipes6 17. 5. 2011 14:31

http://www.mobilmania.cz/clanky/nfc-prenos-souboru-z-mobilu-do-mobilu-video/sc-3-a-1316311/default.aspx
Pozrite sem na MobilManiu. Pozrite si dole v článku, ake mobili by mali mat NFC čip. Je tam spomenutý Nexus S a Galaxy S2 .
Samsung Galaxy S22 Ultra & Samsung Galaxy S20 & Samsung Galaxy A3 2017
VW Tiguan II 2.0 BiTDI 176kW/240k MR2017
Kia Cee'd II TX 1.6 GDi 99kW/135k MR2012
maxipes6
Junior

Odeslat příspěvekod patronek 17. 5. 2011 14:40

steklin píše:Teď jsem o tom NFC (že tam nebude) četl na Sunnysoftu. Já jen doufám, že to bude nějak softwarově zablokované a chlapci z XDA si s tím už poradí. Každopádně si pořád myslím, že NFC čip v tomto telefonu bude. A i když ne, tak tato technologie se rozběhne nejdřív za rok a beztak každý 2 roky měním telefon, takže co....

Tak blbe jsem se zeptal na sunnysoftu dnes ja, hned jak to zmizelo ze specifikace. Jde o to, ze tenhle telefon mel opravdu co nabidkout do budoucnosti (dvoujadro a NFC). NFC je zpetne kompatibilni z RFID, ktere v praci pouzivam a tudiz bych vyuzil i tento chip. Neni to jen o placeni telefonem, ostatne uz ted muzete platit treba paypalem nebo kartou bezpecne z telefonu. Jde o moznost cist tagy, tak jak to bylo predvedeno na Google I/O.

Pockam na XDA, ted neberu a rusim. A ma to vyhodu, dostane se nekdo z Vas k telefonu drive :)

Patronek

-- 17. 5. 2011 15:19 --

Neco malo zde:
http://www.varery.com/nfc-capable-samsu ... -june.html
patronek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod patronek 17. 5. 2011 15:49

Tak jsem precetl nekolik clanku vydanych vcera a dnes a troufam si tvrdit, ze mimo Korejske verze SGSII nemaji NFC chip.
Bodou se vyrabet a i prodavat verze s NFC, ale u nas to vidim cervenec az prosinec. Presneji to zatim nidko nevi. Tak to se nacekam.
patronek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod steklin 17. 5. 2011 16:53

Tak jsem tedka probehl googlem a je fakt, ze SGS 2 s NFC prijde na trh sice letos ale snad az nekdy ve 3. ctvrtleti. Tak to je fakt bomba (mysleno ironicky). Jsem trochu nastvanej.
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Grollw 17. 5. 2011 18:01

steklin: Souhlasim, me absence NFC take velice stve...
Nemame nikde zadnou jistotu, ze:
1. zarizeni s NFC vubec nekdy bude v CR
2. pokud bude s NFC, ze bude mit SuperAmoled+

A ted babo rad - Koupit ted nebo opet cekat x mesicu na neco, co vubec nemusi prijit?
Grollw
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 17. 5. 2011 19:23

Ahoj, tak bude mít česká distribuce ten Super Amoled Plus či nikoliv?
Btw: To logo mi vepředu také vadí :-)
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod steklin 17. 5. 2011 19:29

JJ Super AMOLED+ bude. Jediny, co ted zrovna nebude je to NFC.
steklin
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 17. 5. 2011 19:38

Tak super, já jsem ho právě měl mít už dnes z nějaké výstavy, ovšem zcela nový- pouze za 9.200,-. Je to telefon vyloženě pro českou distribuci, takže by to mělo být OK.

Btw: Co je to přesně to NFC? :-) Děkuji
Dawe91
Junior

Odeslat příspěvekod Grollw 17. 5. 2011 19:47

NFC (nazorna videa): ZDE a ZDE
Grollw
Junior

Odeslat příspěvekod Dawe91 17. 5. 2011 19:57

Tak to jsem zvědavý, jak budou všude nalepený tyhle čipy. Hlavně to může mít i svoje nevýhody, třeba odemykaní automobilu a podobně. Ale zároveň v tom vidím budoucnost. Taková jednoduchost (vše v jednom).
Dawe91
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka