Samsung I9100 Galaxy S II - obecná diskuse

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MAXMAX 21. 5. 2011 11:19

Prej spousta lidí už ho má :twisted: V první várce bylo max 100ks Pro celý Čr ve dvou obchodech a zamluveny měsíce dopředu :twisted:
MAXMAX
Junior

Odeslat příspěvekod jack16 21. 5. 2011 11:34

Nechapu, ja objednaval 17.5. v noci na Samsung-obchode a 15.5. na sunnysoftu. 18.5. mi volali oba dva obchody, ze ho maji pripraveny k odeslani (pouze k odeslani) a 19.5. byl doma.
jack16
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 21. 5. 2011 11:59

Můžete sem někdo napsat výdrž bateri v prvním dni ? vydržel alespoň celý den ??
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 21. 5. 2011 12:04

Nechapu proc nekdo resi takovou blbost, smartphone jak smartphone stejne ti to nevydrzi vic nez den pokud ho budes pouzivat. Pokud chces mobil kteremu vydrzi baterie nekupuj si zadny chytry telefon a uz vubec ne zadny novejsi.
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod code 21. 5. 2011 12:10

MHertel: To je zase komment jak svina, kdyz si koupis neco ze Symbianem, tak ti to vydrzi daleko dele, div se, ale nekdo proste potrebuje treba 2 hodiny denne volat a k tomu chce jeste byt na netu a vyuzivat smartphone naplno.
code
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 21. 5. 2011 12:16

Tam si musi koupit smartphone a solarni nabijecku k tomu ;-) . Mimochodem nevydrzi ja symbian nabijel taky kazdy den ten rozdil ve vydrzi je mozna nekolik hodin nic podstatneho. To si nevyberes a ani se to nezmeni v dohledne dobe. Kdyz zvysi kapacitu baterie tak zase zvysi vykon mobilu a to jde ruku v ruce porad dokola. Bylo by fajn kdyby to jednou vyresil treba solarni panel pod displejem jakehokoliv typu ne jen nejaky specialni s omezenyma vlastnostma.
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod beat 21. 5. 2011 12:54

muhaha píše:Tak hlavně nezanevři a napiš postřehy :)
Zatím v něm nemám ještě ani SIMku... Přecházím ze Samsung Jet..a co se velikosti týká, je to fakt šok. Galaxy SII je opravdu neskutečný pádlo. Vůbec nevím, jak ho budu nosit. Jsem si myslel, jak je Jet velikej, ale proti SII je to jak krabička od sirek. Ale když ho človek vezme do ruky a rozsvítí displej...mno upřímně, už neuvažuju o tabletu(ač tablet má vyšší výdrž). Takže zatím moc hodnotit nemůžu, byl bych neobjektivní.
Ale oproti první generaci AMOLED(Samsung Jet) je SuperAmoled plus o neskutečný kus dále a rozlišení 800x480 je i na takto velkém displeji naprosto dokonalé. Co mě překvapilo jsou barvy. Na to, že jde o OLED, jsou barvy slušně saturované a červená barva nijak "nekřičí". Hlasitos repráčku je vcelku slušná(čekal jsem tišší repráček) a zpracování mi přijde v pohodě. I když...zadní kryt...bál jsem se ho byť jen sundat...vypadá to jako papír :mrgreen:
Překvapila citlivost displeje. Vím, že jde o kapacitní displej, ale i tam jsou rozdíly.

Celkem slušně se mi zatím tváří i TouchWiz..jak na to lidé nadávají, tak zatím asi launcher měnit nebudu. Má v sobě i jednoduchý taskmanager.. A mé první setkání se SWYPE...jak to jen říct...je zábavně psát pomocí SWYPE :D

btw. Folii na displej NIKDY nedám. Nemám ani na N5800(kterou si nechám jako druhý telefon) ani na Jetu...a nebude ani na S2(proč si taky solepovat Gorillaglass, který je stavěný na to, aby se osahával)
beat
Junior

Odeslat příspěvekod muhaha 21. 5. 2011 13:09

Hm, a teď zkus odhadnout, co se stane, když ten telefon spadne.. Uletí zadní kryt, možná se zlomí, ale ta konstrukce je podobná blíž iphonu?
muhaha
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 21. 5. 2011 13:16

Az budes za rok, dva shanet novy displej do S2 ktery bude stat kolem 3 tisic + prace a jeste vubec skutecnost ze to musis resit a ve vetsine pripadu posilat do servisu tak budes mluvit jinak. Folie je nejvetsi zaklad na takovy telefon koupis si invisible shield na cele telo za 500 a mas v podstate na vzdy vystarano a to nemluvim o tom ze ho pak lip prodas. Folie ti nejak nezhorsi dotyk ani barvy a navic ma dobrou vlastnost ze mobil potom neklouze tak ani v ruce. To jsou moje skusenosti vsechno, radsi nemit mobil nez mit bez folie.
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod beat 21. 5. 2011 13:31

Jsou to moje peníze.... :-P
Nikdy jsem na telefonu folii neměl, a nikdy ji mít nebudu. A nepřemlouvejte mě, je to zbytečné :-) Nebalím do folie ani notebook, ani dálkový ovladač od TV a dokonce ani pneumatiky na autě...

Zatím jsem hledal na netu nějaká pouzdra a líbí se mi originál Samsung..
Obrázek

muhaha: IP4 jsem nikdy neměl v ruce, nemohu tedy posoudit. Zatím jsem měl od Samsunga telefony... V200, D500, D900, JET a musím říct, že žádný z nich mě konstrukčne nikdy nezklamal.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 21. 5. 2011 13:32

Mobil 2, 3 roky? Si děláš srandu. :lol: Já nad ním uvažuju a to mám N8 od listopadu, což mi příjde dlouho.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 21. 5. 2011 13:38

Taky jsem nikdy na dotykaci nemel folii. a nikdy jsem displej menit nemusel, ikdyz jsem ten mobil nemel dva roky, ale podstatne mensi dobu.

Otazka: Jak se pisou smsky? Vsim jsem si,ze pri psani neni na klavesnici nikde carka, musi se lizt do ty obrazovky se symbolama? Jsem zvyklej z HTC, ze je ta carka vedle mezerniku...
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod MHertel 21. 5. 2011 13:43

Toto pouzdro se mi taky libi ale zajimalo by me jak vypada z jineho uhlu nenasel sem zadnou dobrou fotku a tato moc nerekne. Na klavesnici neni carka protoze je na druhe klavesnici. Tim myslim to ze ta klavesnice se prepina na druhou kde jsou ostatni symboly ktere chyby na te kterou mas na mysli. Proste si mezi nimi prepinas

Na notebooku folie neni treba ten jen lezi na stole a nenosi se v kapse, teda vetsinou ne :D . No a na dalkovy ovladac snad ani neexistuje.
MHertel
Junior

Odeslat příspěvekod patronek 21. 5. 2011 14:27

Taky dik tomu za akční cenu. Dojel jsem si do liberce, a to už jsem si koupil galaxy ace. Za 12747 ale klidně ozelim NFC.
Takže dík.
patronek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kkozi 21. 5. 2011 14:27

To je docela blby ne? Kvuli carce se prepinat nekam na druhou klavesnici se symbolama. Ja interpunkci pouzivam, nesnesu, kdyz mi nekdo pisne smsku bez carek a tecek. To bych ho kop do zadku.
Tak ono se to asi da resit doinstalovanim jiny klavesnice, ne?
Kkozi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka