muhaha píše:Tak hlavně nezanevři a napiš postřehy

Zatím v něm nemám ještě ani SIMku... Přecházím ze Samsung Jet..a co se velikosti týká, je to fakt šok. Galaxy SII je opravdu neskutečný pádlo. Vůbec nevím, jak ho budu nosit. Jsem si myslel, jak je Jet velikej, ale proti SII je to jak krabička od sirek. Ale když ho človek vezme do ruky a rozsvítí displej...mno upřímně, už neuvažuju o tabletu(ač tablet má vyšší výdrž). Takže zatím moc hodnotit nemůžu, byl bych neobjektivní.
Ale oproti první generaci AMOLED(Samsung Jet) je SuperAmoled plus o neskutečný kus dále a rozlišení 800x480 je i na takto velkém displeji naprosto dokonalé. Co mě překvapilo jsou barvy. Na to, že jde o OLED, jsou barvy slušně saturované a červená barva nijak "nekřičí". Hlasitos repráčku je vcelku slušná(čekal jsem tišší repráček) a zpracování mi přijde v pohodě. I když...zadní kryt...bál jsem se ho byť jen sundat...vypadá to jako papír
Překvapila citlivost displeje. Vím, že jde o kapacitní displej, ale i tam jsou rozdíly.
Celkem slušně se mi zatím tváří i TouchWiz..jak na to lidé nadávají, tak zatím asi launcher měnit nebudu. Má v sobě i jednoduchý taskmanager.. A mé první setkání se SWYPE...jak to jen říct...je zábavně psát pomocí SWYPE

btw. Folii na displej NIKDY nedám. Nemám ani na N5800(kterou si nechám jako druhý telefon) ani na Jetu...a nebude ani na S2(proč si taky solepovat Gorillaglass, který je stavěný na to, aby se osahával)